28

Одисей 1

преди 10 години

34 Явно ти не си от онзи народ прииел в началото на миналия век бежанците от Русия , Армения , Беломорска Тракия и Македония , онзи български народ който изпращаше ешелони със зърно към бедстващата Украина поставена на колене от Сталин . толкова ли ви промени СОЦИАЛИЗМА , овълчи ви , оскотяхте направо.

27

Анонимен

преди 10 години

Положението, в което се намираме, е логичен резултат от слугинското поведение на българските политици. Всеки ни използва както иска, на всичко отгоре ни се карат и присмиват. Приемаме бежанци и незнайно какви още, а и те недоволни, не ни харесват, не ни искат помощите, изхвърлят дрехите, но реват, че са голи и боси. Народе, докога ще си толкова благодушен и търпелив към собствени и чужди душмани? Сега от смъртоносен грип и екстремистки групи ли сме заплашени? Не беше ли предварително ясно?

26

до 32

преди 10 години

Искаш да кажеш за Доган, за Турция и за Ленин?

25

Анонимен

преди 10 години

Ако не затворят границите и не ги изпратят по живо, по здраво, другия път наистина ще гласувам за АТАКА!

24

ислямистка напаст

преди 10 години

Абе тия децата на ксерокс ли ги копират бе, няма сириец без 5 деца около него. Само след 9 месеца ще бъдат двойно повече. И още джамии в София ще искат *** нагли, и палежи ще палят като във Франция. Да благодарим на правителството за тях, ако ние не се вдигнем да ги изметем, те нас ще ни вършеят.

23

Одисей 1

преди 10 години

Русофилке ти да не си онази недоклатената от контрапротеста , точно такава Русия която застана зад Асад , зад един диктатор , последния от една отминала ера , последния от времената на Студената война .

22

Одисей 1

преди 10 години

25 да не би да сме били по-богати след края на ПСВ и Националната катастрофа , та сме приели тогава толкова бежанци от беломорска Тракия , Македония . Армения / тази същата дето вчера ни би и ни обиждаха на *** лайнарите / , белогвардейци от Русия , не сме били по богати а много по-бедни , въпроса е в друго , докато Европа се задъхва от прилив на чужденци , Русия се гуши от прилив на зелени гущери от продажбата на енергийни суровини и потрива ръце .

21

До еничарите

преди 10 години

Ало, Крисатлино! Национална предателко такава! Еничарка проста! Ходи ги пращай тъпите араби из целия ЕС, не ги дръжте тука като стайни растения. Хората от Съюза ви казаха, че бежанците са проблем на съответната страна, в която са нахлули. След като Европа отказа да ни даде пари за тях, кво правят на наша територия? Пари за пенсионери и деца няма - тя ми се загрижила за аребеските-терористи. Затваряйте границата и ги екстрадирайте обратно преди да е станало прекалено късно за това!

20

elica1204

преди 10 години

До АнонименКаква Русия, бе льольо? Да не започна тя войната там? Като си толкова отворен, кажи ОТ КОЛКО БАЗИ СА СЕ ОТКАЗАЛИ САЩ???Я се скрий и не пиши глупотевини!!!

19

elica1204

преди 10 години

Като доказано най-бедна страна в ЕС, никой НЕ МОЖЕ ДА НИ ЗАДЪЛЖИ да приемаме бежанци!Достатъмно *** и проблеми имаме, за да си създаваме нови!!!ЗАТВАРЯНЕТО НА ГРАНИЦИТЕ ЗА БЕЖАНЦИ Е НАЛОЖИТЕЛНО!!!

18

elica1204

преди 10 години

Като доказано най-бедна страна в ЕС, никой НЕ МОЖЕ ДА НИ ЗАДЪЛЖИ да приемаме бежанци!Достатъмно *** и проблеми имаме, за да си създаваме нови!!!ЗАТВАРЯНЕТО НА ГРАНИЦИТЕ ЗА БЕЖАНЦИ Е НАЛОЖИТЕЛНО!!!

17

Анонимен

преди 10 години

Кво слагате минуси бе *** , кой позволи две години конфликта в Сирия да се разраства , кой подкрепя през цялото време диктатора Асад

16

грозната Истина

преди 10 години

"Ахмед Доган е с прекъснати здравноосигурителни права, показа проверка на БГНЕС. Справка в системата на НАП показва, че почетният председател на ДПС не си е плащал здравните осигуровки за пет месеца - април, май, юни, юли и август. Именно поради тази причина са прекъснати здравноосигурителните му права".Защо не се коментира това,и как болния Доган е установена болестта му заради,която не се явява в Съда.Това е човека които управлява БГ и куклата Орешко и допуска Сирийците у нас...

15

elica1204

преди 10 години

Има едно РЕШЕНИЕ и то е належащо - ЗАТВАРЯНЕ ГРАНИЦИТЕ на Бълг-я за бежанци!!!Сталинка-Кристалина да си ходи обратно в САЩ и там да ги агитира за сирийците, защото ТЕ ИЗПРАТИХА главорезите-бунтовници там, а сега ние им сърбаме попарата!!!Не може тук да няма средства и пенсионерите да са на оцеляване, да няма детски градини, да няма пари за здравето на болните, а продажните политици, разрушаващи 20 години страната се пишат ПСЕВДО-ДЕМОКРАТИ, унищожавайки все повече бълг.народ!!!

14

Анонимен

преди 10 години

Виждате ли какво зло ни докара Русия с нейния инат да запази стратегическата си военна база там , защото емигранти в Русия няма , тя и пари за Сирия не дава , дава само оръжия на Асад и ще си иска после паричките за тях от което и правителство да дойде , чвера като видях множеството пред джамията в софия се ужасих , ето точно това са руснаците , който не го е разбрал все още е загубеняк

13

dragko

преди 10 години

ДО 12-ти....Ти да не си *** бре?Каква снимка?*** ***.

12

Berlin

преди 10 години

Сега ще ви ислямизират, а после ще ви заразят. Ще се тръшнете болни, с килнати на една страна фесове.

11

Анонимен

преди 10 години

"Моят приятел - премиерът на Турция Ердоган, идваше на посещения в България за среща с мен" !Бойко е ТУРСКИ *** !!! Същият този Ердоган каза, че Турция няма да завладее България с война а ще я изкупи.И ние станахме пазара за турските стоки, хем им подържаме производството, хем им ядем скапаните зеленчуци и купуваме техните ***, хем им даваме парите си .Сега започна и ПОМЮСЮЛМАНЧВАНЕТО на България!Я вижте снимката и помислете с какво ще се увеличи населението!

10

anonim1000

преди 10 години

То ние сме със затворени граници едностранно. Като искаш да отидеш на запад и да работиш, не може, защото има Шенген. Но у нас всеки може да влиза. Ще заприличаме на една средно-европейска държава с много *** и араби. Според мен арабите трябва да бягат на изток. България няма да им хареса. Тук дават да се жениш само за една жена. Убийствата на честта са забранени. Яде се свинско.

9

do dragko

преди 10 години

Tui na snimkata e unova debelo mazno sashtestvo ,brata na Peevski ! Ei Turchin nese podigravai s Balgarskiq narod .