87

C C

преди 10 години

TOZI O6TE NE E LI V ZATVOPRA ILI E VREME DA STANE ABONAT NA ENERGOTO

86

Анонимен

преди 10 години

баси наглата грозна мутра

85

Добротица

преди 10 години

До Росен. София не е цяла България , ама северна България е половин България ! И ще имаме ли магистрала някой ден? Мисля че с това правителство може би след 40 год. Пътя е живот са казали римляните.

84

Анонимен

преди 10 години

Най-голямото престъпление на комунистите е че създадоха Бойко-Разбойко и той се явява поредната колона на БКП. Те опитаха и величеството от Мадрид само и само да могат да крадат по-дълго време. Та вервайте му на Бойко-Разбойко привърженици на крадливата ГЕРБ, той ще ви оправи, както оправи комунистите, както някои вярват в тази неистина!

83

ТРУХИЛьО

преди 10 години

*** комунистическа *** под кожата на мутрополицай.Те това е Боко!Пфу........

82

Анонимен

преди 10 години

Ако на следващите избори гласувам срещу БСП, то ще е не за друго, а защото не ви вкараха в затвора! Вашето място не е нито в парламента, нито сред хората!

81

Анонимен

преди 10 години

А България ще се очисти когато някой и вас...Престъпници сте - това е точната дума!

80

Анонимен

преди 10 години

Как не го е срам / *** той май не знае какво е това/ да говори за северна България.Точно той дето я съсипа тотално.От Варна съм.Всички проекти ги спря и насочи парите към Бургас - тогава единствения град освен София с кмет от ГЕРБ.Бургас дръпна напред а Варна направо умря.

79

Sergei Stanishev

преди 10 години

Jalak si ve4e,bat B0IK0 vrui ot tam det0 si d06ul B0kluk ne6tasten sasipa durjavata koi 6te glasuva za teb,s pari si k0puvate glasuv0 hvanaha vi s bi0letinite - i kup o6te izdunki mi60 birata i taka natateka - NAR0DA VE4E NEVI VQRVA Jalak b0kluk ste JALAK !!!!!!!!!!!

78

Анонимен

преди 10 години

САМО СРЕТАН МОЖЕ ДА ОЧИСТИ ГЕРБ !

77

rumen221

преди 10 години

До ШoпПротеста обслужва Ц.БориславоваОставката на Борисов и след това Протестите бяха организирани от ОЛИГАРХИЯТА, с цел да няма правителство и тока да се повиши с 40%, както беше по наредбата...!!!- Това не стана..., заради правителството на Орешарски (зад което стоят англичаните)- Парите на Б.Б. за протестите са спрени и само *** от РЗС и НФСБ се мъчат да пуснат поне малко българска кръв...- Сега ще се опитат да качат цената на тока с профсъюзите!Не забравяйте какво е казал Великият български Народ...:- "И най-умния си е малко ***..., а понякога си е прос

76

rumen221

преди 10 години

"Буда"- "ГЕРБ се "очисти", похвали се Борисов (С... МОЩНА "ЧАЛАМБА") и отскочи до протеста....

75

Дуда

преди 10 години

Баси наглата Буда, как не го е срам да се показва.... Наглост без граници

74

rosen

преди 10 години

Ми той протеста си е негов що да не поздрави избирателите си .На Станишев избирателите не са в София.Само че София не е цяла България.

73

Анонимен

преди 10 години

До Sophia1Ами да излезе при хората и вашия Станишев да му се радват и на него хората бе.Но не зная какво ще му скандират.Но той е спокоен защото мисли че всички много го "обичат"Но нека се пробва да излезе с мазната си усмивчица.

72

Йоцич

преди 10 години

Борисов, ГЕРБ може и да се е очистила, но ти все още не си очистен! Планирам този месец да си поговорим по този въпрос.

71

bg

преди 10 години

koi kakvo iska da go kaje a ne prosta6ki da gra4i ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,zatova ,samo obedinenie na partiite v desno 6te se spe4eli absolutno mnozinstbo.......ina4e tyrcite 6te ni izto4at i bogatsvata i i i i

70

en taro adun

преди 10 години

До АнонименТи тая година до морето по магистралата ли кара? *** мозък дето не вижда по-далеч от носа си.

69

Шoп

преди 10 години

До rumen221Тока на мален с 45%?Ти да не полуде?

68

Анонимен

преди 10 години

КАКВО СТАВА С ЦЕЦО И НЕГОВИТЕ АПАРТАМЕНТИ, ИМОТИ И ПОДСЛУШВАНИЯ