89

тцтц

преди 10 години

Политяги миришете на митри....

88

mudu

преди 10 години

абе, ударете му шамарите ,този се взе на сериозно,после ще иска и депутат да става

87

Анонимен

преди 10 години

Хаха.. Мишо Шамара да не се е насочил към 70 годишната аудитория? Мдаа То са той и БСП, защото няма кой друг да им се върже на глупостите...

86

Злопаметна

преди 10 години

До до асд98Ако още си спомняш буквите освен тези на клавиатурата, прочети актуален и до днес чудесен роман на забранен по време на комунизма "Кучешко сърце" на Булгаков. Там буквално на пръсти е написано от А до Я какво стана с професор Преображенски, направил от научен интерес от уличното куче Шарик човек, станал другар Шариков. Актуално като никога. Прочети го. Има го на български онлайн. Много показателна книга.

85

Мишо лайн.а.р.а.

преди 10 години

Нека всички мои баби-фенки,фенки;Да ми лапат бахура- СЕРго дай ми денги,денги;Аз съм лайнара - варненски ***;Бате Бойко ме натисна - ще му прав аз напук!

84

hasan aga

преди 10 години

stavate za rezil pred sveta yazklar olsun MISHU PODKREPA URISHARSKI nakade virvim

83

до асд

преди 10 години

Наредил си малоумно клише до малоумно клише, ще я оправите България точно така със заучени "демократични" фразички...а реално нямате никаква идея какво да се случва

82

в подкрепа

преди 10 години

Абе тия 70 човека що не са поканили и *** да им направи едно предаване "Без цензура"?

81

КокоШа

преди 10 години

Биг ***=Биг Ша.

80

BG

преди 10 години

А бе нали това правителство го подкрепяха 200 000 ?! Що на митинга са само 70 - и то какви ! Погледнете ги само "цвета и елита на нацията"Орешарски избра - избира изкуфелите пенсионели и изкукали бабички с промити от турските сапунени сериали кратуни ! На тия кокундета едно искам да кажа - утре да не реват че техните внуци са заминали за чужбина и няма кой да ги закара на болницата ! Те, да лижат з.. на партията любима прогониха децата си ! Избраха партийната книжка пред собствените си деца !

79

krismin

преди 10 години

Рапър с комунисти на протест. Боже какъв купон. Що не им изпееш "Гимнастичките", откачал*ко? На къф се направи? Ами, да кой друг да подкрепи правителството освен *** на държавата

78

1

преди 10 години

Тръгнал Мишо Лайнара да ми говори за честност.А години наред приятелчето му Наебанко 1 спонсорираше клипчетата му с пари от изкарвани насила жени да проституират в Европа.Еми остава такива видни представители на нацията да ни казват какво да правим и тогава съвсем не знам докъде ще стигнем.

77

megi 55

преди 10 години

до Analizatora 76Стига си цвъкал един и същи текст от сайт в сайт,без да има нищо общо с темата!Всички разбрахме,че пишеш платено за някого срещу ГЕРБ! Като развалена грамофонна плоча си!Аман от такива,като теб! Всички нормални хора са загрижени за,това,което се случва в БЪЛГАРИЯ ти си цъфнал тука като цирей!ИЛИ СЕ ДРЪЖ КАТО БЪЛГАРИН ИЛИ ХОДИ ПРИ МЕСТАН! ТОЙ НАБИРА ПРОДАЖНИ БЪЛГАРИ!

76

асд

преди 10 години

Това не са 70 души, това са 70 ***, същите които избиха интелигенцията ни, същите които издигнаха на пиедестал посредствеността, същите които ядоха и пиха 45 години, а сега ние им плащаме сметките. Смахнати пенсионери, завещаха ни пустиня и още имат наглостта да се бъркат в бъдещето ни. Застанали са срещу децата си. Толкова години имаха за да подобрят нещо в страната, но те правиха грешка след грешка. Като им е толкова мил комунизма, да ходят в Северна Корея, изкуфяли дъртаци.

75

Анонимен

преди 10 години

Станишев им а платил с хапчета за кръвно.

74

Злопаметна

преди 10 години

До охЧе кога червените са спазвали законите? Мотото им да няма богати, никой, освен тях. Аз Путински маши в България не желая да управляват, който им е фен - да се изнася в Русия, да видя колко ще издържи в техния КГБ режим.

73

Анонимен

преди 10 години

Шамара+пенсионери с плетени обувки ще умра от смях каква пародия

72

ох

преди 10 години

Голяма е пропагандата, щом Ви се въртят милиарди в главата. Ако тези хора чакат от протестиращите управия няма да я дочакат. Че те кога работят и от къде пари да живеят? А плащанията все ще свършат и после? Когато се научим да спазваме законите, тогава и може да кажем, че сме постигнали демокрация. Сегашните действия се доближават до анархията. След нея идва разрухата.

71

me

преди 10 години

Нещо за Ким Кардашян или Джъстин Биибър ? Нещо май го позабравихте ... айде пуснете някое мат'риалче днесчета с жълто покрай устата!

70

заблуден

преди 10 години

До ohхаха, ще умра от смях с васколко ли дават на майка с дете пред НДК ?!?! Безплатно еееее, то там майки с деца няма, само баби и дядовци. Обзалагам се, че ще кажеш и "днес разбрах, че бабите и дядовците пред НДК ходят абсолютно безплатно" :))