370

ТОНИ - ДЖИ

преди 10 години

Така е хора без работа,тези са утайката на обществото.

369

Анонимен

преди 10 години

Ко? Не!

368

321

преди 10 години

Всички от БСП могат да се скрият с техния "подменен" вот - БСП не са печелили, за да правят правителство и е време да си ходят завинаги! АЙ СИКТИР!!!О-СТА-ВКА!!!

367

Айде......

преди 10 години

Лека нощ на всички *** от протестите! И да не забравите преди да заспите да целунете на Бат Ви Бойко задните части !!!

366

Jolly Roger

преди 10 години

А и да допълня. Когато ямболския *** говори за дрогирани и пияни, да се подложи един път на тест за наркотици. Той е кокаинов наркоман 100%.

365

Jolly Roger

преди 10 години

Аз юяма да плащам за нищо. Нито детето ми нито евентуалните ми внуци. сметката щя плащат такива като атакистчето. То трябва да е. *** трябва да си тегли теглото дето сам си го е докарал.

364

.....

преди 10 години

червени *** жалката ви партия 125 години само вреди ако бяха кадърни да бяха направили нещо до сега а те само крадат и лъжат

363

Свобода или Смърт

преди 10 години

Не се ли уморихте бе, платени червени червеи ?Нормално е да защитавате правителството, нали все ви подхвърлят някакви трохи за да се правите на велики в интернет, и така привидно да прикриете комплексите на жалкото си паразитно съществуване.Няма страшно, ***, събирайте трохичките.Те после децата и внуците ни ще ги платят, както ние плащаме за наивността и невежеството на онея 80+ годишни "капацитети", защитаващи правителство, което обрича децата им на глад, срам и безизходица.

362

Атакист

преди 10 години

до 505То не си ли е да си с окървавена хилеща се НАПУШЕНА физиономия пред НС!

361

smash the red

преди 10 години

До АтакистАлоо коалиционния партнер на БатСали, СерГей и Местан - успокой се. Видехме ви резила. И национализма също. Ходи на пилоните при многохилядните младежи с чейнетата. До мишо лайнара ще си лика-прилика!

360

реалист

преди 10 години

Абе само Тиквата и бандата му от мутри-милиционери да не се появяват, че ми си повръща от дърти *** , дето са се маскирали на демократи...И Боко и Цвъко още са членове на БКП и си пазят червените книжки, не го забравяйте!

359

Формени идиоти

преди 10 години

Айде ***, начело с Вътрешния министър, какво обяснение ще дадете за това че се чупи стъклото на автобуса -- пак някакво *** обяснение от типа "имахме сведение, че се готви нападение на парламента"Сигурно онази *** кобила полицайка, ще даде пак обяснение -- нещо от типа, провокатори влезнаха в рейса и чупеха стъкла от вътре.От улицата да събереш хора, ще имат повече акъл от този Кабинет ОрешарскиБедна България, доживяхме каймака на олигофренте и *** да ни управлява.

358

Атакист

преди 10 години

до 500Какъв си ***. Сам ли си цъкаш плюсове, ***?Волен даде шанс на една нова партия за да види какво ще направи- тя го предаде като му открадна депутати за да си осигури мнозинство. И Волен тези скапаняци ли да подкрепя бе, ***? Тези които му откраднаха депутати за 17 000 евро месечна заплата като ги подкупи така?Само права лопата в *** герберастки тикви заслужавате!Това и получихте като ви го наби мощно Волен и ви изхвърли като мръсни кучета от властта.

357

Революционер

преди 10 години

До АтакистАми така е!

356

....

преди 10 години

Хора гледайте на забавен кадър когато чупят едно от стъклата на автобуса и ще видите че се чупи от вътре на вън а не от вън на вътре ....... за какво си говорим ето ви го видеото youtube/watch?v=tAjD7ow7bPQ

355

Атакист

преди 10 години

do 496За едно си умопомрачително прав- Свестните хора не влизат в политиката! Светстните хора си гледат живота без да се замесват в мръсотии.

354

Революционер

преди 10 години

До АтакистТова трябва да търсим, но не всички нови партии са такива, а свестните и подходящи хора не влизат в политиката. Все пак има регистрирани над 40 партии, които могат да се опитат, без старите, които са били в парламента.

353

Анонимен

преди 10 години

Epic FailОт всички снимки,най-красиви и интелигентни са двете диниВсе пак трябва да поздравим 500-те *** за протестните им действия :)Може и 10 човека да са,ама пак могат да спрят цялото "Цариградско"

352

Анонимен

преди 10 години

Волен президент и посланниците на Германия и Франция няма да смеят да шукнат, а Марси ще избяга в Русия при Сноуди!

351

Франц Кафка

преди 10 години

Само *** не разбраха, че се води отчаяна битка за власт между два олигархични кръга, първият около Мултигруп с Пеевски и вторият около Бойко. Жал ми е за хипарите- идеалисти, защото тяхно е царството небесно и те не знаят на кой свят се намират и какво ще произлезе от оставката. Отвръщавам се и от платените протестиращи, не казвам, че всички са такива, но ги разбирам, че трябва да се яде, но тази прехрана е продажба за 30 сребърника.