71

Adela

преди 10 години

Тези платиха ли на техните обръчи от фирми, дето нищо не са свършили по обществените поръчки къде ги бяха спечелили, но бяха подписали тлъсти договори с предишната Тройна коалиция??????? Колко милиона потънаха там тези дни? А ДДС-то, възстановиха ли им го най - после, че търтейте бяха умрели от глад?

70

al

преди 10 години

Много "умници" тука коментират без да са нясно с нищо. "Финансовият гений" Дянков емитира за 3,5 години 2 млрд. външен и 1,22 млрд. вътрешен дълг. И пак успя да похарчи парите, без да се разплати с бизнеса. Ама тогава никой не рева, не протестира и не попита къде потънаха парите. Щели да ги откраднат и да ги дадат на техни фирми. ***. Нали тези неразплатени пари са по фактури издадени през управлението на Тиквата. А невърнато ДДС в размер на 300 млн. не се трупа за 2 месеца. И то е наследство

69

Другари

преди 10 години

дайте да дадем. Да съберем пари и специалисти - да ги пратим в Балкана.Да им оправим чинията и който от където е ...

68

Иван

преди 10 години

Казано като за прости, разполагането със средства ти дава възможност да пестиш.Пример - купуваш по 500 грама на седмица по 6 лева килото. Това прави 3 лева на седмица и 12 лева за месец. Но ако си купиш 2 кила наведнъж могат да ти направят например отъпка 1 лев. Пестиш, но трябва да ги имаш 11 лева накуп. Ако ги нямаш (получаваш само по 3 лева на седмица) няма как да спестиш.

67

Adela

преди 10 години

До az-Тъй ли, 100 пъти повече печели от момчето, аз мислех че около 2000 лв. му е заплатата, а тя 200000лв. Егати мишока пачкосан ))))))))))))))))

66

Анонимен

преди 10 години

До Неизвестна-73. Комунистите могат да ти докажат каквото искаш - дори, че имаш десетина сестри ...

65

Даниел

преди 10 години

Тези хора искат отново да ни ограбят........

64

Adela

преди 10 години

До az-Не е нужно да има, тя масларова "има представа" как се "крадат" пари от бюджета, всички парламанта знаят как става. На мен и на него такива знания не са ни нужни.Ще си пуснат по 20 програми тип "Предприемчив българин" и готово, отделно с обществени поръчки по общините, че е най - сладко, пък вече освен амуджи и комунисти и псевдонационалистите ще правят СМР-та и ще строят детски градини, така де фирми близки до тях.

63

ЕИМ

преди 10 години

Тоз кат го гледам така, май му е гръмнал бушон.

62

Неизвестна

преди 10 години

До az-63Това имах предвид да се направят необходимите анализи и да се представят необходимите доказателства, че привлеченият ресурс е необходим. А общо на състоянието на БГ, ако заемът е обоснован, и на добра цена няма да наруши ограниченията за задлъжняване, все пак България е на трето място по най-малък външен дълг. В случаят не следват правилото за дългосрочен дълг и капиталови инвестиции, но от друга страна, средствата увеличат БВП-то и от там растежа (ако отидат по предназначение ест.)

61

typipros1

преди 10 години

До az-ти явно си от марс или ти липсват примери

60

typipros1

преди 10 години

"Със 160.4 млн. лева ще бъдат погасени просрочени задължения на държавата към бизнеса. 40 млн. лева са предвидени за социални плащания за най-уязвимите групи. За насърчаване на социалната ангажираност на работодателите утвърдената обща годишна квота за ваучери за храна за 2013 г. в размер на 160 млн. лв. се увеличава на 200 млн. лева."А останалитевзимаме заем за да дадем на *** и да откраднем колкото може повече

59

typipros1

преди 10 години

То остава и да кажат "взимаме парите за да ги откраднем"

58

Анонимен

преди 10 години

Завършил съм Финанси и все си мисля,че работеща икономика не се създава с теглене на заеми за финансиране на абсурдни и краткосрочни социални програми имащи за цел - потушаване на напрежението.

57

Adela

преди 10 години

До БУДА-лаАууу и аз това си мисля, че прилича на пълна мишка, пък как ще ви изненада накрая....

56

Анонимен

преди 10 години

Колко ли шамара е изял тоя ЗУБЪР в училище . Така като го гледам може и още да е девствен....

55

Анонимен

преди 10 години

Не знам ама тия са събиране с конкурс ....Този ми прилича на преял осмокласник .

54

Adela

преди 10 години

Този извънземния след като паднат от власт ще изчезне като Мургина, нали? Така че сега може да си лафи каквото си поиска.

53

prokurora

преди 10 години

Колкото ББ ги вкара при първия си мандат в затвора. Инак тия не са крали през 2005-2009-та, бяха честни калутки.

52

БУДА-ла

преди 10 години

Абе хора, този човек прилича ли ви на Мутра или на Мошеник? То Милен Велчев, като направи сделка с външния дълг, която ОЩЕ плащаме. Прибра си тлъстата Комисионна и тогава всички мълчаха. И Никой НЕ протестираше?!... Сега Тоя щял да открадне парите. Айде, моля ви се, такъв Невинен човек. Май вече си протестирате, ей така - по принцип?!...