25

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 25!Има, има! Само погледни в огледалото и ще се убедиш, че има!

24

Анонимен

преди 10 години

Интересно полицията е реагирала след множество сигнали а не веднага тоест от първия сигнал до решаването да пратят патрул им е отнело сигурно половин час. А и щом е имал време да измине има няма 40 км с скорост от 90 км в час. Представете си колко им се е занимавало на полицията и колко адекватно и "сериозно" са приемали сигналите на хората за летящия в насрещното камион. Полицията е реагирала изключително бавно на сигнала, като вкл. и в това число че е предизвикала ПТП. нещата не са добре.

23

Анонимен

преди 10 години

Добре бе, а защо поне не спряха движението докато се оправят с него ? тия нашите ченгета откровено почват да ме притесняват. От това постоянно висене и криене по шубаците май съвсем им е изпила чавка мозъка.

22

stoneg

преди 10 години

Хахахах те последните месеци така минаха много такива.

21

o_O

преди 10 години

Е, това нормален човек не може да го направи - този е директно за лудницата/затвора!

20

Гошо Пернишкия

преди 10 години

Не беше един, много бяха, все леки коли и няколко патрулки. ;)

19

Анонимен

преди 10 години

да му се прави психо тест и/или да му се отнеме правоспособността да шофира каквото и да е

18

супер сте!

преди 10 години

Отново "блестяща" работа на КАТ! След като на 16.9.2013 на възлово кръстовище в столицата нямаше регулировчик при нужда повече от час... СЕГА И ТОЗИ случай!!! После- да ми плачат за заплати и да си хвърлят пагоните на протест! Е*ати авторитетните ДЪРЖАВИ служители! Тая помия наречена "държава" дето се намира на територията на България... Само Пиночет може да я "оправи"! Да става от гроба и да ни започва ВЕДНАГА! По- добре ДИКТАТУРА, отколкото кРИВОрАЗБРАНА и фалшива "ДайЕБОКРАЦИа"

17

Анонимен

преди 10 години

Нали заради това караме на фарове . То ушеф *** , докат се изхлузи от храсталака и камиона минал 100 километра. Нека бдят нерезите и чакат пенсията.

16

анонимен

преди 10 години

Наи-разумното е отнемане на книжката до живот

15

Далия

преди 10 години

Светкавичната реакция на полицията е животоспасяваща, колите летяха със 130 към камиона който летеше със 100 в насрещното...и всичко тов в продължение на 40 км. Блокада на магистралата се прави за 5 мин с 4 патрулки... а полицията изобщо не блокира движението...съжалявам, но не мога да им дам "висока" оценка за работата!

14

Анонимен

преди 10 години

Добре че ги е нямало Танго и Кеш

13

saki

преди 10 години

Не искам да го казвам, но адекватната реакция е да го застрелят. Не спира на два пъти на полицаи, кара огромен камион с много висока скорост в насрещното . Може да избие десетки невинни хора, семейства , мънички деца и то по ужасяващо брутален ,болезнен и жесток начин. Тук няма място за скрупули. Правилната реакция е масирана стрелба в кабината, докато го застрелят.

12

Анонимен

преди 10 години

Нас ня догонят!

11

Анонимен

преди 10 години

Я сошла с ума!

10

наДървен философ

преди 10 години

Верно е ужасно, хакерите са успели да раберат в кой крачол си го държа и сега вече не знам как ще се оправям... ужасно е... мухаххахааххаха

9

Do Ceci ot Dante

преди 10 години

A kvo da gledat kak pomita nevinni hora li?

8

Анонимен

преди 10 години

Този е бил надрусан, или е толкова ***, че не трябва да има право да шофира. Като се объркаш и се усетиш след време, влизаш в аварийната лента и караш с 20 до някой изход не в крайна лява с 90.

7

Dei Autobahnpolizei

преди 10 години

Това е като Cobra 11 на живо!

6

ceci_

преди 10 години

До DanteЕ как да го спрат, да го гръмнат ли? Нали ако опитат силово ще стане по-голямо мазало, а с 90км/ч не могат и да освободят магистралата достатъчно бързо, така че, добре са се справили, 3 патрула, на третия път са успяли