101

баба ви

преди 10 години

И аз това лято бях в Слънчев бряг и нито един път не се напих. Защо не направиха репортаж за мен?

100

mainara

преди 10 години

абе айде да им обявяваме война и да ги превземаме бе... да видите ка ще се научат и да пият и да се веселят като хората, пък и по-хубави деца ще им направиме

99

american boy

преди 10 години

Angli4anite sa grozni, krivoglavi urodi plod na smesheniq s mjusulmansko bydeshte - jenite im se pljushtqt s mohamedani i rajdat malki anglo-mohamedan4eta!

98

Анонимен

преди 10 години

Ако се ши*ат,като *** - България виновна,ако се наливат,като *** - пак България.Ами за това,че си изнасилвате децата,че измислихте и разпространявате порното,че се жените за братовчедите си и сте заприличали на *** - пак ли България?

97

Анонимен

преди 10 години

Да бе, и аз това се замислям защо българите не скачат от тераси и не се търкалят по улиците, явно проблемът не е до Слънчев бряг, а до умствен багаж и възпитание...

96

Маниполатори долни

преди 10 години

Как само завъртат картинката . Вместо да акцентират на тяхните невъзпитани , неморални , пияни , заляни ***, който идват все едно някой ги е изтървал от клетката на зоопарка , те пак нас винят и нас цапат с кал!!!!

95

Анонимен

преди 10 години

Престъпленията ги вършат всичките. Не само ромите. Но е лесно да опетниш рома защото е най-зле социализиран.

94

+++

преди 10 години

Слънчев Бряг,Несебър и Влас са станали супер.Чист плаж и море.Инфраструктурата е много подобрена последните 2-3 години.Забавления за всякакви хора от всяка възраст,евтини и приятни ресторантчета-по дискотеки не ходя.Може да се разкарваш 24 часа в денонощието където пожелаеш.За това три месеца няма свободни стаи и апартаменти,а сега през октомври има още туристи.На който не му харесва-свят голям.

93

симо

преди 10 години

а тая е една лицемерна ***. дразнят се че алкохола е толко евтин в сравнение с англия :))) ми бизнес и възможности са тва, можем предлагаме евтино и привличаме турсти а те кат искат д асе осират нали си остават кинтите в България, засега това е важното .. Например руснаците продават гас на цяла Европа е нали уж глобално затпляне що така, ми щото могат, е и ние можем ама с алкохола и щом можем го правим.

92

симо

преди 10 години

bbc.co.uk/iplayer/episode/b03c5fp3/Booze_Bar_Crawls_and_Bulgaria_Stacey_Dooley_Investigates/това казва истината и е много добра реклама понеже младите нагличани не се притесняват от ограбване, тях алкохола и дрогата ги кефи, ми кат си плащат къв е проблема тогава? Според мене е че нагличаните ги кефи да се осират и забавляват и техните хора тва ги дразни абе тях сичко дето почва д аправи як бизнес ако нее тяхно ги дразни ...

91

ГУРБЕТЧИЯ

преди 10 години

ВЕРОЯТНО КРИТИКАТА НА БРИТАНСКАТА ЖУРНАЛИСТКА Е БИЛА ОТНОСНО КАЧЕСТВОТО НА ОБСЛУЖВАНЕ В БЪЛГАРСКИТЕ КУРОРТИ И МРЪСОТИЯТА В ХОТЕЛИТЕ И ПЛАЖА !!! КАКВО ОБЩО ИМА ВСИЧКО ТОВА С ПИЯНИТЕ АНГЛИЙСКИ ТУРИСТИ ?! АМИ ,ЧЕ ТЕ И В ТУРСКИТЕ КУРОРТИ ПИЯТ И СЕ ВЪРГАЛЯТ ПО ПЛАЖОВЕТЕ ! БЪЛГАРСКАТА ЖУРНАЛИСТКА ДА НЕ СЕ ПРАВИ НА ЛУДА ,ТУК СТАВА ВЪПРОС ЗА КАЧЕСТВО НА ОБСЛУЖВАНЕ ,А ТОВА ЧЕ ТУРИСТЪТ СЕ Е НАТРЯСКАЛ И СЕ ВЪРГАЛЯ НА ПЛАЖА КАТО *** СИ Е НЕГОВ ПРОБЛЕМ ,А АКО НАРУШАВА НЕЩО ДА БЪДЕ ГЛОБЕН В КРАЯ НА КРАИЩАТА

90

Apokalypto

преди 10 години

ТАЯ СТЕЙСИ ДУУЛИ, ДАЛИ Я НАЧЕСА НЯКОЙ НАШЕНЕЦ ?

89

Анонимен

преди 10 години

Ужасно ми е смешно когато *** говорят за туризъм.Държава в която НЯМА нито един качествен ресторант ми говорят за качествени туристи.Е нема такъв цирк.Ако не идват пияните англичани то може спокойно да закриете туризЪма у БиеГие.Смешници!

88

Евала!

преди 10 години

Евала на статията и браво на човека, който я е написал! Браво! Като не им харесва Слънчев бряг що идват? М? Щото знаят, че за малко пари ще се напукат като прасета и ще могат да вилнеят без да си понесат последиците понеже както е известно в България закони няма. Да дойдат да си направят свинщините тука, защото ако ги направят в Англия ефективно ще лежат в затвора. И наистина, ако имахме политици, а не клоуни - някой щеше да си отвори устата и против расиста Фарадж и против цялата им политика!

87

Хм

преди 10 години

Това лято бях в Слънчев бряг и наоколо само руска реч се чуваше, между впрочем, много приятни хора, с деца, нищо общо с англичаните....

86

Анонимен

преди 10 години

До ...Ще ме прощавате мадам, но като сте била в Лондон 4 години, и 4-те ли години сте били с глава завряна в ***? Лондон сам по себе си е цяла България умножена по 2. И смеете да сравнявате двете? Санкции са му майката, а не 50 лева на катаджията, че сте били с 40 над оганичението и сте минали 2-ната линия. Да не споменаваме Филиповци примерно. За пример-само, повтарям, САМО българка ме е питала за заплатата ми след като разбере длъжността ми и че вероятно е висока. Още повече в прав текст.

85

БГто

преди 10 години

Браво! Това е самата истина!

84

...

преди 10 години

Ама вие ако си мислите, че в Англия не са същите... Просто им е по-уредена държавата и има по-големи санкции за евентуалните мизерии, които ще свършат, след като се омажат. Живяла съм в Лондон 4 години и мога с ръка на сърцето да кажа, че по-противна и пропаднала нация от тяхната няма.

83

Анонимен

преди 10 години

До 92не казвам че в Англия е по - добре, казвам само че това което е заснела е голям гаф от страна на нашите полицаи. Лично аз си харесвам нашето черноморие, ако търсиш купон - Слънчака, ако търсиш почивка има много други места ;)

82

до 91

преди 10 години

Айде бе, резила бил огромен щото бил пред английска журналистка. Говорим за британците които се чудят дали да не излязат от ЕС заради *** ни и ето че виждат място, където *** е изолиран и място, което предлага всичко, което британеца иска. Ха познай дали е резил или перфектната реклама.