39

ТHE Патриот

преди 10 години

мракобеснически античовешки американски империализъм!Гледайте в ютуб признанията на Уесли Кларк как нападението на сирия и Либия и Ирак е подготвено още в началото на 2000г.

38

Друг шоп

преди 10 години

Продължава от 51:2. Оръжията за масово поразяване на Саддам къде са? Обаче войната мина и замина, Тони Блеър си живка ни лук ял, ни лук мирисал, след признанието, че "бил подведен"!3. 11 септември и кулите близнаци така и не стана ясно кой ги събори, но НАТО още е в Афганистан по този повод!И за Сирия се фабрикуват поводи, пък после, след години, може и Дейвид Камерън да си признае, че газовата атака на Асад не била на Асад, а постановка на Ал Кайда-ЦРУ

37

Шoп

преди 10 години

До Червена ЗораБунтовниците, които режат глави са същите спецназовци, лоито колиха руски войничета в Чечна за Ютюб.

36

Друг шоп

преди 10 години

Мноо ми е смешно как *** в един глас всичките продажни западни медии, обаче вече и там, на запад, даже в Америка никой не им верва. Тук-там по некой *** като Шопа, ама и в САЩ вече са под 10%Колкото и да са зомбирани, колкото и да са им промити мозъците на англосаксонците, и те вече не се хващат *** плоските инсценировки за да имат повод за поредната война:1. Снаряда на пазара в Сараево се разбра, че не е бил сръбски, но послужи за повод за войната срещу Сърбия!

35

Шoп

преди 10 години

До МамантосТочно така. България има съюзнически задължения и има интерес Асад да падне, но правителството на рубладжиите ще провали всичко в името на робските си комплекси.

34

Мамантос

преди 10 години

Дано по-скоро Русия, Китай, Иран и Северна Корея да респектират самозабравилите се ционистко-атлантически врагове на човечеството! Крахът на последните и нашия шанс!

33

Червена Зора

преди 10 години

Много си *** Саше, ти да не мислиш , че живеем още в началото на 90-те , та си мислиш че пасем трева ?! В нета има стотици клипове на "бунтовниците" , които режат глави , ядът човешки органи и прочие болни извращения ! Та тези *** не само че не се крият , те излизат с вдигнати глави пред прожекторите !! Колко ти плаща Сорос за да манипулираш ?

32

Мамантос

преди 10 години

Написах без да искам глупост по инерция: не Хафез (Бог да го прости), а Башар ал Ассад. Извинявам се.

31

Даси

преди 10 години

Гответе са за бензин по 3 лева.

30

Анонимен

преди 10 години

Когато чуете думата "режим" в една статия, веднага да ви светва лампичката. За щастие истинският режим - налагащият идеологията, наречена "демокрация", вече се руши. В това десетилетие ще станем свидетели на последните му пъшкания и окончателният му крах. Вашингтон се срутва.

29

Мамантос

преди 10 години

Аз отдавна казах защо бяха възбудени "протестите" у нас от страна на световния ционизъм. Защото правителството на Пламен Орешарски е пречка за въвличането на България в агрессията срещу Сирия. Юдомасонската сатанистка клика отдавна подготвя инвазията срещу Хафез ал Ассад, и България, управлямана от гьоверени и куртизани им е много нужна като безропотен сателлит. Точно тези сметки обърка актуалното правителство.

28

Даси

преди 10 години

Отговорите си на един единствен въпрос- кой има изгода от всичко това? И много неща ще ви станат ясни без да сте спецове по въпроса.

27

Неутрален

преди 10 години

"Дамаск допусна експертите на ООН"-официална новина...Така че какво се е случило скоро ще бъде оповестено(надяваме се безпристрастно).От тази статия горе написана само на догадки много пропаганда лъха,все пак сме 21 век информация може да се намери по много начини.Доколкото знам Сирия е светска държава,а от клипчета в Интернет се вижда,че "бунтовниците" всичките са брадясали с ***,крещящи алах акбар постоянно,даже един ИЗЯДЕ СЪРЦЕТО на войник от редовната армия...и тези САЩ ги въоръжава?!?!

26

Анонимен

преди 10 години

да ти писне от продажни журналисти!!!!!!!!!!!!!!!!!!

25

Анонимен

преди 10 години

Александър Томов си мисли че ядем доматите с колците...Информацията и видео-репортажите от ставащото в Сирия са все още свободно достъпни и само абсолютни *** които не могат да достигнат до нея биха се хванали да тази анти-човешка пропаганда. Статията е пълна с фактологически грешки.Като журналисти заставащи на страната на ислямските терористи, на съвестта ви ще тежат зверските убийства на невинни жени и деца. Засрамете се, жалки сте!

24

tt2

преди 10 години

с тая статия фес бг просто изпълняват поръчка да подготвят населението в България за намеса на сащ - първо чрез медиите обработват мозъците ви

23

tt2

преди 10 години

Време е ракетите яхонт да потапят самолетоносачи наглите западнали от друго не разбират освен от бой по *** им кратуни

22

ВЪПРОС???

преди 10 години

"Липсата на решителна намеса от страна на САЩ работи в полза на режима"КОЙ КАЗВА?ЧАКАМ ОТГОВОР ОТ ПИСАЛИЯ ИЛИ ПРЕКОПИРАЛИЯ СТАТИЯТА???НЕ СЕ СРАМУВАЙТЕ КАЖЕТЕ КОЙ КАЗА ,ЧЕ НАМЕСАТА НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО Е В ПОЛЗА НА РЕЖИМА КОЙ КАЗВА ЧЕ ИМА РЕЖИМ ???КОЙ ПУСНА ЗОРАН ЗАРИН ИМАТЕ ЛИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ,ЧЕ НЕ Е САЩ?????

21

tt2

преди 10 години

поредната явно пропагандна статия за промиване на мозъци - кой е упълномощил оо не и сащ за каквото и да било???

20

Shop

преди 10 години

Дотук 100 000 жертви за интересите на Русия и Китай, това е равносметката. А защо един българин може да подкрепя руските нацисти и китайските фашисти, като нито има "славянска външност", нито има дръпнати очи, това е дълбока мистерия за мене.