87

Простобоко

преди 10 години

Горката проста ограничена мутричка нищо не мое да измисли сам и добре че от жал и съпричастност разни бедни душици му помагат да вегетира. Бил се съгласил било по-правилно е Ти простир такъв кога си повярва че мое измислиш нещо правилно(*** гнидата) ?

86

Анонимен

преди 10 години

Boko klekna...

85

Kaleko Aleko

преди 10 години

Ако Орешарски е изпаднал в международна изолация защо ли беше поканен в КитайАко го поканят и в Северна Корея, направо можем да кажем, че е обичан по света, а? :)))

84

Варна

преди 10 години

бой по комунистите прости

83

Анонимният

преди 10 години

НЕ ВРЪЩАЙТЕ СТРАНАТА В РЪЦЕТЕ НА МАФИЯТА. ДАЙТЕ ВСИЧКИ ДА СЕ ПОМЪЧИМ ДА ИЗВАДИМ СТРАНАТА ОТ БЛАТОТО, В КОЕТО ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПП ГЕРБ НИ ВКАРА. Харесвали ни или не България си има работещо Народно събрание. Събрание, което избра правителство. ДА ОСТАВИМ ПРАВИТЕЛСТВОТО СПОКОЙНО ДА РАБОТИ.

82

xqzt

преди 10 години

Злобния питбул не пуска крачола и това си е. И това създание ни беше премиер. Направо ми се ще да се скрия в някоя пещера от срам.

81

Анонимният

преди 10 години

Господа от ПП ГЕРБ, НФЗБ и РЗС и всякакви други новосъздали се движения и партии, страната ни иска спокойствие. Тя търси своята държавност. Не вкарвайте държавата в спиралата на безкрайни избори. Дръжте се като мъже! Като хора които милеят за Родината си. Не се превръщайте в РОДООТСТЪПНИЦИ. ЗАГЪРБЕТЕ ЛИЧНИТВ СИ ИНТЕРЕСИ.

80

Б Б

преди 10 години

Четирите политически партии,който в момента са в парламента нямат интерес това правителство да падне!А този вот е само един театър,който цели да вдигне малко пушилка и нищо повече.

79

Замислена

преди 10 години

Ако Орешарски е изпаднал в международна изолация защо ли беше поканен в Китай

78

Анонимният

преди 10 години

Борисов нямаше такава програма, каквато е обявил Орешарски. Бойко Борисов така и не успя да разбере защо трябва да има държава, закони, институции, защо властта трябва да бъде разделена. Разрухата на държавата като такава беше дело на Борисов. Той не би могъл да каже нищо полезно по тема възстановяване на държавата, тъй като той не разбира тези неща

77

Анонимен

преди 10 години

Бяхме позабравили, че мени мнението си по 3 пъти на ден. Нищо не се е променило.

76

Революционер

преди 10 години

До АнонимниятКакво толкова прави правителството на Орешарски ??? Настигнахме ли САЩ, Германия ??? Засили ли икономиката на България ???

75

щирлиц

преди 10 години

Всичко добре,но за къде с тази проста мутра.Пък като си отвори торбата със мутренски простотии,че и алчен до безкрайност..Аман от крадливи нарциси.

74

Анонимният

преди 10 години

Борисов и ГЕРБ нямат нито морално основание, нито интелектуален капацитет да са опозиция на това, което прави правителството на Орешарски!

73

мишо

преди 10 години

ББ пак започна да го увърта. Днес - така , утре - не била вече така.

72

румен221

преди 10 години

Баш - Буда-лата се напъваРОДИЛО СЕ ЕДНО БЕБЕ, СЪБРАЛИ СЕ ТРИТЕ ВЛЪХВИ ОКОЛО НЕГО ДА ПРОРОКУВАТ:- ВИЖТЕ КОЛКО СА МУ ЧЕРВЕНИ БУЗКИТЕ, РЕКЪЛ СТАНИШЕВ, ОТ БСП ЩЕ Е- А ВИЖ КОЛКО СА МУ СИНИ ОЧИЧКИТЕ, РЕКЪЛ КОСТОВ, ОТ СДС ЩЕ Е БОРИСОВ ГО ПОГЛЕДНАЛ И КАЗАЛ:- А, Т,ВА БЕБЕ НЕ Е КОФТИ МАТ,РЯЛ И НАПРАВО ЩЕ СИ Е ОТ ГЕРБ ВИЖТЕ ГО - ИМА ГЕРБЕРСКА ВОЛЯ - ОСРАНО ДО УШИТЕ И ОЩЕ СЕ НАПЪВАи ето - красивия Буда-ла се напъва ли напъва .

71

Анонимен

преди 10 години

до Андрей 80. По принцип няма лошо, човек да си промени мнението, но когато го сменя няколко пъти на 180 градуса става ясно, че човека просто няма мнение и го е страх да заеме конкретна позиция, боксува на едно място и никаква работа не върши.

70

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н матрялов,Аз не казвам, че не сте прав. Но в София е едно, а в провинцията е доста друго. Там просто няма работа и хората се съгласяват и на по-малко,само и само да не са безработни.

69

Анонимен

преди 10 години

Тиквата и последователност = война с прашки!

68

ЗДРАВЕЙ,ЦИРКАДЖИЯ

преди 10 години

ЖАЛКА,БЕЗИДЕЙНА ТИКВА.ЯВНО МНОГО ГО БОЛИ,ЧЕ ГО ИЗРИТАХА ОТ ВЛАСТТА И КАКТО СЕ ВИЖДА ЗАВИНАГИ И ОСВЕН КУКУНЕВИЦА,НИКОЙ НЕ ГО БРЪСНЕ ЗА НИЩО.ЧУДИ СЕ КАК ДА СЕ МАЗНИ НА РЕАНИМАТОРИТЕ,КОИТО СЕ ПРАВЯТ НА МОМА НЕНАЧЕНАТА,ПОНЕ ЗА СЕГА. ПРОВИЖДА СЕ ЖАЛКО ТЪРГАШЕСКО НАДЛЪГВАНЕ МЕЖДУ МУТРАТА И Т.НАР. ДЕСНИ,КАТО И НА ЕДНИТЕ И НА ДРУГИТЕ ИМ СЕ ЩЕ ПАК ДА ГРАБЯТ МАЙКА БЪЛГАРИЯ,САМО ДА ИМ ПАДНЕ.ВОТЪТ НА ТИКВАТА Е БУРЯ В ЧАША ВОДА,КОЛКОТО ДА ПОКАЖЕ,ЧЕ ОЩЕ НЕ Е ОТСВИРЕН ТОТАЛНО.ИГРАЕ ГО"ЛОЕНАТА ТОПКА"ПО МОПАСАН.