10

NIKO11111

преди 11 години

Ционизмът и сатанизмът, скрит зад фасадата на някакъв измислен обществен строй, наречен демокрация, която никой не може да обясни какво представлява всъщност, се готвят чрез най- верните си слуги САЩ, Великобритания и Франция да наложат окончателна световна доминация и да скърши последните съпротивителни сили на разумните хора.Не се радвайте за това, световните евреи пъклено се готвят да превърнат 99% от населението на света в свои безгласни и бедни слуги.Ционизмът е малкият брат на комунизма

9

Гиганта

преди 11 години

Какво искане, какво отдаване ?! Ние отдавна сме дали безвъзмездно на САЩ наши земни и въздушни бази! Та те щели да ни питат ?! Ние сме колония, а те са господарите тук.

8

гешев

преди 11 години

ха, каква помощ от държава без армия! единствено можем да им пратим *** да събират жИлязУ, та белким им откраднат оръжието и да спрат войната, поради липса на основни артикули за воюване!!

7

Монархист

преди 11 години

до 6Това, което аз гледах се казва "Alex Jones Show" към сайта infowarsDOTcom, a епизода се казва "Military react to Obama's plan to invade Syria" //можеш да го видиш тук -> youtu . be/iAlb5BLTV2A

6

Анонимен

преди 11 години

По пътищата в България отдавна е война.А пък ако някой политик ни натика межу шамарите в Сирия - това ще е края на България и българите!

5

Анонимен

преди 11 години

До МонархистАбе не знам, кое е това шоу но стастики, дето аз съм гледал повечето хамериканци им е дошъл малко акъл в главата и са против намеса. Естествено те всички стастики се точни колкото и времето по бтв, ама все пак

4

?

преди 11 години

Каква работа ще търси Америка в Сирия? Освен, ако това не е генерална репетиция, преди да удари Иран? От години се мъчи да завземе и Иран. Тази омразна страна една по една, обърка арабския свят, само и само да печели пари и да си пробва новите оръжия. Дано Съюза поне застанат зад този беден и невинен народ. Време е Америка да се спре или да изяде пердаха от Съюза, Корея и Иран..време е да се даде урок на тъпанарите, че не могат да поставят целия свят на колене.

3

garv

преди 11 години

Sepultura-War for territory

2

varg

преди 11 години

Burzum-This is war

1

Монархист

преди 11 години

Към обяд гледах едно американско предаване и водещия много ми хареса какво каза по тоя повод - "Мнозинството подкрепят ударите срещу Сирия и Асад. Друг е въпроса, че средностатистическия американец идея си няма къде се намира Сирия на картата, нито пък знае какво е Дамаск. Но само защото е "различен"(е, да, носи вратовръзка и костюм) от нас трябва да го ударим. Дори чернокожите(той Асад е с малко тен) крещят "Да го ударим защото е по-различен от нас".