146

Марк

преди 10 години

До PeshonizerТова не може да е вярно по чисто времеви причини!!Третата Национална катастрофа започна на 09.09.1944 г. и продължава и до сега!!Долу Престъпната Котерия БСП!!

145

Марк

преди 10 години

Истината е една:СМЪРТ НА КОМУНИЗМА!!СМЪРТ НА ПРЕСТЪПНАТА МАФИЯ БСП!!Субийци прговори не се водят!!Но както е казал Адам Михник :"Найгнусното на Комунизма е това, което слезва след него!!"Бойко е част от посткомунизма и затова макар че не е лош политик, но неможе да прозре истина:СМЪРТА ЗА БСП!!Ех, Борисов , още помним колко верен беше на БКП 1990 г. , когато напусна пожарната , за да не се откажеш от Партията!!Да му се не види!!Тия комунистически *** ще ни съсипят, бе!!!

144

Peshonizer

преди 10 години

На снимката - човека, който ни доведе до поредната национална катастрофа :)

143

гербаджия

преди 10 години

Виж ся, Бат' бойко аз да ти редим..........А си започнал преговори с комунистите и другата ***, а сме те забравили............

142

Анонимен

преди 10 години

Тикво ПРОСТА!!!! Видяхме ги твойте крадливи областни управители, нагледахме ти се 4 години, скрий се и почивай в мир! ***!!!

141

не говоря с криминал

преди 10 години

мен са ме учили дда избягвам контакти с криминално проявени

140

Въпрос? Най-важният!

преди 10 години

Ако има предсрочни избори в най-скоро време, ще гласувате ли за Бойко Борисов и Цветан Цветанов?От отговора на този въпрос зависи дали протестите ще продължат и дали правителството ще подаде оставка до 1-2 месеца!

139

Анонимен

преди 10 години

Влизам само да попитам-днеска няма ли повече новини за света гей-троица,идоли на платените мекерета - СерГея,*** и Болен?

138

Даола

преди 10 години

Може би ГЕРБ ще се разцепи и ще се създадат няколко нови партийки - да видим...

137

Монархист

преди 10 години

до 158; Революционер,Това никак не би изненадало никой, и то при условие, че именно Доган го направи генерал.

136

Края на една мутра

преди 10 години

"Борисов заяви, че трябва да се сложи край на омразата между политическите партии в България"!!?? Ама Борисов,ти започна тази омраза!!Сега като си напълно изолиран от всички,започна да да плачеш!!! Ще си умреш като скот-САМОТЕН!!! В обществен и личен план!! Такъв е края на всяка мутра!!

135

Въпрос?

преди 10 години

Плащат ли ББ и ЦвЦв на "протестиращите"?

134

az-

преди 10 години

Ти му казваш, че не го искаш в селото, а той пита за поповата къща!Аре концентрирай върху футболната си кариера, подготвяй се да ставаш капитан на фк "Айдук" в централния и спри да показваш простата си мутра по герберунгелските телевизии!

133

Революционер

преди 10 години

Няма да се учудя на една евентуална коалиция между ГЕРБ и ДПС !

132

147

преди 10 години

Мутро сикаджийскат! Банкянската мутра съсипа държавата, остави в глад и мизерия близо милион стари хора с пенсия 136 лв! Банкянската мутра само риташе топки и режеше лентички! Нищо друго не направи! Ясно ли ти е, мутро сикаджийска? Затова хората го изметоха! Такава отврат е, че никой не иска дори да говори с енго! Освен агент Сава, известен и като Ахмед доган, с когото бяха договорили назначаването на Пеевски за шеф на ДАНС, само че, сметкитеим излязоха без кръчмар!

131

Монархист

преди 10 години

УУуууУУууУууУуууууууу, ТИКВААААААААА НЕ ТЕ ИСКАМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

130

фидоско

преди 10 години

А готов ли е за Прокуратурата и за затвора? Защото е престъпник и сикаджийска мутра!

129

Дoбряк

преди 10 години

"Не ги броя напускащите ГЕРБ. Не ги познавам. С някой от тях оставаме приятели"Ха-ха-ха-ха. Отново виц :)))

128

Бойко Борисов

преди 10 години

Готов съм на всичко, само да вляза във властта пак!!!

127

Анонимен

преди 10 години

РАПОНЯ СЕ ГОТВИ ОТНОВО ДА ГРАБИ.....ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ..ХАХАХАА--МУ ИЗПАПАХА МИЛИАРДА..А СЕГА ...ОТНОВО ИСКА ДА Е НА ВЛАСТ..НАГАЛ И ЦИНИЧЕН..БОКО,БОКО..ОДИ СИ И НЕ СЕ ВРЪЩАЙ...МУТРА!!!!!