108

Анонимен

преди 10 години

Стига вече с тази политическа коректност!Пишете БЪЛГАРСКИ ***!

107

Анонимен

преди 10 години

Понеже виждам,че огромна любов струи към германия да попитам - какво германия е дала на България?По врема на втората световна война немските войски минали през България крадаха с вагони жито и провизии, гориво за армията.Да то ду.хат немците!

106

Вече видял и изпитал

преди 10 години

Кой се оплаква? Някой ФЕС или кюрд,или турчин дето знае как да се *** с Български граждани. Някой дето знае немски и им дава стотинки! Да се оправи Немската ПОЛИЦАЙ! Кой е гражданин на ЕВРОПА? Тъпия КЮРДИСТАНЕЦ? Или Турчина дето им взема горницата? Или Швабата дето се е научил на Мюсулмански морафети?

105

bgsoldier

преди 10 години

Това не са българи, а ***. И проблемът си е чисто на техните граждани. Щото баницата не я дават чужденците, ами германците, а изкарват друг виновен. Нямат разрешително за работа, ама работодателите им дават работа, нали? Те не са се оправили самите, тръгнали да се оплакват иначе!

104

Германеца от Герман

преди 10 години

Истината!!!!!!В Квартала е ТАЛИБАН ЧОРБА т.е. няма бял човек.А колкото до нащите сънародници много са, *** са, с пазарджишки коли са, от 2 години са част от пейзажа.Четох статия за тях в SUEDDEUTSCHE в началото на лятото и журналистката ги наричаше хора от малцинствата т.е. германците знаят че са ***.

103

Абориген

преди 10 години

И аз искам мерки срещу тях само че тук в България !

102

Анонимен

преди 10 години

До МаркТези, които обиждате сънародниците си - на какъв език пишете? Ако не пишете на немски по-добре замълчете. Stimmt das?Ако един човек е л*йно. То местоживеенето му не е от никакво значение. Той пак си остава л*йно.

101

Стоян

преди 10 години

Виждали сме немска интеграция преди време.... А тя май точно от Мюнхен някъде беше почнала ... или? Не, че защитавам *** малцинства, но в Мюнхен би следвало да са достатъчно интелигентни да различат европеец от *** и да не намесват Българите с ***, независимо какво им пише в картите. *** нямат държава и не може да се приписват към която и да е.

100

До 99

преди 10 години

Ами ти какъв си щом пишеш на Български език.най малко ще си мелис сам сигурен,ако не си миризлив мислещ се за интелегентен *** от факултето или столипиново.*** с лаптоп ,който защитава братята саблезаби ***.*** и *** си .такъв си и такъв,ще си.нямаш право на мнение циганино

99

Емигрантска истина

преди 10 години

Драги ми немски пудри, на вас просто не ви понася някой да работи по-добре от вас за по-малко пари и така да ви остави без работа. Това е разбираемо. Това, което не е рабираемо е, че на фона на претенциите ви за демократично и толерантно общество искате полицията да изгони едни хора, които са дошли да търсят препитнието си продавайки труда си по-евтино, защото вашата държава не им е оставила друг избор.

98

до БГ-тарикатите

преди 10 години

Мъркате, западняците да ни били интегрирали ***. СмяааахТяхната работа е те да си интегрират техните си ***, и те са си я свършили. Те им работа да интегрират нашите *** или българи(които са дори и по-голяма напаст).Има си ред за подаване документи за гражданство и там няма българи.

97

Sephora

преди 10 години

*** в България са само ***, като минат границата стават българи.Не мога да разбера как шепа хора - политици за да обслужват личните си интереси, забравили, че са смъртни, не им пука, че българите скоро ще са малцинство, че от ден на ден по улицата срещаш едни хора които са на толкова ниско ниво, че простотията им е изписана на лицето пък били и те българи, че хиляди хора не виждат светлина в тунела и стягат куфарите и ще се изнесат от България при първа възможност.

96

Сандо

преди 10 години

като ни преиеха в ЕС мноо се зарадвах защото ще се спасим от мангитата. Та на път сме да станем хит в Европа по екпорт на ***.Чесно казано дори съм доразвил идеята - да се направят безправителствени организации из повечето западни държави които да се грижат за паравта на мангитата и да им обяснява кви са им правата и организирано да се грижи за тях. За кво са ни у нас - нека са из Европата, те да ги интегират като са толкова умни.

95

Анонимен

преди 10 години

Прави са техните заплати са 3000евро като махнем данаците половината здравни и другисостават чисто 1500.500 за наеми ток и други такси станаха 1000евро от 3000.Нашите отиват там работат нелегално взимат пари кеш не плащат данаци там и потбиватцената на труда!После се регистрират са безработни и точат немската каса!Ако тука доидат Виатнамци и започнат да работат ефтино и да точат социалната каса ....Не може така!!!

94

Калоян

преди 10 години

Ми те нали немците бяха големите интегратори и ни се караха че не интегрираме ***. Сега е времето да ни покажат как става интеграцията. Така е .. че да не му споменавам името понеже гледа... всеки си плаща за думите и действията...

93

Сашо

преди 10 години

До МаркСамо аз ли подозирам,че не се казваш Марк-може би си Марин,Манол,Младен,Мустафа,а след няколко години в чужбина си станал Марк? Така ли е бе недоразвит мозък?

92

Марк

преди 10 години

Българите не трябва да се допускат в западна европа,да си седят в силно платената и развита България.*** сте и *** ще си останите за всички в западна европа,просто се връщайте и не идвайте повече при нас в европа.

91

Одисей 1

преди 10 години

88 не си ме разбрал , явне не съм се изразил правилно , исках да кажа че не са само те , *** ни е обща , между другото шапка им свалям на тях и на тарторите им , като предполагам че там дейно участие взимат чисти българи за измамите в социалната свера на западните страни , за това си трябва знание , опит , как да бъде пробита и метната .

90

Анонимен

преди 10 години

Моментално да се въведе визов режим за тази ***.Никой не ви иска в Европа,не сте готови за Европа това се вижда.

89

ха ха

преди 10 години

пак да повторя че си ахмак-отвори гугъл и напиши моята молитвано то само с чат не става иска и да си отворил книга някогааиде аз ще бегам да пия една ракия и за теб