33

stoneg

преди 10 години

Незабравяйте че Арабската лига и ЕС са съюзници на Сащ така че не само Сащ заобикаля ООН

32

tomahawk

преди 10 години

Един съвет от мен. Яжте (без да прекалявате), пийте (без да прекалявате) и си носете новите дрехи (тук може и да прекалите) !

31

аз

преди 10 години

До ммРуснаците вече са казали, че няма да защитават Асад с военни средства. И даже вече си прибират хората от Сирия. Не е лошо и ние да си приберем нашите хора - да не попаднат под кръстосан огън. А - ако няма война - още по-хубаво.

30

dtyn

преди 10 години

Както някой писа:Гарант за спазване на международното право е наличието на ядрен арсенал! Вече и аз оправдавам Ирак и Корея!

29

Анонимен

преди 10 години

Щатите са в състояние на експанзия, за да спасят икономиката и обществото си, защото това е самоналагащо се, когато си първа сила в света. Макар да не е приятно за мнозина, те нямат друг избор освен точно тая политика. Путин вдигна руснаците и ги направи арогантни отново, затова САЩ искат да ги задушат и тях, а и Китай. Русия е сама срещу ЕС, САЩ, Австралия, Япония, Корея. Китай са пас, новите супер сили Индия и Бразилия също. Путин ще се бори до дупка, защото войната вече е на негова територия.

28

Bai Hui

преди 10 години

САЩ може да заобиколят Съвета за сигурност за Сирия...abe te hubavo ste go zaobikoliat, no edin divizion C400...da ne se bodnat maKICko pri zaobikalianeto...

27

Дай Богу

преди 10 години

Асад да се е снабдил с ракети С-400 и "Коала"! Голям кеф ще падне!

26

Атакист

преди 10 години

Хамериканците нападнат ли Сирия, това ще бъде за тях втори Виетнам, само че двойно тройно по-горчив.

25

ТHE Патриот

преди 10 години

СТИГА АМЕРИКАНСКИ ИМПЕРИАЛИЗЪМ,СТИОГА ГЕНОЦИД,СТИГА САТАНИЗЪМ!

24

до 15

преди 10 години

Ти кога се върна от Сирия? Знаеш ли,че Асад е избран с избори,не по-малко честни от нашите,на които избират престъпници на власт?!Не се знае имало ли е атака от химическо оръжие и от кого,ама терористите от запад са решили да нападат и ще нападнат,ама дано повече собствена кръв да пролеят!

23

Мемо

преди 10 години

До АнонименНий директно на оня свят!Ей сега да питам: "Боко, къде си ТИКВО ПРОСТА??? До там ще я докараме с топлите ти отношения с Ердоган

22

Анонимен

преди 10 години

ето защо еврейската семка трябваше да се заличи от лицето на земята до крак

21

dtyn

преди 10 години

От всичко най-дразни лицемерието по отношение на суверенността и човешките права.То от време едно е ясно че по международно право - правото е на силния!Какво ми се пишат моралисти и защитници на човечеството?!Да си кажат че нападат щото имат интерес да пречат на развитието на региона и след 20 години да си оберат берат плодовете!

20

Анонимен

преди 10 години

И САЩ и ЕС и Китай и Русия, но по различни причини, имат интерес американските диваци да се набутат в нова война. Едните искат да предизвикат по - бързата катастрафа на долара и еврото и края на западната цивилизация, а другите искат с тази война и хаоса да оправдаят пред народите си катострафата на долара, еврото и разпада на ЕС.Ний къде сме?

19

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Хамериканците,няма да се...решат на интервенция в Сирия.Това означава...директно да се изправят срещу Русия и Китай.В Сирия има поне 20000 руски военни...инструктори и няколко руски военни бази.Сирия е полигон за изпитване в...реални бойни действия,на руска военна техника.Президента Обама,няма да се реши на тази...стъпка,защото рисковете за Америка и света са големи.

18

bashkircho

преди 10 години

До ТHE Патриотti s toz smeshnia avatar i nick shto ne si v psihiatria ili neshto takova?

17

anonimen

преди 10 години

MEJDUNARODNIQT BANDIT USA V DEISTVIE.NE PITA NIKOI I NIKOGO BIE SE PO SVOQ VOLQ.ZAVYTRQ SE VOENNATA MA6INA ZA DA IZLQZAT OT KRIZATA TIQ GADOVE SVETA 6TE ZATRIQT

16

ТHE Патриот

преди 10 години

Либия от най-развитата африканска държава в която хора от европа емигрираха да работят ,сега е една развалина,една ислямистка първобитна дупка,със ширеща се бедност и престъпност!сащ искат да разрушат всички светски режими за да поставят тяхните алкайди на власт и после да оправдаят полицейщината си и световно шпиониране с предлога ,че ни "пазят ' от терористите.Всичко е един брутален майтап!

15

Анонимен

преди 10 години

Хамериканско-еврейската гмеж предизвикат ли трета световна, това ще е краят им.Руснаците и дръпнатите ще ги съсипят!

14

Анонимен

преди 10 години

Abe glupavi balgari stava vapros za 100 hiladi 4oveshki jivota ,vie znaete li kak se jivee pod botusha na edin diktator hal haber si nqmate zatova prosto mal4ete i ne pokazvayte 4e ste palni kukuvci