22

Анонимен

преди 10 години

*** ориентираните или са мн. *** по природа или са им платили за всичките тея гнусотии в пресата, защото явно не разбират разликата между забрана на секса помежду си и пропаганда на подобни отношения! Русия, като велика и независима страна, прие закон срещу пропагандата на такива отношения, което е особено важно що са касае предпазването на все още несформирани личности като деца и младежи от пагубното влияние на пропагандата на нетрадиционни сексуални отношения. А ние какво правим?

21

Мартин

преди 10 години

Хомосексуалистите са демонично обладани хора. Господ Иисус Христос е освобождавал и освобождава и ще освобождава такива хора ... стига да поискат.

20

пенпанпон

преди 10 години

До EllenБлагодарение на Църквата, сбъркана лесбийко проста съществуваш ти , съществувал е целия ти явно сбъркан род , съществува и за съжаление разсипващата ни се държавичка. Така че , на майната си върви ти , писна ми от прости същества , без никаква духовност и мисъл какво всъщност представлява България , българщина , род , език и т. н. Мислете малко преди да пишете глупости , а и четете история , че сте прости и ни излагате по света !

19

Jesus Christ

преди 10 години

До АнонименКато за начало преди да обясняваш каквото и да е било на децата ти - пробвай да пишеш на кирилица и на чист български език.Това е добро начало.След това разясни на децата ти,че става въпрос за любов.Не забравяй,че един ден може и те да се окажат гей и последното нещо което ще искат е да разберат,че родителят им е някакъв мизерен хомобоф и да се срамуват от него.Ти си истинския обрканяк.Приятен ден.

18

Ellen

преди 10 години

До АнонименБог не го е направил така,защото не съществува.Образовай се малко и не бъди толкова тесногръд.А кой си ти да се бориш срещу хора,които нямат нищо общо с теб? Не ти харесва? Майната ти,гледай си твоето и си дръж устата затворена.Гей брака и гей двойките нямат нищо общо с теб щом си хетеро,а църквата може да си ходи по дяволите

17

хиха

преди 10 години

Тъй тъй, хубавите мъже или са женени или геьове

16

Анонимен

преди 10 години

- Джон какъв е този шум на улицата?- Протест на гей активисти сър..- И какво искат?- Борят се за правото да живеят и обичат според своите желания сър.- А някой да им е забранявал това?- Не сър.- А за какво тогава шумят Джон?- *** сър...

15

Анонимен

преди 10 години

Az lichno neznam kak da obqsnq na decata zashto dvama maje se celuvat i kak te shte imat deca po normalen nachin.za men tova e.....ujas.pazi Boje samo si vikam.i ako tiq ne6ta trqbba da sa pizvoleni samo za6toto na nqkakvi obarkanqci im haresva....da pochnem da se samoizqjdame kato kanibalute....

14

мимито

преди 10 години

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ що,бе коте......язък.

13

Анонимен

преди 10 години

*** е болест и трябва да се лекува,щом бог е направил така че само мъж и жена могат да се възпроизвеждат,значи така трябва да е,кои сме ние че да се борим срещу бога!!!

12

нешокирана

преди 10 години

Този никога не ми е харесвал.

11

Анонимен

преди 10 години

toia kato nisto moje da izmesti |Vazelin Marinov i stane trompeta na tikvenata salata.ah tezi sino o4iah tozi 4erven zadnikah tezi fenki deto primirali. oppa. ne ah, a ivah

10

Анонимен

преди 10 години

koi e kazal, 4e myj ne moze da jivee s myj a samo myj i jena mogat da jiveiat zaedno? koi opredelia tesi raboti? koi znae koe e normalno i za6to???

9

Анонимен

преди 10 години

Гейовете постоянно реват, че са репресирани, е стига де!!! Кой им пречи да си пъхат това-нова, тук-таме по телесните дупки, камо ли какво да чувстват. Просто твърде много се афишират с което дразнят останалите. Аз познавам руски гейове които нито са се оплакали от нещо, нито пък натрапват на околните сексуалните си предпочитания. Е вижте го Киркоров, на репресиран ли ви прилича? Пердашат го отзад човека и хич не му дреме, ходи с вдигната глава и се здрависва с Путин. Да се е оплакал от нещо???

8

Мишо

преди 10 години

Този съм го виждал в една песен на Марая Кери - We belong together ама и там не беше наред , защото избяга с Марая Кери с една кола нанякъде...

7

Мартин

преди 10 години

Е че тогава защо ще иска да бяга от затвора?!?

6

Анонимен

преди 10 години

Тоя го виждам за пръв път.Тия сбърканите са толкова прости, че правят голяма реклама на Путин защото 90% от руснаците одобряват закона.

5

до Жожо

преди 10 години

Драги Жожо,ДЕМОКРАЦИЯТА не е ДЕМОКРЕТЕНИЗАЦИЯ !Живейте си както искате,но не ми развявайте непрекъснато прашките си пред очите? Така,както правят слепите,глухите,хромите и хората с хемороиди....

4

Зиг

преди 10 години

Що бе, хубавецо?! Язък.

3

пффффффффф

преди 10 години

Омръзнами да слушам,чета за правата и проблемите на хомосексуалните.Стига с ваште глупости.Кой ви пречи да си живеете както ви харесва.Но нали сте сбъркани по природа и решихте че може да гледате деца.Да се жените.Абе само да ви попитам специални закони ли ще ви развеждат.Детето което искате да осиновите или то бъде родено от жена срещу заплащане.Какви права ще има,ами ако реши в определена възраст че те са нарушени.По кои морален и семеен кодекс тези деца ще бъдат защитени???