17

4321

преди 10 години

А защо Обама не казва нищо за сваления "стелт" F-22 Raptor преди 2-3 дни? Защо масмедиите мълчат за свръхмодерния, суперневидим и непобедим самолет, който беше свален от сирийското пво преди няколко дни? Или е неудобно да знаем как американчетата губят войната още преди да са я започнали?

16

Атакист

преди 10 години

Във Виетнам американците са убивали на всеки един военен виетнамец - по трима цивилни. В Югославия при бомбардировките, на всеки един убит военен се падат по пет цивилни. В Пакистан и Афганистан, при бомбардиране с безпилотни самолети, т.н. "роботи-убийци", квотата е вече един убит военен към единадесет убити цивилни. Ако застреляш човек в САЩ, ще те осъдят на смърт. А ако застреляш цивилни граждани, не американци, извън САЩ, ще те наградят с орден.

15

до 16

преди 10 години

не е афроамериканец, а индонезиец. виж му носа. официалната теория е друга, разбира се.

14

Hmm

преди 10 години

Balgareto govorqt lo6o za Amerika a ne znaqt 4e kolkoto Ima vav sofiq Ima I vav Amerika .. Za6to otivat tam neznam?! Prosta naciq hem gi eBat hem gi obi4at..

13

Атакист

преди 10 години

Тоя скапан *** що не прати хамерикански кораби за бежанците от Сирия и да си ги води у САЩ?! Нали е големият хуманист??? Чак и носител на Нобеловата награда за мир. Баси цинизма майни аз!

12

Анонимен

преди 10 години

Споко. Путин ще го свали на земята тоя неуравновесен тип. Не може някакво афроамериканско *** да взема съдбата на цял свят в ръцете си. После да не реват на умряло американците, че най-много терористични атаки имало при тях - нормално, като се врат където не им е работа. Най-важното сега е България да запази неутралитет по този въпрос и да затвори границите за бежанците, които ще плъзнат като *** и по всяка вероятност няма и да се изнесат след като нещата в Сирия се успокоят.

11

Васко

преди 10 години

Мръсни империалисти, да фалирате много скоро че да не мъчите света с идиотията си!

10

до10

преди 10 години

Както тръгнало 20-30години ще са завладяли цялата планета и това ще е края демокрацията...

9

Анонимен

преди 10 години

"липсата на отговор на подобни действия само ще повиши рискЪТ от такива атаки в бъдеще"---копче, тоя е толкова ***, че говори с правописни грешки... не му вярвайте!

8

Иво-000

преди 10 години

*** Путин питай,не някакъв си конгрес

7

шеф на света

преди 10 години

Доколкото разбирам, Обамата иска да премахне ООН и да го замени с американския конгрес? И да стане шеф на света? Като Буш?

6

Искам оставката

преди 10 години

Искам оставката на Обама! Не съм гласувал за него и не съм го упълномощавал да взема решения и от мое име! От къде на къде този неуравновесен тип ще взема решение за възможна Трета световна война? Кой е той? Прокурор? Съдия? Палач? Господ Бог, за да решава съдбата на целия свят? Най-вероятно е само един палач!

5

Анонимен

преди 10 години

Добре де , какъв ще е ефекта от "Операцията ще бъде ограничена по срокове и мащаби, тя ще бъде целева" ? Освен да плъзнат няколко милиона бежанци друго какво ще стане ? Асад ще вдигне ръце и ще се предаде ли ? Или влизаш и по -суша и наказваш виновниците или използваш максимално дипломацията , кви са тия игрички Ще ви пуцаме , ама да знаете малко ще е , ще устискате .

4

s2000

преди 10 години

И този взе Нобелова награда за мир....дано някой ден американците си получат заслуженото за всички войни, които са предизвикали

3

Анонимен

преди 10 години

Малее, как можаха да сложат това грозно извънземно същество за президент на най влиятелната държава! ! ! Този е черен хитлер или черен петър кое от двете е?

2

TTTSPS

преди 10 години

*** много ги разбираш нещата. болен си

1

Салахадин

преди 10 години

От достоверни източници съобщават, че на 23 август през южната част на Турция Khatin пътува конвой от 20 товарни автомобили товароподемност от 20 тона всеки , придружени от турската армия , включително и турските сили за сигурност . След преминаване на границата в град Идлиб в Сирия конвоя е посоещнат от бунтовници от групата Dzhabat -ен- Nusra . По думите на един от стражите на турската граница , в три камиона са били транспортирани химически оръжия.Ко става,миротворци???