81

мори

преди 10 години

Браво на човека.Той е жив пример за всички онези ,които вместо да търсят начин да си помогнат по-лесно е да реват.С икономии не се излиза от кризата.Търсят се начини да се увеличат приходите за да се посрещнат разходите.Икономията е майка на мизерията.Е това се опитват да кажат на Станишев и Орешарски,а не да дава помощи.

80

Скачаща гъска

преди 10 години

Този е лудЖурналята неграмотниЗАЩО?Проверете в интернет кое колко струва????? един панел е 1квм къде ги нареди 40 пред терасата - явно са само 4???? един панел е 250 вата до 1000 вата са около 4???? 9000 лева са консумацията МУ за 20 години???? Дано да живее до 95 та да има поне 5 години печалба, ама надали???ЦИРКЦИРКАбе ЦИРКаджии?

79

с

преди 10 години

това ми прилича на реклама на соларни панели.

78

Шoп

преди 10 години

До до ОдисейЧе точно централизираното управление ( централно управление на производство и потребление ) спомага за повишаване на ефективността---------Централизирано управление, а не централизирано производство, ***!Правиш ли разлика между двете?

77

1700 лв е 1000 вата

преди 10 години

околу 1700 лв излиза система с 1000 вата (1 Киловат) нещо са го нещо доста скъпо му е излезнало на дадото за 9000 лв

76

Шoп

преди 10 години

До АнонименВ бъдеще може фотоволтаиците да поевтинеят, но тогава и АЕЦ и газта може да поевтинеят и пак фотоволтаиците да не са изгодни.------ Да, със сигурност е възможно да поевтинеят...

75

foreigner

преди 10 години

Е---а държава!

74

бъдин

преди 10 години

Земята свещенна на Ботев и Левские рай за *** и слуги Еврейски!!

73

Ф.С.В

преди 10 години

Този човек спокойно може да напише книга - Как да оцелеем в БГ ? Грешката му е че рано или късно ЕРПто ще иска такса абонамент и инженера пак ще плаща - Няма Европейска държава в която си плащаш лятото за парно - Монополите в Бг се вихрят с пълна сила защото политиците правещи законите - са корумпирана *** довела до супер демографска катастрофа и немотия --вече сме 2013 г---а БЪЛГАРИНА мисли за ХРАНА ??!!!

72

дядо Данчо

преди 10 години

Лъвове Балкански,къде Ви е бабаитлъка мерзавци!*** и улично куче да си в България!Ток-0лв,вода-0лв,транспорт 0-лв,храна-краде се олимпийски!Кучкарите са колкото кучетата!Време е да се трошат главите на монопола,не соларните панели!Но!"Я сакам Вуте да е зле,ако плевнята ми гори!"

71

Анонимен

преди 10 години

няма лошо , с парите който е вложил и с тази консумация щеше да плаща още около 20г да е жив и здрав до 95

70

vesko02

преди 10 години

БСП не те харесва.Трябва да се редиш на опашките за помощи и лекарства.Като дойде време за избори ще дойде човек да ти каже какво да правиш.А сега това си е направо своеволие.Не,не и не може така.

69

Анонимен

преди 10 години

фотоволтаиците в Бг са 3 пъти по-скъпи от тези в Германия (заплатите няма да сравнявам); таксите и разрешителните тук са около 40 пъти по-високи, сравнени със стандарта там и разбира се, най-лошото е, че повечето хора са в неизолирани блокове, където се спасяват поединично. в бяла Европа, не само държавата покрива огромна част от парите за саниране, но и стимулира блока да ползва общ източник на енергия. При нас държавата пречи всячески, слага лихви и даже вкарва в затвора ако доставяш ток.

68

igra4

преди 10 години

браво на човека няма да плаща на ония кожодери които постоянно надписват сметки.Били намалили тока с еди колко си те като те го надпишат става същата работа и по зле даже

67

CrossFire

преди 10 години

До МонархистПо-скоро гео-термални генератори за малки селища и плазмени реактори като ITER за големи мегаполиси. За съжаление за вторите ще чакаме поне до 2050.

66

AC/DC

преди 10 години

Най-добре е тока да се краде !! Лесно и чисто,не превръщаш дома си във опитен полигон и баланса на джоба е винаги +

65

Монархист

преди 10 години

Със сигурност това е бъдещето - използването на слънцето, вятъра, водата и др възобновяеми източници на енергия, но към момента тази технология е много нерентабилна(неразвита) и производителите се възползват от кампании под мотото на ЕКО-то, което е глупост. Ще мине време, технологията ще се развие и все повече и повече домакинства ще използват такива неща за да се отделят от монопола на електроразпределителните дружества.

64

Цола Драгойчева

преди 10 години

Вместо да дава 9000 лева, да беше отишъл на митинг да подкрепи Партията - тя дава всичко!

63

бат сали

преди 10 години

Тоз многу *** бе. И ас не плашам нишо *** имамтри пецки и жулат на 6

62

stoneg

преди 10 години

Щом има начин да не плащаш за ток,вода,храна и тн дори и за едно от всичките е много добре навсякъде по света.