114

Гражданин

преди 10 години

Не трябва да се допуска ГЕРБ и Бойко до протеста. Той е част от статуквото срещу което са излезли хората. Той е другата страна на монетата: от една страна е БСП от другата Бойко.

113

как вървят апартамен

преди 10 години

Цецо, как вървят апартаментите на пазара?

112

bo

преди 10 години

ATAKA, срещу тази помия и *** на БГ обществото...Комунисти , социалисти, подострени, атакисти, и т.н. и т.н.....Вън на тези псевдо политици и нова избирателна система с контрол от страна на народа. Тези ще си отидат само с разбити тикви, щото те са толкова дебели, че историята показва, че друг път ...няма! Токлова са компрометирани и духовно паднали цялто правителство, че ако им прочетете биографиите само на 10-ина и ще трябва да се хванете за бухалките. Събудете се ! Приспиват ви ,....

111

без капка ирония

преди 10 години

Бойко, благодарим ти, че с Цветанов си свалихте маските! Благодарим ти!

110

Анонимен

преди 10 години

Сегашните управляващи няма да предадат властта, още 3.5 години ще ви "таковат" мощно, дано ви е кеф.

109

Birata

преди 10 години

Специален поздрав за всички гербери.... youtube/watch?v=S_U43MuMkYU

108

ТHE Патриот

преди 10 години

ОБЯВЯВАМ ВОЙНА СРЕЩУ ВСЕКИ ПРОТЕСТИРАЩ,ЗА МЕН СТЕ СГАНТА НА СГАНТА ,ВИЕ СТЕ ЕДНИ ПРЕДАТЕЛСКИ ПЛАТЕНИ ***.ЗАПЛЮВАМ ВИ В МРЪСНИТЕ ГЕРБЕРАСТКИ МУТРИ!

107

Истината

преди 10 години

Бойко Борисов е проклятие за България , той докара : НАЙ- голямата безработица , НАЙ- бързо опоскания фискален резерв, НАЙ големия външен дълг, НАЙ голямото отчаяние на народа, НАЙ- много самоубииства , НАЙ- много самозапалили се , НАЙ- ниски доходи на населението, НАЙ- малко медали на олимпиада, НАЙ- малката раждаемост/ от 1947 насам/, НАЙ- много имигрирали , НАЙ- много съсипани бизнеси, НАЙ- много убииства, НАЙ- голяма контрабанда..... нямаааа край.

106

Васил

преди 10 години

Егати и смесването - на първа линия бодигардове, на втора репортери, чааааак там в далечината се виждат протестиращи.

105

Янко

преди 10 години

Ето, кои са организаторите на протеста и кои плащат за него! Защо тълпата не вие срещу тях и не скача да ги бие, нали и тях не ги харесват и искат нови лица! Трънки - оказва се, че зад всичко стои бати Боко - не може да прежали кокала! Тежко му на тоз глупав народ!!

104

Анонимен

преди 10 години

Марк, мнооого неща не са ти ясни, мнооого! Гей бераст смотан!

103

Монархист

преди 10 години

Цециии, Цециии, за всички е ясно, че вие с Ники щехте да се надупите на Вашингтон и Тел Авив.

102

ТHE Патриот

преди 10 години

БЪЛГАРИЯ ОТВОРИ СИ ОЧИТЕ ЗА ТОЗИ ГЕРБЕРАСТКИ ПРЕВРАТ.ПРОДАЖНИЦИ ДОЛНИ НЕКА ДА ВИ ВИДЯТ ВСИЧКИ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТЕ!

101

are_kulata

преди 10 години

1.Сидеров е против войната в Сирия и иска да изгони монополите и фирмичката, която ни помпа златото. 2. Болшевиците от ГЕРБ, начело с Борисов, Младенов и Плевнелиев искат кръв и смърт и подкрепята войната и бунтовниците главореци, *** искат смърт на деца и разруха. 3.Нормално е всички мръсни ГЕЙБерастки кучета да лаят по Сидеров, озлобели *** !!! Нормално е !!!

100

Journey

преди 10 години

АНтикомунист съм и съм против БСП и ДПС и настоящото правителство.Но, това не означава, че се олицетворявам с тези двамата от снимката- Лъчо Мозъка и ЦЦ.Отврат!Искам довечера да отида на протеста и там да ги няма тъпите полицаи от ГЕРБ.

99

писна ми

преди 10 години

Никаква оставка! Не искам тези овълчени и провокиращи насилие и омраза, да представят гражданското общество! Те не го и представляват, а представляват глутницата ГЕРБ, която е готова на всичко, за да се върне на власт! Пригласят им набързо прегърналите се в сладка прегръдка "реформатори", зависим президент отвсякъде, кмет, гербаджийската общинска администрация от цяла България, която вместо да бачка, ходи по протести! Отвращавам се от тези *** и с две ръце подкрепям това управление и БСП и не се срамувам да го заявя!

98

Пръц

преди 10 години

Галфонте от герб, начело с ЦЦ и Лъчо /Мозъка/ се изявявят като фолк шоумени и разбунват тълпата организирана от партията им. Смешници! Жалко е за хората, които са подведени от тях и им ръкоплескат! До вчера им сърбаха попарата, а сега пак ги искат. Това е българското овчедушие. Никога повече герб!!!!!!!

97

Богдан

преди 10 години

Къде са сега лидерите на Ремонтираното Общежитие!?

96

Анонимен

преди 10 години

Гербери, не можете дори това правителство да свалите.За нищо не ставате.

95

ТHE Патриот

преди 10 години

ЗАЩО ЛЪГАХТЕ БЪЛГАРИЯ ,СТЕ СРЕЩУ МАФИЯТА И ОЛИГАРХИЯТА,ЗАЩО ИЗЛЪГАХТЕ ,ЧЕ СТЕ НЕ СТЕ ПЛАТЕНИ КАЖЕТЕ БЕ *** ГЕРБЕРАСТКИ !ТАКА ЛИ ПРОТЕСТИРАТЕ СРЕЩУ МАФИЯТА ,КАТО СЕ ОМИЛКВАТЕ ОКОЛО НАЙ-ГОЛЕМИТЕ МАФИОТИ И УБИЙЦИ ГЕРБ,А СКОТОВЕ ГНУСНИ?ВИЕ СТЕ *** ПРОКЛЕТА!ВИЕ НЕ СТЕ ХОРА А ***!ВИЕ СТЕ ГЕРБЕРАСТИ!