182

Анонимен

преди 10 години

Да се изкарат хората от улиците 19.02;Това да не е " хората НА улиците"

181

Анонимен

преди 10 години

Проверете в учебниците по корупция такъв начин на водене на записки как се нарича.

180

Първокласник

преди 10 години

Това може да се чете вечер на децата. Хем ще се смеят, хем ще заспят бързо. Кой си пише такива неща по тефтерчетата бре? Аре стига глупости дето минават пред някоя баба във Видин. Ще ни изолират не само от ЕС ами и от Африка.

179

един

преди 10 години

То не бяха СРС-та,не бяха бюлетини ееееее сега тефтери е а спрете се бе другари .

178

Шoп

преди 10 години

Роман Василев не беше ли "***"?Много сте се увлекли с измислиците, какво значи "да се изкарат хората от улиците"?Да не би и това да е било в правомощията на някаква държавна комисия?И да не го е писал това някой ***?Българин щеше да каже да се "махнат" или да се "приберат".Очевидно, че путиновите агенти започнаха да влизат много грубо.

177

Поли

преди 10 години

Значи така, според обвивания началник на ККИ, неудобната за шефа си Мавродиев в КФН Д.Ранкова е била в конфликт на интереси, докато според съда това ене е вярно. Но пък уволнена и веднага приютена в президентството.... Много интересни зависимости се очертават тук...

176

Анонимен

преди 10 години

Как може да се хващате на тези ДС компромати? Или цялото МБСП са впрегнати днес?

175

Ая

преди 10 години

ДОЛУ ГЕРБ! СЪД ЗА БОКО, ЦВОКО И ФИДОСКА!!!

174

Анонимен

преди 10 години

МНОГО Е СТРАННО, ИЗВЕДНЪЖ СЕ ПОЯВЯВА ТОЗИ ПРОКУРОР И ГЕРБАДЖИИТЕ ТРЯБВА ДА ТРЕПЕРЯТ, ХМ. БЕШЕ МНОГО НАПОРИСТ ЗА 350 ХИЛЯДИ БЮЛЕТИНИ, НЕЩО МАЙ РАБОТАТА ЗАСЪХНА. БЕШЕ МНОГО НАПОРИСТ ЗА ЦВЕТАНОВ, РАБОТАТА ЗАСЪХНА. НЕ ИЗПЪЛНЯВАШ ЛИ ПОЛИТИЧЕСКА ПОРЪЧКА, ДРУГАРЮ?

173

константин

преди 10 години

най-големите безделници са *** дет л.а.п.а.т на Р.Овч, Сталинишев & ко. щото пълнат форума с мнения в работно време... Живи и здрави другари - века е 21-ви и се плаща срещу свършена работа а не по квоти... айде бягайте да поработите малко ся, щото след 2 часа кат ида на протеста ще ми викате, че някой ми е платил да хода... безделия равнодушни...

172

ПОМАКА

преди 10 години

Президентски МАЛТИЙСКИ офшорки ?Кипърската офшорка "Инокс", към която е прехвърлил стотици хиляди долари от българските ти дружества "Линднер Ирис имобилиен" и "Ирис интернешънал" ?А къде са сега 570 000 долара, от консултантски договори, които са отпътували към "Инокс"?Подставеното лице Василиадис ли се грижи усърдно за "Инокс"?

171

Big Bad Wolf

преди 10 години

По последни данни Искра Фидосова не се разпознала в това ИФ от бележника защото не е било написано с дебел шрифт.

170

Анонимен

преди 10 години

Сега "демократичното достижение" на "интелигентните протестиращи" в кауша - за търговия с влияние, за да се знае, че имунитетът не пази от алчност, глупост и наглост!!!

169

Анонимен

преди 10 години

Ето как управляваше ГЕРБ:И делата на "надпартийния" Президент- Н. Зеленогорски да се удари става приоритет- Е. Д. ще се удари след около месец и половина (вече не е фактор в ГЕРБ);- Вяра Петрова -> м.д. да се удари; - Семерджиев е ударен; Ето го и Президента. Ето я истината за служебното, т.е. неговото лично правителство:Да се изкарат хората от улиците 19.02КОЙ ЛИ ИСКА СЕГА НОВИ ИЗБОРИ, Т.Е. НОВ СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ ???ХА, сетете се сами!!!

168

Анонимен

преди 10 години

Миро ли пееше: "всичко се връща ...".

167

Анонимният

преди 10 години

Плевнелиев уж щеше да бъде надпартиен, ама така и не можа да се еманципира и да зареже слугинажа в полза на ГЕРБ. Явно му липсва покровителската ръка на Буда, която да го закриля от скандални разкрития относно замогването му и не на последно място да му замазват гафовете. Друго си бе по времето на ГЕРБ допълнителни пари за президентството, а преди това като министър по магистралите колко пари прибра от обществени поръчки на свои фирми и той.

166

константин

преди 10 години

евтин номер... не мерси... не ме интересува нит Герб, нит БСП нит Командира, нит Сокола.. искам си нормалния животпоредният трик, с който целят да ни разединят... поддавайте се овци п.ростикомунистите много сте активни... ва.шт.а .......

165

Анонимен

преди 10 години

Още няколко седмици ще се блещите в телевизора в очакване да видите ареруван заради тефтерче, само че тук не е СССР и годината не д 37-***.

164

Анонимният

преди 10 години

Роско бил меко казано притеснен, че Боян Чуков е работил в застрахователната фирма Лев инс?! Защото така бил дясна ръка на Алексей Петров. Добре, но Алексей Петров е невинен до доказване на противното. Като минус в биографията му може да се пише само, че е бил съдружник с Бойко Борисов. Който пък назначи Плевнелиев за президент. И ако опасенията, че Боян Чуков ще е зависим от Трактора са основателни, то какво да кажем за очевидната зависимост на президента от Буда?!

163

Анонимен

преди 10 години

Росен Плевнелнелиев, който театрално възбуден заяви, че меко казано се възпротивявал на идеята Боян Чуков да оглави Съвета по сигурността, защото някога си работел като изпълнителен директор на Лев Инс. Нямаме спомен Росен Плевнелиев да е реагирал така например, когато Митко Каратиста влезе в ЧЕЗ в правителството на Борисов, или за някоя от стотиците калинки на ГЕРБ.