81

Анонимен

преди 10 години

Последни напъни на САЩ за оцеляване на фалиралата им държава. С един удар да унищожат Сирия и Иран. И да не е голям пророк човек може да предположи, че ще се забатачат яко този път и резултатът ще е гражданска война в самите щати и то такава, каквато светът още не е виждал. Всичко се връща на този свят. Неизбежно е.

80

Анонимен

преди 10 години

Както се очертава май бъдещата вероломна коалиция ще се състои от САЩ и ...България, за наш ужас. *** да не овърта, ами да излезе с ясна позиция и да обяви, че ще подкрепи решението на съвета на сигурност на ООН. И може да пита българите искат ли България да участва във войни. Стига сме брали негативи и омраза заради васални правителства. Добре е на протестите да се издигнат лозунги в защита на Сирия. Така ще покажем, че сме мислещи.

79

Анонимен

преди 10 години

А вчера един из форумите обясняваше как "кремълския лилипут" бил клекнал пред запада... :)

78

Анонимен

преди 10 години

Нато е създадена като организация с цел предпазване от нападение, до сега америк-*** се възползваха от нато само и единствено за агресия. Както черната перла се е изказъл - само и единствено се води от интересите на 200 годишна просташка държава - сащ. Дано по-бързо се разпаднат, а това е неизбежно! Ще треснат Сирия, това е ясно, но после чернилката ше отиде право там, където и е мястото - при изгорелите въглища! аман от тези евреи!

77

Анонимен

преди 10 години

"страните, които нарушават нормите за химическото оръжие, трябва да бъдат държани отговорни"... цингобама, вземи един меч браточка и сичкото хазар у пентагона и израел клъц клъц. да не забравиш дабл ю и бащицата му и целия нов световен ред. и накрая харакири естествено защото си същата *** като тех.

76

Анонимен

преди 10 години

Най-лесно е да обвиним Америка, че за пореден път предизвиква война с изфабрикувани обвинения и чисто користни цели зад фалшивата маска на омиротворител. А Русия и Китай по различни ли са? Докато онези там се избиват един друг като кучета, мислите ли, че на някой от големите му пука, освен за личната изгода? И реално не знаем какво се случва в Сирия, цялата информация постъпва от медии собственост на заинтерисованите. Къде са ви независимите източници? С това не оправдавам Америка, Асад и Русия.

75

Анонимен

преди 10 години

Великобритания отказа... а ВеликоГанювия. дали ще посмее или ще клекне на Мошето....

74

ТоранагаСама

преди 10 години

Ах, как искам китайците да се обадят и да кажат нещо по дипломатичен начин. Например "Не одобряваме политиката на САЩ спрямо Сирия.". Мед ще ми капе от сърцето. А и както руснаците започнаха да редят кораби и подводници... ммммммм. СИГУРЕН съм, че американските войници в момента реват и си пишат завещанията, защото се задава и Иран при подобно развитие. Този път ще си намерят майстора.

73

Той е

преди 10 години

До До 44 Може и да му спретнат инфаркт,въпроса е,че това е ОФИЦИАЛНА ПОЛИТИКА на Аржентина,а не не могат да избият всички аржентинци,нали?И едно такова убийство би било напълно безсмислено,то само би навредило още повече на САЩ и сие,биха загубили още повече,а както е известно,тях ги боли най-много,когато губят във финансово изражение,тогава са особено бесни,такава им е скапаната система,всичко опира до пари,други ценности нямат.Лошото е,че налагат на света системата си,дори и със сила!

72

Харалампи

преди 10 години

Браво! Сега на Щатите ще им е по-трудно без най-верния си съперник!

71

NM

преди 10 години

Явно Путин ги е информирал за новата цена газа при участие.

70

Християнин

преди 10 години

Според авторите на книгата и филма "Россия перед Вторым Пришествием" youtube/watch?v=1L3zRBZHcS4, както има и други пророчества, сатанистите ще се опитат да скарат Християните и Мюсюлманите, но Господ няма да го допусне - тогава ще насъскат Китай срещу Русия. Руснаците са по - внимателни към това какво става в Китай. Споделям мнението на потребител "Монархист"

69

Анонимен

преди 10 години

Гадно г-н Гурчо, мнооого гадно, пак завой на 180 градуса и т.н.!

68

До Анонимен 76Най неприятното е , че САЩ мислят всички останали народи за по-нисши от тях ! Те само преди 300г. удавиха в кръв континента си като избиха по жесток начин местното население и заграбиха замите им. Как се гради демократично общество на такава основа (главорезка) !?Ами отговора е *** - дръж масовото население ниско образовано , задоволи му първичните нужди и промивай мозъците на поколения. Този модел се опитват да наложат и при нас от Костов насам !

67

звездите ми шептят

преди 10 години

Айларипи!Остана сал един Реджеп,но ще забрави пръжки с леб!

66

Анонимен

преди 10 години

Малииии обамата даде заден ход... цирка е пълен... сега целия свят ще им се смее на смелите американски тюлени:) това е яка загуба на рейтинг и всичко това заради това че черния играе по свирката на евреите:))

65

йода

преди 10 години

Благодарско на Лордовете джедай! Може би са активисти на Хисбула!

64

Анонимен

преди 10 години

Хронология:1. Два мощни военни руски кораба пристигнаха в Средиземное море, съобщава The Los Angeles Times2. Сащ се отказват да нападат Сирия без съюзници3. Току что слезналият от палмата *** - президент на щатите спешно търси памперси:)))

63

звездите ми шептят

преди 10 години

Айларипи!От НАТО нищо не остана,замина Камеран при мама!

62

Хайл Обама!

преди 10 години

Във Втората световна война Великобритания пострада много от нацистите,а сега е пръв съюзник на нацистка Америка. След няколко дни американският Вермахт започва блицкриг в Сирия. Вече е избран и гаулайтера на бъдеща Сирия. Кой ли ще бъде американският фелдмаршал Ромел?Някой обвинява ли още Сталин, че в 1939 г. сключи договор за ненападение с нацистка Германия? Ето и сега Владимир Путин беше подписал договор за ненападение с нацистка Америка. какво друго може да направи? Нищо. Това е нацизъм!