42

удри

преди 10 години

*** е народа но неискаме да си го признаем защото истината боли.Пълно е с червен некачествен матерял и за това ще сте най бедни в Европа

41

vals'odar

преди 10 години

Ще има ли България изгода от една война с Ирак?Не!Тогава, за какво ни е тя и защо трябва да се превръщаме в мишена номер едно за диверсии от страна на ислямисти?

40

t0read0r

преди 10 години

До удриза кого да гласуват?

39

-

преди 10 години

глупост е анализа

38

удри

преди 10 години

Около 2 000 000 Българи НЕгласуват а от това печели Сергей Доганов.Така че да немрънкате после че пак сте най бедни

37

psn до Journey

преди 10 години

И аз изпитвам дълбоки съмнения относно желанието им да го направят. Но трябва да ги принудим по някакъв бачин. Иначе се въртим в омагьосан кръг.

36

Призив

преди 10 години

Призив към обединение между протестиращите и контра-протестиращитеНека издигнем дружно плакати, изискващи от правителството и Парламента истината, само истината и цялата истина!Ако постигнем това - да научим истината, само истината и цялата истина, вероятно ще останем същистани известно време, но ще продължим напред ведро и на чисто. Уточнение: Истината, само истината и цялата истина през изминалите 24 години, а не около 20 години, пропускайки 3,5 години.

35

Journey

преди 10 години

До psnНе се самозалъгвайте!Този парламент няма да приеме нов изборен закон.Или ако приеме, ще са съвсем малки промени по настоящия, които ще са в интерес на ДПС и БСП.Не се заблуждавайте, хора, тези изверги в парламента не мислят за народа, а само за властта си.

34

Анонимен

преди 10 години

Колко трябва да си извратен за да си гербераст.Трябва да се кефиш на лидера си който те смята за куче.Трябва да се кефиш на мизерията, глада и безисходицата.Трябва когато хората се палят като факли от недоимък, да си мислиш че има фоерверки.Трябва да ти е кеф да те мачкат и да ти показват ежедневно колко си долен и непотребен.Трябва да ти е кеф да имаш 2 висши образования и Тиквата да те праща да пасеш овце и да копаеш картофи.Просто трябва да си ***, гербер без себеуважение.

33

Анонимен

преди 10 години

Съгласен съм с Константинов.

32

Journey

преди 10 години

До дъртанянА ти какво искаш, бе?Отново Масларова на социалното министерство и Р.Петков на МВР?Те вече са доказани специалисти!Стига си плюл.Никой не ти говори за студентски скамейки, а за млади хора, с добро образование и модерно, прозападно мислене.А не, бетонени комунистически глави.Спри да бълваш простотии, че ставаш смешен вече.

31

Journey

преди 10 години

До дъртанянПрав си!Управляващите трябва да са поне на 60г. да са усетили благата на комунизма.Да са били, задължително членове на партията или на ДС.А, за годините, вече можем доста да поспорим, до колко един специалист по финанси на 65г. учил УНСС планова икономика или финанси, знае повече от завършил в САЩ, например и работил там около 10г. специалист на 35г.

30

Маджаров

преди 10 години

Искаме дори без избори да се махне това правителство и да дойде Бойко на власт ,нали все пак спечелихме изборите НИЕ

29

psn

преди 10 години

Но и е важно да се поеме ясен ангажимент от всички партии, че независимо кое е новото правителство, то ще започне обществени обсъждания и консултации за свикване на ВНС.

28

горд вулгаротатар

преди 10 години

Гърците са гладни, мизерни кучета.

27

Анонимен

преди 10 години

И като има нови избори какво? Или конфигурацията е същата или идва Бойко Тиквата. И кво правим тогава. Че тя ако дойде Тиквата на улицата няма да са 2 - 3 хил. ами ще са 1 милион.

26

Манипулация с фес

преди 10 години

Телевизия bTV ли мярнах в статията?!

25

ник

преди 10 години

не мисля че е възможна коалиция с комунистите те си имат дпс създадена от тях с тази цел който друг се хване загива като царя

24

psn

преди 10 години

Важно е това правителство да си отиде. Но също е важно да се гласуват промени в Избирателния кодекс. Това може да свърши работещо НС. Може би правилната формула е да се обяви, че избори ще има заедно с тези за Европейски парламент и до тогава дда има ясно определен план какво ще правят правителството и НС. Възможен е вариант кадри на ГЕРБ да се включат в правителството. Вероятно един такъв временен обществен договор ще уталожи напрежението. Но и трябва ясно да се поеме ангажимент от всички парти

23

Анонимен

преди 10 години

Двата протеста са противопоставяне на пишещата машина и компютара Интересно в български условия как ли ще завърши