28

Одисей 1

преди 10 години

Честно казано мис се струва пълен цинизъм да излезеш с плакат на Башар Асад на фона на разрушенията в Сирия които показват , на фона на онази редичка с малки телца увитив бели чаршафи . Вярно и по време на ВСВ хората не са знаели какво се е вършило в Ка Це лагерите и у нас Лов

27

Социалист

преди 10 години

До Одисей 1Вземи малко ТИ прочети за Ленин и тогава говори глупости! Но какво да говоря за симпатизант на страна предизвикваща войни по целия свят за пари жертваща собствения си народ!

26

Одисей 1

преди 10 години

25 не са цинични , Щатите е дълбоко правова държава и в нея си има ред за всичко, за това и обама се обърна към конгресмените , можеше и сам да реши но прдвид сложността на ситуацията даде възможност на народните избранници , законодателите да преценят също иа да отсъдят.

25

Одисей 1

преди 10 години

24 толкова много го обичал Зомби , че го подложил на геноцид , вземи малко попрочети за Ленин.

24

Одисей 1

преди 10 години

22 А ти не разбра ли че изобщо не е била целта да се намира такова оръжие , то беше за такива като теб , целта е в Ирак като противодействие на тероризнма да се изгради проспериращо общество и функционираща демоктична ситема по примера на Турция , колкото до петрола , аман от лаици , тос е тъгува по международни борсови цени Ирак е чклена ОПЕК и в Ирак днес оперират включителни и руски компании като Лукоил и американските далеч не са с най-големи квоти . Да не говрим че днес Америка е най-големи

23

Даола

преди 10 години

Тези разсъждават като ***, но тази комисия всъщност се състои от най-яростните защитници на военно-промишления комплекс - той ги е поставил там. А пък предложенията за "ограничение по време" са направо цинични. Дано Конгресът излезе по-разумен - там не всички са купени.

22

Социалист

преди 10 години

До Одисей 1"Мумията" е обичал народа си и то работническата класа! Днес управляващите обичат само тези от които имат нужда и другите с много пари! Опс.. те реално имат нужда само от тези с многото пари. Нас обикновените кучета ни яли!

21

Одисей 1

преди 10 години

Гудбай Асад Гудбай гудбай ауфвийдерзеен

20

Бай Он

преди 10 години

До Одисей 1Абе, одисеЙ 1,2,3...Ти така ли и не разбра какво се случи тогава? Или така са ти казали да пишеш? Или си просто неграмотен?Не разбра ли, че след всичкия потрес преди началото на войната в Ирак, накрая не намериха нищо, но освен нефта (дето още го крадат), им отнесоха Персийския музей и още много древни сбирки?И ги пратиха в блатото

19

Влади-Мир

преди 10 години

До Одисей,"Слаби журналити на тази новина трябваше дадат снимка от залата за изслушвания ,а можеше и видео , за да видите за какво иде реч , защото съ сигурен че и хал хабер понятие си нямате."Напълно съм съгласен с теб, трябваше да е на фона на хората , които вдигаха окЪрвавени ръце!

18

Одисей 1

преди 10 години

Разговарях с президента Владимир Путин и с външния министър Сергей Лавров и те ме увериха, че няма да се стигне до ескалация на конфликта до такова равнище. А и руските бойни кораби в Средиземно море се намират на значително разстояние, коментира Кери, отговаряйки на въпроси на конгресмени относно опасността от противопоставяне с Русия, която притежава значителен ядрен арсенал.

17

Одисей 1

преди 10 години

Що се отнася до това, че арабски държави са предложили да поемат разходите и да я оценят, отговорът е да, това е вярно. Те направиха това предложение и то се разглежда, посочи Кери. Общо взето някои от тях заявиха, че ако САЩ са готови да направят това, както сме го правили по-рано в други държави, те ще поемат тези разходи. Това не е включено в плановете ни, но те го заявяват сериозно, допълни държавният секретар

16

Одисей 1

преди 10 години

13 Не не е Кириле това е удар целящ намаляването на спосбността на един тиранин да използва химическо оръжие срещу народа си.

15

Одисей 1

преди 10 години

По същия начин Ирак имаха ядрени и химически оръжия и накрая САЩ им окрадоха нефта.-------------------14 Стига бе ей стига волни съчинения

14

Одисей 1

преди 10 години

Според него Русия все още притежава елементи, които й позволяват да се позиционира като супердържава. Например запазващият се ядрен арсенал. Но в сферата на обикновените въоръжения не бих включил Русия в тази категория,заяви председателят на Обединения комитет на началник щабовете на Въоръжените сили на САЩ Мартин ДемпсиГАГАГА

13

Бай Он

преди 10 години

По същия начин Ирак имаха ядрени и химически оръжия и накрая САЩ им окрадоха нефта.Тук е същото.Горките престъпници на *** Обама вече и не се опитват да измислят някаква по-сносна причина за да оправдаят кражбите си.Следващите сте ВИЕ!!!

12

Кирил

преди 10 години

Всъщност това не е ли декларация обявяване на война човечеството, и то няма ли право да се защити както намери за добре,вие кажете!!!

11

Одисей 1

преди 10 години

Слаби журналити на тази новина трябваше дадат снимка от залата за изслушвания ,а можеше и видео , за да видите за какво иде реч , защото съ сигурен че и хал хабер понятие си нямате.

10

Одисей 1

преди 10 години

6 скрий се бе *** стига плашил децата с мумията

9

Одисей 1

преди 10 години

6 скрий се бе *** стига плашил децата с мумията