14

Килюминати

преди 11 години

Блажени сте вие, когато ви похулят и изгонят, и кажат против вас лъжовно каква и да е лоша дума заради Мене. (Иисус Христо)

13

Килюминати

преди 11 години

(Мат. 5:3)Блажени бедните духом, защото тяхно е царството небесно. Блажени плачещите, защото те ще се утешат. Блажени кротките, защото те ще наследят земята. Блажени гладните и жадните за правда, защото те ще се наситят. Блажени милостивите, защото те ще бъдат помилувани. Блажени чистите по сърце, защото те ще видят Бога. Блажени миротворците, защото те ще се нарекат синове Божии. Блажени изгонените заради правда, защото тяхно е царството небесно.

12

blackwater-afgh.

преди 11 години

До 7 8prav si bratle,mnogo sa silni i usa i nato...

11

Анонимен

преди 11 години

Хамерика пак се перчи

10

Килюминати

преди 11 години

Циониските ***, който са избран народ от Луцифер да прокламира лъжа, измама и да се бори за войни чрез които се правят жертвоприношения в огромни размери (милиони) на Сатанико/Диабло.Господ БогИисус Христос ни учеше:Блажени миротворците, защото те ще се нарекат синове Божии.

9

Овце

преди 11 години

Изумявам се как хората успяват да се подведат за пореден път на толкова долна пропаганда. Куклуводите правят това с години и ще продължават да го правят. САЩ и техните съюзници имат нужда от война някъде с някой, за да заблуждават и занимават американския и еворпейския данъкоплатец с външни (вместо нарастващите вътрешни) конфкликти. Асад добре знае, че употребата на хим. оръжие ще го свали, най-вероятно убие, него и близките му, защо му е да го прави.youtube/watch?v=UwZ5B7dPRfA

8

7 8

преди 11 години

Имат ресурс таратанци. Засега няма по - мощна военна машина от тази на САЩ, камо ли заедно с НАТО. В момента изхода от една война зависи от технологиите и парите. Войни вече не се печелят с водка и на нож. Всичко друго са свободни съчинения и легенди.

7

Анонимен

преди 11 години

айте русофилите почнаха да си мерят кой го вади по-голям

6

Влади-Миp

преди 11 години

Не ми е ясно само какъв го дървят руснаците в Средиземно море, което е на Франция, Италия, Гърция, Турция и техния съюзник САЩ? Аз бях много голям почитател на моя ку-мир ***-ин, но вече се разочаровах. Голямо л*й-но бил този фю-рер, бееее....

5

Анонимен

преди 11 години

1. САЩ си прибират корабите и "бунтовниците" и всичко приключва2. САЩ пускат самолетите, ПВО ги начесва здраво, няколко кораба са повредени от ракети и Чичо Сам се прибира с подвита опашка3. Почва се сухопътна операция, Мечока се събужда и всички от коалицията се прибират наеб*ни

4

Монархист

преди 11 години

Русия и Китай имат ресурса да се опълчат на САЩ/Из(с)раел, дори да ги пратят в десета глуха. Особено вторите, на които всичките им съседи им се точат и само дебнат момента. Въпроса е дали ще го направят ако САЩ/Из(с)раел ударят Сирия.

3

Анонимен

преди 11 години

Няма ли кой да озапти тия американци. Правят каквото си искат по цял свят.

2

Hitler

преди 11 години

Много крилати ракети напроизвеждаха и ся плащат за слакдове, по-добре е да се освободят от тях.

1

МУУУУУ....

преди 11 години

ТОВА КОРАБЧЕ СКОРО ЩЕ ОТПЛАВА КЪМ..... ДЪНОТО ......