29

Somebody

преди 10 години

Ако този е убил защото не са му дали кредит,какво ли ще стане,когато банките след годин две,започнат да рапродават муществото на тия дето не могат да обслужват кредитите си.Този процес вече започна,но тепърва ще добие огромни мащаби.Дали пък след някогашния отстрел на мутри,сега не е дошло времето на банкерския лов.Отчитам, че тия хора с нищо не са виновни.Но може би трябва да паднат няколко глави и да се види до къде ни докараха политиците-мизерия,дългове и нищета.

28

до монархист

преди 10 години

в парници за марихуана , убили са я щото знае нещо , а във Варна какви екшъни имаше през 90 щото мутрите били .............. с протекции от ....................... пък после кой ми ср@ в .............

27

до 26

преди 10 години

Ами именно, тогава не взимай кредити, кой те кара да вземаш? То и в нормалните страни да караш кола излиза относително много по-евтино от тука, но как пък не съм чул някой *** да се оплаче, че е беден защото дава 50% от доходите си за Голфа или за БМВ 3-ката си например? Скъпи са лихвите в БГ, тук няма спор, но пък никой не те задължава да имаш кредити. Веднъж обаче взел ли си кредит, ще си плащаш вноските, както си подписал в договора, в противен случай ще духаш и това е, но сам си си виновен

26

Анонимен

преди 10 години

Некакъв пълен ***, дето събира гъбки и билки иска 1,5 милиона лева заем. На всичкото отгоре очаквал и да му ги дадат. Малко ми напомня на тия смехурани от разните там предавания за търсене на талант, дето са си повярвали прекалено много. Тотална липса на адекватна оценка на ситуацията, не малко хора в БГ са така, няма да се оправим скоро, проблема си е в нас самите. Тия дето ни управляват, пак са такива като гъбаркото, само че могат да се нагаждат. Най-суровото наказание за тоя ***!

25

Анонимен

преди 10 години

Затвор доживот без отмяна!

24

Ф.С.В

преди 10 години

До 22 - не може за 5000 лв кредит да дължиш 9000 и после както винаги се получава в Бг да останеш без работа и като не платиш за няколко месеца кредита трябва да го преподпишеш и става 15000 лв - за едно италианско костюмче българинът трябва да плаща доживот !!! това ли е ЕВропа ? в нормалните страни се дават кредити с нормални лихви и не се взимат последните домове на хората за да произвеждат клошари - при тях има и физически фалит - а в Бг думата банка и кредит е нещо много лошо и зловещо !

23

Анонимен

преди 10 години

Колко пари ришвет е взела банкерката за да уреди този заем някой запита ли се? Банки много но в тази с рушвета който е дал уж му е било сигурно. Така трябва за тези които плащаш а не вършат работа след като са взели парите. Цялата администрация в България е такава.

22

Анонимен

преди 10 години

Ахахахах....банкерите били виновни на бедните мързеливи бантускотски мишленца. Ами не вземайте кредите бе, да ви кара някой да вземате? Кой ви е виновен като не може да си плащате вноските?

21

Аз

преди 10 години

Абе, хора, *** вие нормални ли сте бе? Какво са виновни банкерите за просешката тояга на българина??? Какви данъци отиват за заплатите в частните банки???? Никой никога не е обикалял домовете да раздава кредити, всички които теглят отиват доброволно в банката, подписват документи (кога чели, кога не чели). Айде малко помислете с главите си!!! Никой не дължи пари на банка, защото са му опрели пистолет в главата, за да ги вземе преди това!!!

20

слона

преди 10 години

Аз в преса никога не съм виждал правдоподобно обяснение. Дали полицаите или журналистите са *** не знам, но факт е, че мислят нас за по- *** от тях.

19

Варна

преди 10 години

Я някой да каже, вярна ли е новината че Бойко Василев от Панорама е уволнен заради интервюто с *** орешаров? инфо, някой?

18

Ф.С.В

преди 10 години

до 16 - Много зависи как му е отказала кредита - ако му се е изсмяла цинично като всеки с по голям пост в банка,, е нормално да пазарува вместо краставици - куршуми ,,,

17

tntodor

преди 10 години

Доста от коментарите под мен просто не мога да ги проумея! Постоянната злоба, която струи отвсякъде озлобява народа. Живота на едно семейство е зачернена вие пишете глупости! Както и за новината за контрольорите! Някой хора си изкарват хляба с труд и и е необходимо да комуникират с всякакви кукувци, понякога с фатален край, а вие пишете че не ви дреме! По-добре мълчете и работете над себе си, гледам доста злоба сте насъбрали! Съболезнования на близките на жертвата!

16

Анонимен

преди 10 години

До gergana в "билки" и гъби щял да ги инвестира

15

до 12 и 13

преди 10 години

Вие поне грях от Бога нямате ли? Оправдавате убийство? А ако беше Вашето дете? Моля Ви хора, пишете , че не сме всички такива..........

14

Уф

преди 10 години

И тази жена има семейство, и за нея ще страдат близките и.Заради едни пари е съсипал няколко чужди и своя живот.Струва ли си?

13

Анонимен

преди 10 години

До всички,където яко хейтват.... вземете да се осъзнаете къде дават 1.5 милион кредит ей така????? Особено какъв бизнес ще развива някой на 57 години, ако му ги били отпуснали току виж е трябвало да ги копат от централните гробища...Да беше за инпотечен кредит и сума в по-разбираеми мащаби, бих разбрал да е откачил, но този явно кукомицина от рано го е хванал..

12

Ф.С.В

преди 10 години

Това е първото убийство от такова естество - да му мислят банкерите -те докараха Бг народа до просешка тояга и сега за един кредит (живот или бедняшка смърт) се убиват банкери - това е направо парадокс и ужас- Това е Бг битието -няма ли пари няма живот- горчивата капиталистическа истина - търпимостта и толерантността на българина са изчерпани - той убива само заради кучето на съседа -или заради торбичка смет пред вратата му слагана от глупави съседи - или за запалени гуми близо до неговият двор

11

ахахха

преди 10 години

за мъртви банкери жал не ме хваща !и най-много ме дразни , че сега ще почнат едни обяснения ,че тя била само служител в банката не била виновна за практиките на банката........... га яде директорската заплата нерива ся ша ривеш....

10

Богдан

преди 10 години

Г-жа банкерката трябва да е искала поне 25 % комисиона от сумата и билкаря е превъртял!?