75

Анонимен

преди 10 години

kapke kak si jivqla s tozi polu4ovek

74

до 52

преди 10 години

До Анонимен: Прав си много даже...и най-накрая ТОЙ...той изпълни своята мисия...и се съюзи с радетелите,и само за 2 месеца пенсиите рипнаха на 2000...ама сръбски динари...и назначиха във властта праведни люде и патриотЕ и политически чисти,замениха сикаджията с виссссс..мисссс...дрисссс и подобни праведни организации...и народа от благодат полуде и тръгна на протест,ей така,че нема в коя да се дене(омръзнаха му почивките и скъпите куРорти)..и той..се чуди и мае...как е възможно..платени са явно

73

Anonymus

преди 10 години

За безнаказаното поведение на волен (нарочно е с малка буква), са виновни, както партиите разчитащи на подкепата му, така и подръжниците му. След като има хора, които го следват и пишат в негова защита, те трябва да понесат отговорността за поведението му. Защото той няма да се изживява като лидер, ако комплексираните *** не го следват. От всеки един такъв трябва да търсим отговорност!

72

magi

преди 10 години

Медиите,защо не питате кой плаща кафето и баниците.Искаме да знаем,какво се крият!

71

volen4o

преди 10 години

lud pravi xorata ludi

70

Иван

преди 10 години

В този конкретен случай Сидеров е прав. Реално се работи за нова тройна коалиция - ГЕРБ, БСП ДПС. Таман ще имат 2/3 мнозинство!Това има и хубава страна - най сетна БСП ще умре! Проблемни са другите две - че ни мислят лошото.

69

СЕЛЯНКА

преди 10 години

На *** като му захвалиш вие като вълк,а влах ако се върне от казармата без нашивка не може да се ожени - същият е и това лудо малко човече, комплексар помислило ,че е хванало бога за рога.Защо трябва да го канят по медиите,да върви при Бареков ,таман са си лика прилика вместо да ни трови деня още от сутринта с жалките си изцепки.След много малко време ще бъде като гладен *** ,където и кучкарите няма да го искат ,а народа и излъганите о,освен с ку-во с друго няма да го наричат.

68

Анонимен

преди 10 години

Естествено, че всички са платени, Волен е единствения, който ми го казва.

67

359

преди 10 години

На тази снимка защо не е с кожено яке?!

66

h

преди 10 години

САщО НИКОЙ ТОЛКОВА ГОДИНИ НЕ ПОПИТА ЗА ОХРАНАТА НА "АХМЕД ДУГАНЯ' ??? - или за него никой нищо не трбяв ада пита ;)

65

Извини се, бее!!!

преди 10 години

ха ха ха ха ха ха. много е свеж тоя. супер забавен. въобще политиката е баси шоуто. спрях да гледам филми и сериали-скучни са.

64

АЗ

преди 10 години

До Неволен: Разбира се,няма да се караме.Нито ще "пием кафе",нито ще "ядем банички",нали така!?Да,радвам се,че ме разбираш!

63

Я

преди 10 години

Медиите, защо не игнорирате този т.нар. "народен представител"? Просто не му давайте думата, та нали той доскоро наричаше журналистите с вулгарни изрази, върнете му го като не го показвате повече и не го споменавате. Мисля, че така ще спечели цялата държава.

62

коте

преди 10 години

Педя човек пак го стегна памперса :-)

61

Stealth

преди 10 години

Сидеров отказа да коментира и резултатите от последното проучване на Националния център за изследване на общественото мнение (НЦИОМ), според което недоверието към него вече достига 86%.Винаги съм се отнасял резервирано към агенции, а НЦИОМ е държавна и винаги се съобразява с това кой е на власт. - Е добре бе нашия, кой сега е на власт, не сте ли вие в момента? :D Съвсем се омота тоя.

60

Неволен

преди 10 години

До АЗЕми твоя си работа. Няма да се караме сега, я!

59

Анонимен

преди 10 години

Сидеров трепери, че, ако падне правителството и с него е свършено, като "политик"... Учудващо е как един *** може да излъже хиляди простаци да гласуват за него и с това да провалят една държава...

58

Неволен свидетел

преди 10 години

Аз националист не виждам тук. Екстремист - да. На някои им харесва и ще го последват, но не защото е националист. Всички знаем, че е точно обратното. Опитва се да завземе тази "територия" (национализма), но я изпусна, изложи се. Но пък сметката сигурно е добре напълнена. Иначе защо ще ни тормози?

57

АЗ

преди 10 години

Вярвате или не,аз съм категорично за Волен,харесвам и Местан?!И двамата са умни и много интересни!

56

дофтур оф були

преди 10 години

До joro jackИди на психолог.Помага.