51

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Този...счетоводител,явно е от друг...гьол,който не е България;тези ги...помирисвам от километър.

50

1

преди 10 години

В Харвард го поканиха като редовен професор, но той предпочете руснаците, явно заради по-доброто заплащане.И разбира се там ще е ректор, а не редови преподавател.Той безспорно е най-добрия финансов министър в историята на България.А това, че огромна част от българите са *** мързеливци, които само реват за помощи,субсидии,далавери и пари които по никакъв начин не са заработили не е проблем на Дянков.Той е отишъл на 19 г. в щатите, а там се бачка и претенциозните михлюзи не ги бръснат за слива.

49

Анонимен

преди 10 години

До счетоводител - 53Абе ти си счетоводител, колкото аз съм космонавт. Може ли един измислен капацитет като тебе да дава погрешни мнения и да заблуждава нацията !

48

счетоводител

преди 10 години

Колкото и да плюете, едва ли разбирате, че Дянков наистина е капацитет. Но не беше политик,което се оказа пагубно за него и за правителството на ББ.Това е истината.А вие си плякайте каквото си искате, *** от гьола, наречен България.

47

Geri

преди 10 години

Братушки, добре си ви вървеше икономиката, но ако сте решили да я затърквате, то нашият Дянков е най-подходящият човек за това ! Да ви е честита новата придобивка !

46

Registriran

преди 10 години

Господа хората смятат да Го изучават, него и опита Му, и може и да пробват, разбира се върху животни, ако се разберат със природозащитниците, ония ще ревнат за не хуманно отношение. В правитеството на борисов тоя правеше опити директно върху хора, е ние сме държеливи, ама....

45

до Гошо Тъпото

преди 10 години

Всъщност да, прав си, ако не го хвалим руснаците ще се усетят, че нещо не е таман работата. Дянков е велик, той е финансист от световка класа! Той е като един съвременен Исус- с една постна пица цял народ храни! :D

44

SS

преди 10 години

единствения извод, който би могъл да се направи от тази супер-важна :) за целокупния български народ "новина" е, че най-вероятно в тази "икономическа школа" се разпореждат евреи. Иначе защо ще прибират там тази гнида?

43

Митов

преди 10 години

До 45Бихте ли обяснили , моля , в какво точно се изяви бившия финансов министър ,като "капацитет"?Щото пък аз , смея да твърдя , този човеке на ниво счетоводител.

42

Данъчен

преди 10 години

Нали щеше да ги шляпа, смеят ли да не го изберат иначе бой, бой, шляпане, бой!

41

переворот

преди 10 години

Абе тва е голям удар за другарите бе!Хеля за Станишев и Р.Овч. ...толкова газ ще изпикаят, че ще фалира Газпрома..... ...хаха...

40

M

преди 10 години

Жалъко племе сте българите. Не се наричайте "българи". Вие нямате НИЩО ОБЩО с великите българи. Срам сте! Сбирщина престъпници, мързеливци и тапунгери...но със самочувствие;) Дянков ли? ТОзи човек беше капацитет! Не подкрепям НИКОЯ ПАРТИЯ! Но Дянков беше качествен експерт! Това, че ви мързи да работите..той какво да стори? Да копае нивите вместо вас! Вие за друго освен за нивите не ставате..! Ама все се бутате да сте директори! Хайде насвяткайте минусите. от истината боли ;)

39

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Не го...хулете Вдянкофф,че братушките ще ни го...върнат.Той не е...лошо момче и ако имат филиалче в Сибир,препоръчвам да го...командироват там,да им...оправи икономиката,щото не е...мръднала от времето на Тунгуския метеорит.

38

Брутален Черен Метал

преди 10 години

До Анонимен 32Друго си е, най-спестително да плащаш апартаменти на любовницата си, извинявам се, секретарката или да се обзаведеш, като последния хамерикански *** в някаква резиденция, естествено от държавните пари, да не си помислиш нещо друго. 100 оки бой са му малко, на този ***.

37

плювалник

преди 10 години

За мнозинството във форума светлото бъдеще всеки момент ще дойде! Щом Дянков го няма заплатите ще скочат, българите ще се намножат и ще вземат да работят много и качествено, няма да крадат и лъжат, няма да се мразят, в Бг изведнъж ще се появят ресурси от всякакъв вид и в голямо количество, ще се окаже и, че вече мафия няма, няма комисионни за милиарди, безработните ще изчезнат, всички ще са здравно осигурени... и веднага ще ни приемат в Шенген барабар с ***...

36

щирлиц

преди 10 години

Братушки,не изперквайте и вие.

35

Брутален Черен Метал

преди 10 години

До Анонимен 38Този "мозък" искам да видя размазан на паважа ...

34

Анонимен

преди 10 години

Така е като не си оценяваме мозъците други ги оценяват:)

33

Анонимен

преди 10 години

Ха... значи ще съветва СерГея......

32

Анонимен

преди 10 години

Дянков е лъжец, некадърник и себичен ***! Имам сериозни подозрения и че е престъпник!