60

бъдин

преди 10 години

Това са новите Олинклузиф туристи!Даже чакат пакет Ултра-Онинклузиф!Туристическият сезон стана 12 месеца!УРааааааааааааа..............

59

Boroka

преди 10 години

ще има ритуално обрязване на малки деца

58

Панчо

преди 10 години

До МонархистИзвинявам се,ако съм те обидил,но на последък мнението за студентите е именно такова и това не е много далеч от истината. Радвам се,че не си от този сорт !

57

бъдин

преди 10 години

Викайте Путин!

56

Черен Петър

преди 10 години

След земетръса в Стражица и години след това наводненията - българските жители какво получиха? Имаха ли такава помощ?

55

златко

преди 10 години

Защо не отидат в Саудитска Арабия, или Кувейт?Защо се тикат в Европа?

54

AIMILIVS

преди 10 години

С изключение на децата и жените , всички мъже трябва да се държат под ключ , да им се дава храна, подслон и интернет , а не да им се дават джобни и да се шляят из градовете.

53

AIMILIVS

преди 10 години

Гаджето на мой приятел е с компания навън и се запознава с приятен арабин в дискотека , говорят си всичко е наред , докато тя не започва да танцува със свой приятел , в този момент мюслито се нахвърля да се бие с момчето , защото явно 10 минути разговор са го накарали да мисли , че нещата отиват към брак и забрадки , охраната гони нападнатото момче , защото арабина имал пари и бил редовен клиент на заведението. Манталитет български ... богат ли е на пиедестал, пък нека е *** ;) беден? -гори !

52

Сър Пичук

преди 10 години

Условията са повече от много добре. Тези хора не са внесли и лев данъци към хазната а само искат ли искат. Според мен за да се получи статус на бежанец чужденецът трябва или да плати солидна сума на хазната (поне 50 хил евро) или да предаде всичките си спестявания (тези хора са броили по 1000 евро на каналджии) на държата от която иска убежище. Такова нещо като безплатен обяд няма на този свят...

51

Патриот

преди 10 години

Хора, помнете 14 век!! Тогава турците не са ни завладели за 1 ден, а точно така - лека-полека - тука лагерче, там селце, там махаличка. Останалото е история, която изглежда сега се повтаря. Опичайте си акъла!

50

ВЪН

преди 10 години

До червени боклуциАбе , тъпанаре никой не мрънка *** зазлупен. Тук става въпрос за НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ на държавата . От нас сега искат и да ги интегрираме , като им намерим работа????? В същото време много БЪЛГАРИ не могат да си намерят работа и да се пенсионират , за каква хуманност ми говориш? Деца и възрастни хора умират от глад по улиците и никой не се интересува от тях. За колко от тези сирийци се знае какви са и какво са работили там? Ние сме бедна страна и не се нуждаем от тях

49

фсадф

преди 10 години

Снимките са по-добри от фургоните на българските строители в Израел...Само да са се оплакали...

48

Монархист

преди 10 години

до ПанчоИнтересувал съм се и знам, че там не е стая със санитарен възел, а цял малък апартамент с отделен кухненски бокс и две стаи - една предназначена за спане, а другата за учене.Купони до сега не съм правил, нямам и желание да правя. Аз съм дошъл тук да уча, а не да пия и преча на останалите имащи желание да учат и да се развиват. Всеки, който си мисли, че да си студент означава нон-стоп купон и нула задължения - по-добре да спре да си губи времето и да се отдаде на работа и купони.

47

нямало пари?

преди 10 години

Затова трябва да се протестира - това е истинско бедствие за България! Опомнете се - превземат ни мюсюлмани!

46

БРАННИК

преди 10 години

По добре на сирийци, отколкото на ***, който ще ги разкостят за вторични. Рома е за пиене!

45

Червенковски

преди 10 години

Нека да не се правим на алтруисти,България няма икономически,социален и културен капацитет за интеграция на сирийците в мащаба в който идват .Още повече ,че доколкото знам образованието и манталитета им /на твърде голямата част / е на ниво "лежи под сянката ,яж и прави деца "И не става дума за верско или езиково противопоставяне .сирийците са първи братовчеди с либийците,египтяните и всички останали "революционери"които се колят ...

44

Панчо

преди 10 години

До МонархистПич,знаеш ли как се приема в английски университет,какви пари се плащат,как се преподава ,как се учи и какъв режим се спазва?Купоните,както им казвате/иначе си е живо надпиване до припадък,а не рядко и дрогиране/,знаеш ли как се правят и какво представляват.Ще вкараш някое гадже в стаята,ама друг път,ще готвиш и ще *** на всякъде,ама шута отзад и в ***!

43

Лоша работа

преди 10 години

Боже, боже, и на тези мизерни фургони ли завиждате? Верно до много зле сме я докарали. Заприличали сме на животни. Не губете човешкият си облик, хора!

42

!

преди 10 години

Няма съд,няма граници,няма полиция,няма закониМного скоро България ще пламне,помнете ми думата,безобразията станаха вече прекалено много!

41

val 789

преди 10 години

Пак ни промиха овчите мозъци големите батковци и медии!! Все още в държавата ни НЯМА БЕЖАНЦИ докато не се произнесат органите и им дадат статут на БЕЖАНЦИ.До тогава РАЗБЕРЕТЕ един път завинаги имаме в страната НЕЛЕГАЛНИ ИМИГРАНТИ,които законът ти дава право да върнеш по държавите им ПО ВСЯКО ЕДНО ВРЕМЕ!! Кой от тях получи статут на БЕЖАНЕЦ В БЪЛГАРИЯ!! Медиите и кратунковците по върховете на политическата власт НЯМАТ ПРАВО да го дават!!"БЕЖАНЕЦ"-звучи по-милозливо,състрадателно СМЕХУРКОВЦИ!!