59

Patriot

преди 10 години

Къде е Адолф??

58

5

преди 10 години

Ще ги върнат. Не се пренавивайте! И нов "Шенген" ще измъдрят, и още повече ще натискат тук да си ги държим. Щат само високо квалифицирани кадри, за да краднат от интелектуалната ни мощ. За другото ще дават стотинки и ще натискат до откат... заради интереса си.

57

NIKO11111

преди 10 години

Искам да се родят двама нови диктатори с достойнство, по един за Германия и за България.

56

Blake

преди 10 години

Аааа, *** интегрирайте бе, къф е тоя расизъм?!?

55

Regent 2000

преди 10 години

Запада няма никакъв исторически опит с интеграцията на *** и затова не е редно да ни упрекват и да ни поучават какво да правим...*** са *** по природа...Не интеграция, а незабавна ИЗОЛАЦИЯ на всички *** ВЪН от обшеството !!! В изоставени казарми, в землянки, под строг контрол и режим! Това като начало...

54

до Германия

преди 10 години

О,благодарете на Сорос и "Отворено общество",че научи *** да се зоват роми,че ги отучи от труд и образование,че ги научи да вземат без да дават ,че ги научи,че са привилегировани и че някой е длъжен да ги храни и додурка само защото са малцинство,че ги научи да не спазват закони,че ги научи на лесен живот с кражби и проституция.В БГ убиват възрастни за стотинки,когато това стане и н Германия бързо ще спретнете закон,който да ги постави на мястото им,ако не ни ги върнете

53

Анонимен

преди 10 години

Хайде сега ги интегрирайте, даже още ще ви пратим, че тук за нищо не стават.

52

До бай Петко

преди 10 години

Сакън, Петко, кво думаш? Никво връщане! Теа са като охлювите, регенерират... Па и като ги изучат немците на дисциплина, знаш ли ква дисциплинирана кражба шъ праат тука? По ред сите къщи и сите българи - ограбени. С IT методи. Не като до сeа юруш на черешите и на кокошките. Научените и касов бон шъ издаат и данъци върху дохода от грабежа ще плащат те ти приходи в бюджета. Ех, Дянко-о-у-ф-ф, рано бега. Това не е като лихвата върху влоговете за погребение на пенсиите, дето болният ти ум я наложи.

51

Анонимен

преди 10 години

При сегашното управление има вероятност от 01.01.2014г да ни изхвърлят от Европейския съюз, затова се умоляват останалите роми да намерят препитание в по-богатите страни, те са по-толерантни от българите.

50

Анонимен

преди 10 години

Изгони ***, нпарави добро. Хайде сега нека немците покажат как става интегрирането на практика ( но не онова в газовите камери), че ни писна някакви злеени партии от Германия да ни размахват пръст. Значи там нарушава социалния мир, а нашия- не.Там не може да има гета и се разрушават, а тук- може да им и ни плашат със съд, ако го направим. Моля, братя ***, ориентирайте се към богатите държави от ЕС- там има социални помощи, портфейли с пари и желязо

49

GERBerastin

преди 10 години

До АЗДа интегрират, да интегират..... колко да интегрират?Май ще полуат: segfault:D

48

пепа

преди 10 години

Братята роми разбраха ,че ние няма да можем да ги интегрираме и рещиха сами да се интегрират в Европа.И като говорим за европейска интеграция - това разбирам аз- равен шанс за всички : немски роми български и т.н. Пък милички братя, пращайте парите насам да закърпим бюджета.

47

GERBerastin

преди 10 години

До ромкаШибек герберастио.... прословутите детски, които увеличиха, са само за осигурените майки, масово ромките не се.... пореден герберастки вопъл и стон.

46

АЗ

преди 10 години

Айде бе драги ми западни европейци - ИНТЕГРИРАЙТЕ.........

45

varg

преди 10 години

А в България какво да ги правим

44

ромка

преди 10 години

Що така бре братя българи, що такава злоба. И аз имам две ръце както и вие, и аз имам по 5 пръста на ръката както и вие. Все човеци сме на този свят, какво да направим - бедни сме и затова нещо може да си вземем, ама не сме лоши хора. Трудно се издържаме, не сме много по работата и образование, какво толкова че стоим на социални помощи, едни работят други си лежат, такава ни е природата. Ето БСП и ДПС разбират нашите проблеми и детските ще увеличат и други ще облажим, при този демографски срив,

43

!!!

преди 10 години

Много отдавна не съм чел по-радостни новини и коментари ! Надявам се т.нар. криза да продължава още , още ...

42

NEZABAVNI MERKI !!

преди 10 години

Da se molim na Bog da ne ni gi vrashtat ...no ako razvadnika na tezi dvukraki paraziti e v Balgaria v kraina smetka problema shte si bade nash.NEZABAVNO ZAKON ZA SPIRANE SOCIALNI POMOSHTI I DETSKI DOBAVKI ZA ROMI BEZ SREDNO OBRAZOVANIE !!!NEZABAVNO PREKRATIAVANE BALGARSKOTO GRAJDANSTVO NA VSEKI *** NAPUSNAL BALGARIA ZA POVECHE OT 3 MESECA. Zashtoto tezi dolni tarikati vzemat pomoshti ot 2 darjavi.

41

тихата_стъпка

преди 10 години

Не така, уважаеми немци! С интегриране към проспериране! Успех ви желая! П.П. Абе къде е Хелзинския комитет да се изкаже по въпроса?

40

666

преди 10 години

АМИ ДА СИ ИНТЕГРИРАТ. НАЛИ СА МНОГО ВЕЛИКИ...