23

info

преди 10 години

О тука да не сте се събрали тия от контрапротеста "За Орешарски?" Колко Ви плащат за форумите. Знам че цената за майка с количка е стигнала 200 лв, щото няма много майки за престъпната Ви шайка червена

22

анонимен

преди 10 години

Всички бяхме комсомолци, а висшистите задължително ставаха членове на БКП след завършването. Истината е, че Плевнелиев и Борисов са много по-човечни от управляващите ни ***! Не може един месец хиляди хора да ти искат оставката, от Европа да те подсещат, а ти да се правиш не не чул и не видял!

21

Чудомиров

преди 10 години

Този *** май взе да се взима на сериозно! Смях!

20

info

преди 10 години

До seiraСуверенните платени чедрвенушки и ошмулените хорица в селцата, които имат нужда от 2 лв, защото червената *** им стопи лагерите от 23 години. Рези са за Орешарски. Съзнателния българин не иска престъпниците в парламента!

19

info

преди 10 години

Плевнелиев е най-достойният политик в изтерзана България. Всичко друго е ***. Особено тия в момента, които се държат като Ердоган към народа си. Дали да очакваме да постъпят като него ако напрежението ескалира? Вън червенага *** от Парламента и страната!

18

Анонимен

преди 10 години

"Стоя зад всяка моя дума, отсече президентът ". След което се обърна и рече: "Нали така, Юлианче?"+

17

stiv

преди 10 години

До seiraСъщо така е нормално да кажеш какви сметки имаш в кипър, кои са подставените лица и колко пари си превъртял от там, без да плащаш данъци в БГ. С две думи, като говориш за морал покажи такъв.

16

seira

преди 10 години

ТОЧНО ТУК Е ВАШИЯТ ПРОБЛЕМ "ДРУГАРЮ" ПЛЕВНЕЛИЕВ!!!"ИСТИНАТА" Е, ЧЕ ПРЕОБЛАДАВАЩАТА ЧАСТ ОТ НАРОДА (СУВЕРЕНА) В ОГРОМНОТО СИ БОЛШИНСТВО НЕ ЖЕЛАЕ ОСТАВКА НА КАБИНЕТА И ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ......И ПРОТЕСТИРАЩИТЕ В СОФИЯ ПРАКТИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ НЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ СУВЕРЕНА!!!

15

seira

преди 10 години

Държавният глава беше категоричен, че изявленията на посланиците на Германия и Франция, както и неговото, имат много общо и това е истината.И от тази гледна точка, да кажеш истината, е старт на дебат за проблемите на нацията, фактите и съответно решенията...."

14

Анонимен

преди 10 години

"Ще задълбочава проблемите, ще решава проблемите или ще чака те просто от само себе си да заглъхнат. С моя подход аз посочвам, че решението на проблемите е важно, подчерта Плевнелиев. " Чии проблеми? Моите проблеми аз мисля, че към момента правителството се опитва да ги решава, а тези които не зависят от политиците си ги решавам сам. Трябва ли президента да говори от името на една част от народа? Защо в нито едно свое изказване дори не спомена и тази част народа, която подкрепя правителството

13

Анонимен

преди 10 години

Марионетката на Бойко, по- добре да не се изказва, че става смешен!По- гадно и лицемерно човече не съм виждала от него!

12

П.С.Ц

преди 10 години

Раздвояване на личността. На моменти си мисли че е Бойко.

11

pool

преди 10 години

Ти какъв мръсен долен плъх си!!! Ти си едно а*ално податливо човече, ти жена си не можеш да контролираш,камоли държавата!

10

БоСимеонов

преди 10 години

Зад всяка твоя нума стои жена ти.

9

Анонимен

преди 10 години

БСП и ДПС кога ще се извинят за унищожението на България и геноцида над българите през последните 70 г.

8

преди 10 години

А вицето съгласна ли е, да не го бие после? Все пак Маргото е с по-силна дума и ръка от Роската

7

Анонимен

преди 10 години

Да стои зад всяка "воя"дума,зщото тя не е негова на новите ,аможе би стари,ментори като разни там олигарси,ограбили държавата и сега изживяващи се катовсемогащи.Не изкрадените пари ги правят могъщи,а онези,които добавят към тях нови,сцел да ги натрапят на страната отново.Кой финансира новата т.нар.партия"Република"?Откъде "банкерката Бориславова" има тези пари?В правовите държави всяка партия обявява откъде се финансира.Президентът да се извини на хората!

6

Плувнелиев

преди 10 години

Бойко стои зад всяка моя дума.

5

Анонимен

преди 10 години

ТОЗИ ПОСМЕШКО ОТ КОГА ВЗЕ ДА РАЗБИРА ОТ АРМИЯ.НЕ МУ ИСКАМ ТЪПИТЕ МНЕНИЯ .ТОЙ Е БЕЗГЛАСНА БУКВА.ВИДЯ СЕ ,ЧЕ СЛУША САМО ТИКВАТА.НЯМА СОБСТВЕННО МНЕНИЕ.СРАМ МЕ Е ,ЧЕ БЪЛГАРИЯ ИМА ТАКЪВ *** ЗА ПРЕЗИДЕНТ.

4

Монархист

преди 10 години

Роска, вземи подари на цецо едно апартаментче, че горкия от шест му останаха само пет. Некак си чувствам, че страда от тоя факт. Аре бе Роска, знам, че имаш скътано по офшорките. Некви 50 бона в евро /или лева/ едва ли са ти проблем... :(((