27

До № 25

преди 10 години

Имай малко уважение към личното мнение на хората, и не ги обиждай без да ги познаваш... Това, че е се е качил по стълбите на комина, го прави смел човек, така ли? Не генерализирай нещата... хайде със здраве!

26

Анонимен

преди 10 години

Мръсни червени *** - рано или късно ще ви изринем ама колкото по-късн0 и по-трудно, толкова и на вас ще ви влезе по-навътре. Няма отърване вече. Докато е време стягайте куфарите Северна Корея.

25

112

преди 10 години

Ей сега ще тръгнат двамата с Маричков по ТВ да се обясняват какво и защо. А Маричков що не си казва как преди 1989 година затваряха цели заведения защото "Щурците" поркаха след концерт с отбрани мадами и не желаеха да им се пречкат от "простолюдието".

24

Анонимен

преди 10 години

До всички *** които говорят за спасители пожарна и данъци: смелите хора като Игор Шабов ни напомнят от време на време че светът се движи напред заради хората със сърце, а не страхливци като вас. Стойте си вкъщи, докато правителства ви КРАДАТ СТОТИЦИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ ДАНЪЦИТЕ които плащате и за които държите сметка на Игор Шабов. За него сте смели да говорите, ама като се изправите пред някоя мутра дето ви краде или политик с кви ли не връзки си мушкувате нали?

23

Анонимен

преди 10 години

Не се притеснявайте бе ***. Абсолютно сигурно вече е- вие ще победите и този път.Отново ще принудите голяма част от протестиращите да заминат от България. Другите ще останат тук, и всичките те ще се реализират добре,защото са млади,умни,знаят езици. Вие уважаеми другари "победители " ще духате супата и ще целувате дупе на Станишевците за жалките подаяния ..

22

GERBerastin

преди 10 години

Спициалну за инилектити...... дъ шоу мъст гоу ондет съ вика....

21

mitak

преди 10 години

TPIABVASHE DA GO UBIAT , A NE DA VDIGAT ALARMA ,SMART I VSI4KO ,E GATI GLUPACITE...

20

Алов

преди 10 години

Що не го остреляха някоя ловна дружинка ,а ми тарпът чалъмите ?

19

ггг

преди 10 години

Вчера онази разголената, днес този на комина, довчера какво ще има? Сигурно ще спретнат някоя оргия.... това ли е конкретното искане на ***????

18

AlekoKonstantinov

преди 10 години

червени спамери, отидете в дневник, че там губите фронта, БСП получава средно 20 гласа подкрепа от 200 хахах ;)

17

Анонимен

преди 10 години

Трябваше да го оставят да си седи там... Сигурно като падне правтелстовто ще пропее по-добре. Сега ще го разкарват като мечка по телевизиите

16

интернет лумпен

преди 10 години

Като данъкоплатец, опростявам му дълга. Заради храбростта и позицията. Оставка!

15

зъл

преди 10 години

Да му се фактурират всички разходи които са направени заради него плюс яка глоба!Аман от нещастници, чиято простотия трябва да се плащат от нашите данъци!

14

само питам

преди 10 години

У Русия нема ли комине бре Руски ***?Що не иде да се качи на комина на др.Путин?Кви са тези *** и пидали дето се шляят на тези протести?

13

Нормален

преди 10 години

Сега този да си плати за това, че е разкарал пожарна, линейка, алпинисти и т.н..... Все пак това се плаща от джоба на данъкоплатеца.

12

Анонимен

преди 10 години

Циркаджията е гладен и слиза да хапне нещо и пак ще се качи,май.

11

писна ми

преди 10 години

Ха ха ха! Пълен цирк! И пуделът на Борисов Диков и *** 3 цял ден дават този льольо! Ха ха ха!

10

Анонимен

преди 10 години

защо не го оставиха нека си стои там а те разходи правят за алпинисти и други служби кой ще плаща аз не искам от моите данъци да се харчат пари за разни куковци

9

mario.fu.90

преди 10 години

Сигурно гледката е яка, искам и аз да се кача. Като има стълби кое му е опасното?

8

бай Петко

преди 10 години

Тия "интелегенти" от ден на ден изперкват повече и повече. Слънчали ли са или искат да са медийни "звезди"? Аман от самозабравили се откачалки !!!