17

....

преди 11 години

До 18Света върви не към нова световна война, а към сбирщина от ***, които не могат да мислят и са ниско образовани. Идеално се вписваш точно към тази категория хора.

16

лудия

преди 11 години

А дано Русия, се събуди малко и заедно с китаийците да сритат малко американски,еврейски и търски ***. Време е за 3-та световна ако америка не се спре. Русия трябва да покаже ,че няма да започне ядрена война ,но ще води трета светована и ако някоя държава използва ядрено оръжия ще получат от новите руски ракетки.

15

Ivan Grozny

преди 11 години

Р-700 "Гранит" (според НАТО Shipwreck, SS-N-19), е най-напредналата морска ракета от времето на СССР. Тя е предназначена за изстрелване от подводници за унищожение на американски самолетоносачни групировки. Това е високо интелигентна ракета. "Гранит" могат да бъдат използвани единично или в залп от 12 ракети. Всяка тежи около 7 тона, с дължина 10 метра и може да лети със скорост от 625 км/час, т.е. свръхзвукова с 2,5 маха. Всяка ракета е типично стандартно въоръжена с 500-килотонова термоядрена бойна глава. "Гранит" е напълно неунищожима, тъй като САЩ и НАТО нямат противодействие срещу нея за

14

Анонимен

преди 11 години

Говорителя на китайското външно минитерство снощи заявява ,че Китай планира спешно да изпрати в средиземно море част от военноморските си сили по бреговете на Сирия,съобщи Син Хуа.Заради ненормалните жоинистки рептили светът върви с бързи крачки към 3-та световна ядрена касапница и Ванга и Нострадамус са фо предрекли,изправени до стената след салита на ционисткия *** САЩ родшилдови и компания тръгват да играят Ва банк,залога е ,чялото човечество!

13

ген. Деникин

преди 11 години

Руските болшевики са страхливи ***, и това американците го знаят. Обещали са им разделянето на Сирия на зони на влияние. Спомнете си как разделиха Германия, как предадоха България на болшевиките. Това е истината. Болшевика Путитин ще мълчи като дупенце болшевишко.

12

do 13

преди 11 години

Nqma be nie sme s nai-modernata protivoraketna zashtita, nad Bulgaria i ptichka ne moje da mine....pfhahahaha dee*a smeshnata durjava pulna s pe*erasi...

11

eucitizen

преди 11 години

Изказването на Кери показва че САЩ не се съобразяват с мнението на Русия. Тя досега предаде всичките си съюзници -Югославия, Ирак, Либия. Сирия е последния. Следва война с Иран и после разцепване на Русия поне на 52 части и пълно владение на петрола от USA. Прогнозна цена на барел 1450 usd. Единствено Китай може да се опъне и Сирия да отърве кожата.

10

Анонимен

преди 11 години

При наличие на кораби и руска база искрата може да бъде дори един заблуден снаряд ... дано не се сбъднат предсказанията ...

9

Гецата

преди 11 години

...Някакви изверги изтровиха хиляди невинни хора с химическо оръжие...Сега други за да накажат извергите, ще изтрепят други хиляди с обикновено оръжие...На това как се вика ? Демагогия ? Двуличие ? Безумие ? Просто е отвратително...

8

След Петербург

преди 11 години

Във връзка с долунаписаното в (6), след срещата на Г 20 , Руснаците и Китайците трябва да дадат ясен знак, че конфликтът ще е световен. Това ще отрезви Конгреса да гласува на 09 септември т.г. с НЕ, защото на Конгресмените ще им е ясно, че върху Щатите могат да се изсипят ядрени бомби, както от Русия, така и от Китай и Северна Корея. Севернокорейските могат да унищожят Хавайските острови, остров Гуам ( военните бази на Щатите), а също и Западното крайбрежие на Щатите.

7

:)

преди 11 години

Aide imala.....stiga s voda ot devet kladeneca....

6

Анонимен

преди 11 години

Руските кораби ще стоят настрана и ще гледат отдалече, как Башарчо яде бахура. Нямат избор. Иначе и за тях ще има бахур. Ще помъркат малко, колкото да не кажат, че не са взели отношение и толкова.

5

Анонимен

преди 11 години

Русия има ОГРОМЕН интерес от повишаване цените на ПЕТРОЛА!!!!!

4

Пред Световен конфли

преди 11 години

Ако Кери бе обявил пред Сената, че в някои случаи, Русия може да подпомогне Сирия с военен противоудар, Сенатът щеше да се замисли, дали да разреши използването на военна сила срещу Израел. Това е тактическо подвеждане на Сената. А като започне войната, ще се търси друго обяснение за нейното разширяване. Напънът на Правителството е да има война. Всички Световни войни са започвали с локален конфликт. Австрия срещу Сърбия - 1914 год., Германия срещу Полша - 1939 год. Аналогията е същата.

3

Анонимен

преди 11 години

RUSSIA I AMERIKA VINAGI SA BILI ZAEDNO ,VSI4KO SE PRAVI S CEL BIZNES , VOIANATA E PARI MNOGO PARI

2

Анонимен

преди 11 години

На тия хамериканци, некой да им каже приказката, за патката дето мислила, мислила...

1

Анонимен

преди 11 години

Дано източното средиземноморие стане гробище за американските кораби.