190

optimist

преди 10 години

Управлението на ГЕРБ .Свинщина облечена в ВЛАСТ.А сега накъде???Мъчат се да я скрият И.Ф.Няма да успеят!Да не е игла?Дянков го скриха навън.ЦЦ ще го скрият в зандана .Вонят!СВИНЕТЕ вонят ,Миро Мършата вони,Емил Димитров вони,бягат и се крият.А ББ души и най после ги надуши,надуши и Мишо Бирата ама късно.ще го разследват.А Срета Йосич дали ще го надуши?То от ГЕРБ май само вонята на СВИНАРЯ остана ,но той не иска да си признае.АЗ ,АЗ,АЗ-***.това е новият ми ПАРФЮМ.-"И.Ф FASHION style.GERB LTD"

189

Фифти Сент

преди 10 години

*** на фидософа

188

$

преди 10 години

Няма сила на света, която да изчисти името на тази долна ***! Само трябва да я следят да не се вазира от България преди да я арестуват!

187

бойко не борисов

преди 10 години

Боже,боже осиротяхме!!! Сега с кого ще си плашим децата,когато не искат да ядат или не искат да лягат?

186

Вайс

преди 10 години

Браво..... Спаси ни този свинчок, защото ако беще експлоадирал в центъра на София, щеше да събори един диаметър от 10 километра в разстояние. Реално щяхме да загубим важни сгради в центъра на столицата ни, та чак до жк. "Мусагеница" и части от 10 - ти микро на "Люлин".

185

ТАНИ

преди 10 години

Това е редът на потеглящите към съдебната палата!Следват- НВ,ШК,ВР,ЛП,ХЖ.........

184

Demos

преди 10 години

Поредният плъх напусна кораба. Само че този е по тлъст от предходните. Да видим кой ще е следващият плъх. Сигурен съм, че инициалите му ще бъдат ЦЦ, но не знам дали ще е Цецко или Цецка!!!

183

ех

преди 10 години

Сега да променят закона който тя промени докато беше депутат и й работеше нотариалната кантора с помощничката й, което е правен алогизъм, въпреки 4е бе депутат-а това е частен лобизъм и да се види има ли удостоверение да практикува

182

и.ф.

преди 10 години

Явно 4е се е разнала под тези букви или някой и е помогнал.вероятно знае 4е няма как и тя да не бъде обвинена .гущера ГЕРБ се опитва да си скъса опашката за да се спаси

181

333

преди 10 години

разгеле, няколко счупени стола по малко

180

123

преди 10 години

след като ГЕРБ не ходят на работа, за нея е по-добре да се върне в нотариалната си кантора, само дето ще падне депутатския имунитет, но това не е фатално в този случай.

179

mimi

преди 10 години

Tazi jena,srama niama.

178

УХА

преди 10 години

Морал - ГЕРБ- смях в залата.

177

ФЕН

преди 10 години

ЩЕ МИ ЛИПСВА ТАЗИ ШИРОКА УСМИВКА НА ДАМАТА ПО ГОРЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!! ТЪГУВАМ !!!!!!!!

176

възмездие?

преди 10 години

Омаскарената Фидосова,силно обичана от народа и най-вече от електората на Северозапазна България напуска за да чисти името си с "Доместос" Някои помислиха,че има справедливост и възмездие,но грешат.Тя ще харчи парите си,ще продължава с това,което е правила-т.е.да печели пари и и да вади души на хората,да трупа милиони,да храни кучето си със сьомга и да нехае за глада и немотията на хоратал.Би имало възмездие,ако и експроприират нечестно спечелените пари и започне да яде филии с мас,но това е изк

175

Спонги

преди 10 години

Ирина Флорин си призна! Фидосова, обаче е обидена и сега се мъчи да си заеме мястото на най-важната персона в 41НС.

174

Пешу питоня

преди 10 години

Аста ла виста, бейбеее!

173

Джедай Мастър

преди 10 години

Да ходи да чисти кенефите в сливенския, барем малко отслабне от кардиото.

172

silver

преди 10 години

AMNEZIATA GONI VSICHKI POLITICI V BALGARIA......NO ZASHTO LI VSICHKI GI LOVI KORSHUM I SMART ?????.....

171

Анонимен

преди 10 години

ИФ > ЦЦ > ББ