31

Анонимен

преди 10 години

Г-н Паси, маскирайте се някъде и не се появявайте повече по медиите, защото много ясно се усеща, че живеете в Б-я, но работите против нея!

30

sokrat62

преди 10 години

до 27да бе, да както се оправиха в Авганистан, а в Чечня нищо не сториха и още сто години ще им сърба попарата. Моето мнение е ЦРУ да ликвидира Асад, както ликвидира Усама така ще има само една жертва или 10 семейството му и да оставят народа на Сирия сам да се оправя

29

нимка

преди 10 години

Нахално . Искаш да продадеш българска кръв за пари. Защо ти инвалиде нищожен не участваш или твоите роднини и деца?Знаем, че си лекуван във военна болница на американците и от тогава им целуваш дупе...гад

28

рв

преди 10 години

***-продажно!!

27

Анонимен

преди 10 години

Да беше казал нещо за края на българския комунистически и мафиотски режим,че и при нас ври и кипи.

26

Атака

преди 10 години

Ами тия "бунтовници" са си живи войници от израел и други страни! Да пуснат Русия и ще се оправи работата - както в Чечня!

25

Бай Григор

преди 10 години

Бог да пази сирийците от демократичните удари на НАТО! Този път се моля Асад официално да поиска помощ от Русия ,за да счупят тези мръсни ръце които доведоха войнстващия ислямизъм навсякъде където удариха.....

24

Men

преди 10 години

Туморът на Близкия изток е Израел,а не Сирия.А Мони като е толкова ербап - пушката на рамо и при бунтовниците.Мисля,че много ще му се зарадват.

23

Анонимен

преди 10 години

И този ама яко работи за братята американци. Срамота г-н Паси! Видяхме какво става с "Арабската пролет" - откакто е започнала, под едигата и ръководството на САЩ - само кръвопролития. Какво хубаво има в това? Защо не оставите арабите сами да си решават проблемите и да живеят в страните си, както намерят за добре? Аман от "демокрацията" налагана на арабите, от запада и САЩ.

22

уффффф

преди 10 години

Като човек,който е живял в Сирия,искам да ви кажа г-Н Паси,че управлението на Асад баща и син си беше истинска демокрация.За разлика от терористичната организация НАТО,която прокара крайния ислямизъм по цял свят!В т.нар. гражданска война за която говорите, участват само чужди наемници,платени да докарат иначе стабилното политическо положение до тотална анархия и разсипия.Г-н Паси, освен това ясно си спомням какви богати коктейли давахте през 90-те в опитите си да ни набутате в същото това НАТО!

21

Мистър Х

преди 10 години

Мечтая за времето когато Колите ще се задвижват от Слънчева енергия - тогава петрола ще е толкова евтин че няма да се водят никакви войни.

20

Мистър Х

преди 10 години

аз съм обуден че тя е дело на опозицията, които са ислямистиСАщ че влязат с Сирия, ще свалят Асад, опозиицята ще го убие, катоКадафи, ще се задължи да плаща 60 проценат от нефта на САЩ, те ще се изтеглят и ще настане кошмар като в Либия....след 2-3 години ще има превар на военните като в Египет или граждансок неподчинение като в турция Сащ ще се хаванат за главаат когато новиет управнииц скъсат договорите. И хайде пак нова война.

19

Анонимен

преди 10 години

"През последните 23 години на нас ни се наложи пет пъти да участваме в освободителни операции на международни коалиции. И в петте пъти стана така, че доброто победиТози е за освидетелстване. Кое е доброто, което победи? След "освободителни операции" навсякъде царят мизерия, разруха и убийства.

18

Васко

преди 10 години

1000 % съм убеден, че химическата атака е дело на САЩ. С подмолната си политика те подкрепят терористите в Сирия, тъй като очевидно и те са такива. САЩ търсят постоянни поводи за войни и размирици под лозунга за "човешките права" - изтъркан призив, под който се крие най-голямата манипулация с тези права на хората от страна на САЩ. Разбира се добре дошли са такива палячовци като Паси, които да им провеждат терористичната политика.

17

Анонимен

преди 10 години

до 16:Македонската организация ги е ликвидирала такива двойни агенти!Тоя даже щяха да го утепат и да го запалят в трабанта му!

16

рашаб даса

преди 10 години

А кога ще дойде твоя край бе гнусно мекотело продажно.

15

Анонимен

преди 10 години

Щом едно пиянде ви раздава акъл правете си сметката.

14

iwan.chepanow

преди 10 години

До lionне малко му разбира.по диктовка действа тук у нас.такива явни шпиони некога са ги трепали.

13

ВКР

преди 10 години

Кой те слуша тебе Judas Priest.

12

eko72

преди 10 години

Русия нямала интерес за военен конфликт със съюзниците. А САЩ какъв интерес имат? Като се появи не удобен за тях лидер гледат по всякакъв начин да го свалят.