47

NB

преди 10 години

До ПешкоВърнати за корекции са апликационните форми. За магистрала Струма се корегираха 5-6 пъти. Манипулациите на четата на ББ ми омръзнаха вече.

46

222

преди 10 години

До Trueтова което казваш е ИНТЕЛЕГЕНТНО

45

222

преди 10 години

До активен 47ДАААА,хахаха,интересно дали и този път ще хвърлите вината на ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗБСПИЛИ КОЙ МИ ОЦАПА ГАЩИТЕ (СЕРИЯ 100345)

44

True

преди 10 години

Информацията е вече остаряла, но продължава да стои поради нейната манипулативност. не разбраха ли журналистите, че всяка изявление на ББ и компания трябва да се проверява - може и директно с разговор с Брюксел. Няма спрени пари, има върната апликационна форма за корекции. Да си спомняте колко години се прекрояваше апликационната форма за завода за *** в София, а и още го няма, нали?

43

Пешко

преди 10 години

кк,С писмо от 4 октомври ЕК уведомява Министерството на транспорта, че двете апликационни форми, подадени на 26 и 30 септември, се отхвърлят, твърди Дончев.Кое не е ясно

42

Анонимен

преди 10 години

Споко *** и турците имат опит с ЕС и фондовете, не им спират проекти и финансирания за 1ви път. Сега ще обвинят ЕС в двойнствен стандарт и ще ни убеждават, че целенасочено се работи против България в ЕС и трябва да се сближим още с Русия и да взимаме пари от тях с неясни договори за милярди. Ех Комунист да си, фантазии да имаш в днешно време. Докато има балъци да им вярват ще мрем от глад и това си е.

41

активен

преди 10 години

Всичко, което става сега е резултат на наглото, безкрупулно, тоталитарно управление на Б.Б. Сатанизираме Дянков, Ц.Ц., И.Ф., а никой не коментира, че всичко в държавата ставаше с личната благословия на Б.Б.- най-големия сатана.

40

Анонимен

преди 10 години

До кк - Извинете каква е тази нова дума "течат" ? С толкова вътрешна информация как "течат" процедурите, не ви ли научиха поне да пишете и говорите правилно? Или в БКП се залага на принципа - колкото по-глупав, толкова по-лесно се управлява? Странно, когато БКП протестира за цените на тока, правителството виновно, сега електроразпределителните дружества са виновни за по-високите сметки? Типично управление на комунисти и турци. Сърбайте им попарата като гласувате за тях!

39

бъдин 

преди 10 години

90% секта не 100%, има 10 процента които се изживяват като лидерчета по партийна линия

38

кк

преди 10 години

И Дончев и Попова много добре знаят / за Борисов не говоря, той въобще не знае за какво става дума/, че течат нормални чиновнически разглеждания на документи, проектите ще минат. Но целта им е да крещят, че ако те не са повдигнали въпроса, провала е бил неизбежен. Обикновени милиционерски номера.

37

бъдин

преди 10 години

Понеже ме копирахте, клонирахте, аз и моята секта ще гласуваме на инат за Бойко!

36

аз съм българче

преди 10 години

до 222Какво Позитано бе, тебе те гони червената параноя.

35

BGN

преди 10 години

В други сайтове има и коментар на Борисов, как 50% завършени проекти се спират.хахахах ами за тунела под Шипка преди 3 месеца тръгнаха тръжни процедури за очуждаване на земя и наемане на изпълнител. ТВА ЛИ СА 50% .И после да му вярваме???

34

222

преди 10 години

До аз съм българчеДа аз,и също така как да стъпваш,на едно стъпваш с ляв крак,на две с десен.Към ПОЗИТАНО ходом марш 1 2 1 2 1 2 и им кажи да намерят някой по добър

33

boza

преди 10 години

GERB trjabva dosta da sa krali ot tezi proekti , ta zatova sega se razkvichaha .

32

ubuntu

преди 10 години

До аз съм българче - май си *** !

31

аз съм българче

преди 10 години

до 222Какъв ти е проблемът на тебе не разбрах. Ти ли ще ми казваш как да коментирам?

30

Анонимен

преди 10 години

Ако са спрени заради липса на финансиране значи не са предвидени в бюджета.Бюджета за 2013г. е направен от ГЕРБ,тоест те не са осигурили финансиране а сега реват.Сегашните направиха актуализация на бюджета и ако не са предвидили това значи са го проспали.Сега ще се обвиняват едни други.Но ГЕРБаджиите реват яко.Както се казва крадеца вика - дръжте крадеца.

29

222

преди 10 години

До аз съм българчеили си глупчо или се правиш,по вероятно е второто

28

аз съм българче

преди 10 години

до 222Аз не го обръщам на нищо, просто отбелязвам. Съжалявам ако не се вмествам в шаблона на партиен плювач, не съм на надник в тоя сайт.