81

независим

преди 10 години

това все чугунени ,ръждясъли и облъчени *** пишат тук......поне дали си вярват се питам........Защитавате правителство,което вместо да потърси помощ за миньорите/починали и в неизвестност/ те се качиха на Бузлуджа играха,пяха и се веселиха,а Вие *** дето ги подържате не си мислете,че като оплювате предишни,ще ви стане живота по-лек.........сега тъй като ненавиждам комунистите следва една майна от мен и дано да сте живи па дори и мизерни,за да чуете как вашите деца и внуци ви псуват

80

Shоp

преди 10 години

Аз съм разочарован ! Защо на протестите излизате само максимум 200-300 човека !? В София има 11 000 членове на нашата партия Герб ! Отделно 26 000 чиновници които през 2011 г. получиха 120 милиона бонуси от нашето правителство ? Къде сте,а от вас излизате само 2- 3 00 човека ? Другите къде се скатавате ? Га ядохте кИфтетата при нашата партия Герб ви беше хубаво нали ? Ако излезем всичките 26 000 с бонусите и 11 000 членове на Герб ще ги махнем !

79

до simar

преди 10 години

Къде съм коментирал, че съм държавен служител. Ако имаш достатъчно контакти провери колко време в ЕС задържаха плащането на предпоследния лот на АМ."Тракия"! Гарантирам ти,че това беше прецедент! Явно не правиш разлика между защитаване на проекти и усвояване на еврофондове! Мога да ти дам доста примери - но ще се огранича със следното, ако можеш разбери колко месеца "Булгартрансгаз" не даваше разрешение да се строй магистралата върху техните тръбопроводи и защо.Тогава давай мнение!

78

simar

преди 10 години

87: не аз, ти си определено *** и природно глупав, след катооще не си разбрал, че админите трият някои постове и съответно ако човек се обърне към даден пост според номера му, то като се изтрие един или няколко предходни поста, номерацията се променя. А като имаме предвид и махленския ти речник, смятам дискусията кой е *** е обречена. Или както се казва там където аргументи отсъстват, то те биват заменяни с крясъци и обиди. Честито :)))

77

до 90

преди 10 години

Кажи нещо ново!

76

Kaleko Aleko

преди 10 години

Абе кат се дървят толкова герберастите дайте им една оставка още днес, никаква актуализация на никакви бюджети и избори октомври.Е, айде де :D

75

Анонимен

преди 10 години

от Титан по големи *** са само Герб

74

Shоp

преди 10 години

Буда е нашия вожд !Буда е нашия крал- слънце !Буда ви каза точно че сте увреден генетично и лош човешки материал !Буда каза като сте безработни да се върнете на село да садите картофи и да ставате овчари !Буда ви въведе зелената енергия на метресата си Цветелина Бориславова,такса електромер,такса пренос и такса загуби по трасето за да плащате по 300- 400 лв. ток !Буда ви сложи данък на влоговете- на бели пари за черни дни !Буда ви вдигна пенсионната възраст !Обичаме си Буда !

73

до simar

преди 10 години

Ти си много просто същество! Къде е написал човекът, че е администрацията??? Ако не разбираш си вземи преводач! Ама вие, поклонниците на източни религии, всичките сте чули- недочули и големи капацитети...

72

Shоp

преди 10 години

Приеха да намалят тока от новото правителство от 1 август с 5 процента,докато 4 години нашия вожд Бойко го увеличаваше всяка година от 1 юли с 13 процента без ДДС.Искам да падне правителството и да не влезе в сила намалението на тока,искам като дойде новото да го увеличи с 13 процента пак от 1 ноември,искам да гледам сеир как зимата пак няма да може да го плащате,искам шоу да има и глад за вас,това ме кефи и забавлява,ще участвам до дупка в протестите и дано тези дни правителството да падне

71

bochko tikveto

преди 10 години

До ShоpЕеееееее шопе точен си.

70

Shоp

преди 10 години

А аз искам протестите да продължат,искам анархия,безредици,икономически колапс,да ни спрат субсидиите от ЕС, да се увеличи безработицата от 20 на 50 процента,искам да няма пари за пенсии,затова ще продължа да участвам в протестите и да се върне Герб на власт ! Искам да гледам нови сметки от 300- 400 лв. за ток идната зима,тез от БСП приеха да се намали с 5 процента.....

69

bochko tikveto

преди 10 години

До simar" Пак ти повтрярям - БСП/ДПС никакво финансиране не са осигурили за магистралите по ГЕРБовско време" Ей я внимавай какви ги бръщолевиш бре.Как така БСП и ДПС са осигурявали финансирането на моите магистрали а?Текста в кавичките е от Вашия последен пост.

68

Shоp

преди 10 години

На 59 години съм. От комунистическо- селско семейство. Липсва ми Живковия режим. Тогава се правехме че работим а те ни плащаха макар и със заеми от МВФ и СБ. Харесваше ми идеологията на нашата партия БКП чийто ревностен член бе и Г-н Борисов "След нас и потоп" Харесваше ми че Живковия режим реши да интегрира *** като ги насели смесено в блокове с Българи. Харесваше ми всичко в БКП. Затова реших да гласувам за ПП. Герб защото виждам в нея наследник на нашата партия- по идеология и морал !

67

Анонимен

преди 10 години

Тази си е объркала партията. Трябва да е при "нормалните" в Атака.

66

simar

преди 10 години

71: ти ако си на държавна длъжност и отричаш, как по времето на тройната нбяха спряни всякакви европейски пари, значи си срам за администрацията и си крайно неквалифициран и некомпетентен. Пак ти повтрярям - БСП/ДПС никакво финансиране не са осигурили за магистралите по ГЕРБовско време, просто защото нямаха еврофондове, бяха им спряни. Нали за това говорим с теб? Ако от липса на аргументи ще прескачаш от тема в тема хаотично, хубаво, аз с теб говоря обаче по точна тема - финансирането на Струма.

65

bochko tikveto

преди 10 години

До simarЕеееееее драги ми СРЕРАЧО ама и ти се връзваш на това дето го говоря ли.Я погледни носа ми на какво е заприличал от истините които казвам.

64

истина

преди 10 години

една чалга изява ,то това са ГЕРБ

63

simar

преди 10 години

68, не разбирам за какво СРАХне говориш, ако си го свършил току що, честито. :)))) Единствено представих факти аз на някои колеги тук, вече всеки може да изкривява темата с идея да замаже фактите както си иска и както му е изгодно, хайде отивам да обядвам. Успех с връщането на новия 1 млрд. на теб и на децата ти! ;)

62

bochko tikveto

преди 10 години

Другарко Караянчева, погледни ми носа и не вярвай на това което говоря а на това което върша.