168

Рали1

преди 10 години

Снимка 1,3 и 9 потвърждение за това ,което писах.

167

Анонимен

преди 10 години

Както казвахме навремето - Селяните прости, дошли са ни на гости.Добре, че спираха на Стамболийски и Тодор Александров, за да могат да се снимат пред ЦУМ и партийния дом.

166

Анонимен

преди 10 години

ako razdelim bg na dve darjavi s liavo i diasno upravlenie sle 10 god. levite babi4ki ste umrat ot glad razlikata ste e ogromna ,pencionerite za da `polu4avat pensii mladite triabva da rabotiat toest zavisimi sa ot mladite toest starite ne triabva da spirat mladite ,ako pitate men na pensionerite triabva da im se zabrani da glasuvat a te oste si me4taiat po stalin izkufeli totalno

165

Рали1

преди 10 години

До iwan.chepanowКогато гледате снимките,какво виждате.Изкривени от злоба лица на хора,които дори не знаят защо са в София.Хора,които чакат само на помощи,хора,които цял живот са били номенклатурни кадри.И това много личи на някои от тях.За какъв морал и ценности да говорим,когато освен сериали друго не са гледали,и дали са прочели поне 5 книги през живота си.За какво говорим в 21 век човека с с портрета на Сталин!,липсваше съветското знаме !!!

164

BG

преди 10 години

167 - псувал съм дъртите уродливи другари така ли ?! И сега какво другарю комсомолски секретар - ще ми скъсаш комсомолската книжка, ще ме изпортиш на ДС доносник долен или ще ме пратиш направо в Белене ?!Тия у.... не ми били направили нищо ?! Сигурен ли си ?! Тях не само трябва да ги псувам ама на оня дъртак с портрета на Сталин, да му го з... в г... на м... в п... !!!!Ето вижте ги - "цвета и елита" на нацията - с портрети на Сталин :))) От три партии - с триста зора 1000 души платени :)

163

комсомолка

преди 10 години

СЪС 157 СЪМ НАПЪЛНО СЪГЛАСНА.НЕ МОЖЕ *** ДЕТО ИМЕТО СИ НЕ МОЖЕ ДА НАПИШЕ ДА ОПРЕДЕЛЯ НАЧИНА НА ЖИВОТ НА ТЕЗИ ИНТЕЛИГЕНТНИ МЛАДИ ХОРА.ДОБРЕ ЧЕ БЕШЕ ВЕТОТО ДА ГИ ДОКАРАТ ДА ВИДЯТ СОФИЯ.

162

The wizard

преди 10 години

До iwan.chepanowДа отгледаш и изучиш деца не е лесна работа, но е основно задължение на родителя. Да подготвиш страната така, че децата ти да живеят по-добре е задължение на гражданина. Това последното очевидно е пропуснато от голяма част от контра протестиращите и продължават да го пропускат. От там ти иде мизерията. Не от младите.

161

iwan.chepanow

преди 10 години

До Рали1А колко от коментаторите тук знаят това,освен червени *** и *** пенсионери,лош материал.Верно,материала се е повредил за толко време та да се народят такива коментатори.

160

The wizard

преди 10 години

До Анонимен 178Приятел, коментара беше във връзка с изказването на един по-долу "... ако ми върнат осигуровките, до 150 години немога да ги изхарча...", а не дали имат право или не на пенсия старите. Разбира се, че имат, но трябва да са на яасно, че тази пенсия иде от младите, а не от техните предишни осигуровки. С други думи, ако младите нямат работа, не изкарват пари и не са добре пенсия няма да има независимо какво им се полага на старите.

159

iwan.chepanow

преди 10 години

До АнонименТи си голем коментатор.Ами след като съм те одгледал,изучил,това не значи че требва за това да ми се отплатиш с мизерия.

158

Анонимен

преди 10 години

До АнонименА кой те е хранил теб до сега? И те е научил да пишеш, а вероятно и да четеш! Или си се пръкнал голям и умен?Вярно е, имат вина пенсионерите - не с те научили да мислиш!

157

The wizard

преди 10 години

До iwan.chepanowТ.е. викаш, по-добре да ядем попарата на червените, че на цвят ти допадат повече?

156

The wizard

преди 10 години

До iwan.chepanowСилно твърдение. Много прилича на това на тези от контра протеста. Какво точно имаш предвид? Нещо аргумент да дадеш вместо да ругаеш просто? Току виж лъснало, че си много отворен.

155

iwan.chepanow

преди 10 години

До The wizardДа ме пази Бог от такива,вече им ядохме попарата,все от Америка и Англия ги докараха.Какво не можаха,,червените ***'' да опоскат,тия го дорапродадоха за жълти стотинки.

154

The wizard

преди 10 години

До iwan.chepanowНе съм финансист, но мога да смятам доста добре. Защо питаш? Имаш нужда ли?

153

The wizard

преди 10 години

До Анонимен 167Не съм аз който тегли една майна на дядката, но ще ти отговоря - майната не е защото може да му е дядо, а за снимката, която е вдигнал. Този на портрета и всички последващи го са го докарали този дядка и всички наз до дережето на което сме и дядката продължава да има глас и да го дава за ***.

152

iwan.chepanow

преди 10 години

До The Защо тъпите хора се мислят за много умни?

151

iwan.chepanow

преди 10 години

До The wizardTi finansist li si?

150

Анонимен

преди 10 години

До гумената глава- Анонимен или Иван Ами то от писанието ти се вижда ,че си гумена глава.Твоите осигуровки за пенсията ти отдавна червените *** изнесоха и изядоха. Абе, ти ходил ли си на училище? Ето ,такива като тебе и от политика разбират, и подобни на себе си избират! А що се отнася до моя произход, то той не е комунистически!

149

The wizard

преди 10 години

продължение... те най-вероятно са добри хора, но факта, че са неграмотни, неориентирани и извън сегашното време ги прави неадкватни. Ако бяха свестни, нямаше да викат "ура" за 5 лева без да знаят какво правят. Хора без средно образование не би трябвало да се допускат до гласуване. Вярно е че всички имат право на глас, но да се разберем - правото е след задължението да си наясно със света, а не просто да викаш "да" на всеки, който ти даде 5 лева.