66

КУ. ДОКОЛЯНО

преди 10 години

АЛОООООООООООООО,ПАК ЩЕ ИМА СЕДЯНКА И КАКТО ХУБАВО СИ СЕ УСМИХНАЛ,УСМИВКАТА ЩЕ ТИ ЗАМРЪЗНЕ,ВИКАИ НА ПОМОЩ Ч Е Р Е П А.

65

Иванчо

преди 10 години

Мен ме мързи да уча, пък тати казва, че учителката е виновна.А Асанчо казва, че нищо не разбира от "матриала", защото у тях си говорели сал на ***.

64

Даскалица

преди 10 години

Хм, аз съм учителка и въобще не знаех, че учителите "плашат с национална стачка". Интересна ситуация. Сигурно учителското съсловие ще бъде използвано за нечии интереси на принципа разделяй и владей. Както впрочем това се случва и с целия български народ.

63

nina

преди 10 години

Синдикатите много приказват, ама никакви ги няма да излязат да протестират. Продажници са и Подкрепа, и КНСБ. Не повдигат въпроса за протестите, защото това управление ги устройва, нали г-жа Росица Янкова -зам. министъра на труда и социалната политика е техен човек и им заделя от откраднатото. Тази статия е много показателна:

62

Анонимен

преди 10 години

Учителите били виновни за слабите оценки на децата... да бе, а по чия учебна програма работят? По чии учебници? В чии (на държавата) порутени и без техника/консумативи/условия училища?Да не говорим че ако родителите са прости като пръчка, учителя колкото и да се старае няма как да направи човек от детето...Да, сигурно учителите са ви виновни... понеже така е най-лесно на всички - и на правителство, и на родители...

61

james1

преди 10 години

Отмени ли БСП плоския данък НЕ! въведе ли необлагаем минимум НЕ ! Едната част на олигархията е зад БСП и ДПС другата част е за Партия Юруш! АТАКА е едно търговско дружество, което си осребрява престоя във парламента като държи златната акция ! Откакто влязоха в парламента атакистите не са казали една лоша дума срещу ДПС! Е който се чувства националист по-добре да ходи в НФСБ! Който е ляв да си търси друга лява партия, а не лъжелявата БСП.

60

Анонимен

преди 10 години

Не мога да разбера тези хора, пишещи и говорещи срещу учителите!Учителите са жертви вече на няколко правителства, и са абсолютно стъпкани от държавата - нито заплащането, нито отношението към тях, нито условията в които работят не съответстват на работата която вършат.И не говоря за разни надути професори по висши учебни заведения, а за тези, които учат детето ви да пише и чете.Майка ми е начален учител - има около 40 години стаж, дала е старт на стотици деца, а й плащат... под 500лв...

59

УЧИТЕЛ

преди 10 години

СКЪПИ УЧИТЕЛИ НЕ СЕ ЛИ СРАМУВАТЕ КАТО ЗНАЕТЕ КАКВИ ОЦЕНКИ ИЗКАРАХА ДЕЦАТА НА ИЗПИТИТЕ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОИ ЯВНО УЧИТЕЛИТЕ НЕ СА СИ СВЪРШИЛИ ДОБРЕ РАБОТАТА ИСКАТ САМО ЗАПЛАТИ

58

Анонимен

преди 10 години

Подкрепям исканията на учителите! Подиграват се с труда им, а после се чудим защо сме на този хал и децата ни са неграмотни - без образование нищо не става.

57

Анонимен

преди 10 години

Разни ид*оти наричат учителите "***" и ги обвиняват че не били кадърни да ги образоват.Не са виновни учителите а на тези *** им е толкова умствения багаж.И е време цяла България да се вдигне на протест,не знам другите градове какво чакат още!!!!

56

аз

преди 10 години

седянката беше за журналистите, които седяха пред него и нищо е питаха и нищо не правеха. как извъртяха думите и никой не разбра за какво става дума!!! хора, мислете!!! Не приемайте за чиста монета всяко нещо и после с истерия да крещите: "Извинисебе!"

55

то пък едни учителии

преди 10 години

Ами ак не беше станал м.с. кой ще ше да ви се извини , ами то сън нямаше да ви хване задето не ви се е извинил , то ако ще протестирате за едното извинение да ви с.ра на повода?!

54

Крaсиви учители

преди 10 години

Ей тоя Борисов е егaти гнидaтa, къде ли не опитa, кой ли не подкупи дa се върне нa премиерския стол.Горките учители и те ще стaнaт негов инструмент.

53

az

преди 10 години

каквото искат да им се даде! ти като работиш за 500 лв отиди и ти протестирай! нали комунистите са на власт. ако даскалите вземат 550 лв. отиди и протестирай и искай толкова и ти

52

Анонимен

преди 10 години

тъпaнaр+герберaст =учител

51

Работещ

преди 10 години

Тия пък какво искат?Даскали .Аз съм на 500лв в Енергото с висше образование .В най-лошото време сме на аварии а даскалите на топличко само до обяд.Следобед в къщи дремят като пеленачета.

50

Мериджейн

преди 10 години

Гaднa герберо-учителскa сгaн !

49

до 64 ЕС

преди 10 години

Детските учителки са най-ниско заплатения труд в ЕС. Докато в България, детските учителки вземат доста над средната заплата за страната. Ако бяхте в ЕС или САЩ, щяхте да вземате най-ниските заплати там.

48

Анонимен

преди 10 години

*** и грозни учители, къде бяхте когaто Бойко се подигрaвaше с вaс

47

asfafasf

преди 10 години

Развалете му седенкята на тоа