77

горко на Нова

преди 10 години

Цолова ще опърди ефира и на Нова.Ще ги научи на върховна журналистика от селски тип-питаш,ама не чуваш отговори защото надграчваш седящия до теб,ще гони от екрана всеки,който се осмели да е до нея,тикайки бюста си под носа му,ха да посмее да не мръдне,ще въведе коланчета и поясчета,ще задава до затъпяване един и същи въпрос,без да чака отговор,ако нещастника посмее да отговаря ще го прекъсне за да даде отговора,който тя иска.Противен човек е и лош журналист,защото не е такъв ,а е селски даскал

76

Тухес какес

преди 10 години

За пари тези двамата и Тиква ще изближат от петите до главата. Слугинаж, направо , се вижда в очите им,особено , Цолова с нейните гримаси и маниери. Най маниерните водещи от всичките. Излизаха от кожата си да покажат кучешка преданост си на стопанина по прякор Буда.

75

sokrat62

преди 10 години

Време е и Цонев и Ризова да си идат от БТВ щото там цензурата е по-яка и от БНТ, комуно-фашистите са се учили от Гьобелс и Хитлер. Сега силните на деня БСП/ДПС/ДС подпомогнати от Болен ще покажат отново на народа как се ръководи държава, телевизия, училище, семейство и обществен живот ама нейсе като 50% от гласоподавателите бяха пас на изборите други 20% си мислеха, че са по-добри от ГЕРБ и т.н.

74

rument

преди 10 години

Странното е че не отиват в ТВ7, тоя *** Бареков направи мръсно на толкова хора че не знам как е жив още.

73

розан

преди 10 години

Новите водещи винаги карат ме да мисля: На кого са хора? Кой ги вкарал в телевизията ? Там няма случайни хора.

72

moli

преди 10 години

ТАМ ИМ Е МЯСТОТО НА ТЕЗИ СЛАДУРИ.КОГОТО ИСКАТ ТОЗИ ЩЕ ПОДКРЕПЯТ,ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА СОБСТВЕНО МНЕНИЕ.В БТВ,САМО СЕ ИЗМЪЧВАХА.ЧУДЕСНИ СТЕ - УСПЕХ ДЕЦА!!!!!!

71

Мунчо

преди 10 години

До АнонименСкоро всички предавания там ще започват с : "Добър вечер/ден, господин Борисов! Сега ние ще Ви лижем ***".

70

ahaa

преди 10 години

Значи ще го лигавят на Бойко от екрана на Нова...

69

emili98

преди 10 години

Цолова и Николаев са поддръжници на кръговете около Плевнелиев и Иво Прокопиев и затова отиват в тяхната телевизия, а за ветото се появиха в защита на псевдо президента, но не им се получи.

68

Гунчо

преди 10 години

Ако не сте гледали до обед телевизия - сте неинформирани!Ако сте гледали - сте дезинформирани!

67

Мунчо

преди 10 години

Съвкупността от добри журналисти, които си продават задниците, макар и не за жълти стотинки няма да направи НОВА по-добра телевизия. Когато журналистите се отклонят от обективността на отразяването на събитията се превръщат в скъпо платени подвижни дръжки на микрофони. Примери: Кеворкян, Кулезич, Диков, Цолова и Николаев.......

66

Valeri Kostadinov

преди 10 години

Тези лица са най-некадърните тв водещи и Ани Цолова и уникалния *** Николаев, като дори Цолова я е срам от него и с право(който пък няма еквивалент, мисля че този яко го тресе нервата и има психически отклонения , както и е голям сухар, не е наред човека) който е и най-редовно неадекватен и неориентиран - разфокусиран тип, държи се меко казано странно и ми е супер антипатичен - една от причините да не гледам бтв от много време, и аз вече не помня от кога. Нова здраво си го наби с тези двамцата

65

Уха

преди 10 години

Не гледам Бтв от години. Сега се очертава да не гледам и НоваТВ.

64

Анонимен

преди 10 години

Бойкотирай БТВ !

63

Anonimen

преди 10 години

Е,вече спокойно ще могат да правят метани на Бойко Борисов.И бе това техните очевадни политически пристрастия вече много започнаха да дразнят.

62

Анонимен

преди 10 години

мале мале в коя година живеем?!?! това ли искате бе червени ***?? питаш премиера няколко неудобни въпроса и оставаш без работа!!! лагерите в белене ще ги отварят ли скоро??

61

Анонимен

преди 10 години

До Все още анонименНа тебе ти се губят всичките които си изживуркал

60

Андро

преди 10 години

Значи верен се оказа слухът за уволнението на Виктор и Ани Цолова. Отиват си заради интервюто с Олигарски, който иначе се прави на много демократичен мъж! И ако това не е цензура! И ако това не е задкулисие! Да му мислят останалите журналисти! Спирам да я гледам тая телевизия!!! Също като Барековата!!!

59

Роми

преди 10 години

Леле, ще осмърдят и Нова!

58

SS

преди 10 години

За мен тиа двамката никога не са представлявали нещо. А това, че някои ги възвеличават като, забележете - "Един от най-успешните телевизионни тандеми" говори много зле за българската т.нар. "журналистика".Особено ми бе противна Цолова, която напоследък непрекъснато се опитваше да манипулира в полза на герберастите.От тиа двамката нищо няма да излезе, ако ще и в 10 телевизии да се мотаят