77

752031

преди 11 години

До менПреса май е на Пеевски. А това :"Интересна подробност е, че в декларацията на бившия премиер пред Сметната палата от тази година, която е попълнил на 3 април, е отбелязан само влог от 14 000 лв. Няма нито дума за доходите от неползвания отпуск." е манипулация - въпросната декларация е за промяна в имотното състояние и влоговете и не се отнася за получени възнаграждения. Редакторите на днесбг не е зле да четат преди да цитират поръчкови статии.

76

Путев

преди 11 години

Тая статия от Мая Манолова ли е писана? Заяждане от тип 'детската градина'

75

Лумпен

преди 11 години

Имам да кажа само едно:ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА

74

обeктивен

преди 11 години

A от контрабанда колко ли е спечелил?

73

Анонимен

преди 11 години

Еиииииий тази мелинда е много готина пичка

72

Ззз

преди 11 години

ГЕРБ=МАФИЯ

71

Анонимен

преди 11 години

Kakvo sa 17 hilqdi leva ,a znaete li bivshiyat predsedatel na obshtinata v grad Karjali gd Seyfi Necip ot DPS vze za neizpolzvani otpuski to4no 52 hilqdi leva

70

иво

преди 11 години

герп=отврат

69

мен

преди 11 години

Остава и новината да е истина... Преса не е ли на П.Блъсков, който преди години в 24 часа пусна партийната книжки на С.Софиянски в броя на 24 часа излизащ в деня за размисъл? Кои ли интереси е обслужвал тогава? А не са ли пак същите и сега???

68

ani

преди 11 години

Нека им е хак.

67

ами

преди 11 години

Колко прав е бил Ал Константинов да каже преди толкова години и актуално и днес- всичките са маскари!

66

Анонимен

преди 11 години

Щеше да е смешно, ако не беше жалко. И тези хора ни поучават как да работим и защо сме бедни. Колко много са загрижени за бита на българина? Имаме ли думи за този батак?

65

Google.сом

преди 11 години

Абе балъци, що се косите, ББ взима по 17 бона на минута, вие си мерите *** за 74 дни

64

rori

преди 11 години

Е, немога да разбера, обикновените хора могат само 10 дни да си прехвърлят от старата година, а тия могат колкото си искат. Да не говорим, че нали август месец уж излизаха целия парламент в отпуска, тя не им ли се брои или аз нещо не мога да смятам.

63

Иван

преди 11 години

Е как така 26 дни за 2011. Нали точно ББ ни оряза старите отпуски и забраниха повече от 10 дни да се прехвърлят. За него закон няма ли ? Явно законите на са писани за тях!

62

Анонимен

преди 11 години

Много работили тези министри от ГЕРБ, бре! Ама май за себе си, а не за народа, понеже един по един стават клиенти на прокуратурата! Добре че ги свалиха, че да вземат някоя хилядарка отгоре! Не гие срам, от отупания празен чувал на хазната пълнят за последно гуши...

61

we use the pain

преди 11 години

Бойко за да станеш такъв *** едва ли си ял само филии със св. мас и ритал топка , PR майна , като онази за бедните митничари пари за ляб нямат нагъват чисто суджук мъка , мъка ...... че си пазил тато ясно , но защо и царя къде е уловката ?

60

ROKO

преди 11 години

Не съм подозирал, че толкова много ***(симпатизанти на Бойко далаверата) имат достъп до Интернет. Евала!

59

t0read0r

преди 11 години

учуден съм на отношението ви към идеята, че борисов е номенклатура. не може да попадне в симеоново без чисто минало, не е приет за следовател поради некадърност, не заради дядо си (лъжа, в която той и сестра му се оплетоха няколко пъти), гравитирал около ДС кръговете на Л Гоцев и по-скоро лейтенантите на Гоцев, откъдето и подаянията на тема охранителен бизнес, в последствие издигнат заради слугинаж и наличието на вакуум в определени институции. а всъщщност винаги е искал само да е ченге..

58

Анонимен

преди 11 години

Това означава ли, че мачлетата с Бистришките тигри, са играни през работно време?