85

атакист

преди 10 години

Тиква,ами и ти се запиши в БАСТА!Нали ни бастиса през своето управление.САМО АТАКА Е истинската партия.Начука ли ви го...?

84

ТЪНКАТА фИДОСКА

преди 10 години

Бойко ще го разцепят отвътре яко.И отвън-Реформаторският блок.И ще отиде при НДСВ.Ами ,че той си е техен.Лъжа,кражби,далавери,цинизъм-това беше управлението на ГЕРБ!!!

83

Анонимен

преди 10 години

ох, боже, боже....герб, горд, атака, баста..ще влезем в гинес с най-тъпите имена на партии, гарантирам ви...

82

бивш гербераст

преди 10 години

Гласувах за ГЕРБ!Но не за Фидоска,Цветанов ,Делянчо и др.***.Сега ще гласувам за новата формация.Ясно е,че ГЕРБ умря.Много крадоха...Борисов е за мен национален ПРЕДАТЕЛ.Трябва с Цветанов да са в затвора.

81

@@@

преди 10 години

Предполагам, че следват ДЖАСТА, ПРАСТА и др. тям подобни простотии...

80

ив!

преди 10 години

хахахахах това ми напомня за едни 3 кухи *** Тризначките от БигБрадър Баста бастаааа баста хахахахаха ейй ще ме уморат тия циркаджии наистина

79

Анонимен

преди 10 години

Аз лично приветствам идеята за създаването на новата партия. От колко години вече апелираме за разделно събиране на ***. Ето че вече и политиците в БГ ни дават нагледен личен пример за такова разделно събиране на ***. Още веднъж желая попътен вятър на новата формация по пътя към сметището.

78

ha ha

преди 10 години

очаквайте в тази партия да се съберат всички НЕУДАЧНИЦИ от всички партии за да продължат заграбването на България.

77

Анонимен

преди 10 години

БАСТИСВА всичко където мине!

76

logika

преди 10 години

razdelqi i vladei *** imat 1 partiq bg ima 500 partii poznai koi shte vladee

75

Кратун

преди 10 години

Още от това глупаво име е ясно, че това е партия еднодневка с несериозен подход към политика и отговорност пред избирателите. Нещо като "Хед енд шоулдерс" (в превод "глава и рамене"), "Мистър Пропър" Тоалетно Пате" и др. такива.....

74

chodo56

преди 10 години

BASTA DE ESTE LADRONES; stiga s tezi mo6enici

73

ДОЛУ МУТРИТЕ

преди 10 години

ПОРЕДНИТЕ МУТРИ-***, КОИТО НЯМАТ РАЗЛИКА ОТ ДОСЕГАШНИТЕ *** ГЕРБ, ДПС, БСП, КУНЕВА, КОСТОВ, НДСВ, И ПРОЧИЕ ПОДОБНИ ВСЕ "РЕФОРМАТОРИ".

72

ист

преди 10 години

Емиле баста на такива ренегати като тебе, Явно си се облажил от депутатството и много ти се е усладило,

71

Эээ

преди 10 години

Кой изобщо ги бръсне за нещо тези тези люспи?!!! Особено пък, когато там са стари далаверджии като Ротманса, Миро Слушалката и пр.

70

Анонимен

преди 10 години

Новите комунисти...

69

БУДА-ла

преди 10 години

- Едно време си мислех, че Партийците, работят нещо друго, а Партията им е допълнителна работа. А то се оказа, че не само Партията им била основната Работа-Хранилка, ами те получавали още куп привилегии - Висока заплата, Субсидии за Партиите, които имат над 1% на изборите /това пък защо?!/, влияние и получаване на комисиионни по Европейски проекти и възлагане на държавни поръчки, безплатен бензин за 4 Обиколки на Земята, евтини кепабчета и още знайни и незнайни благинки... и то без да Работят!?.

68

бъдин

преди 10 години

до Дръндер:На

67

Анонимен

преди 10 години

Браво-чудесна новина!По достоверни данни от групата на Герб в парламента,към новосъздадента партия ще се присъединят 43 човека.Поздравления за всички трезво мислещи Гебаджии които ще се присъединят към Емил Димитров.

66

анонимен

преди 10 години

Яли-пили с ББ, Цв. Цв. и ИФ а сега баста ще ми викат.