15

Елена

преди 10 години

Дай му сили, Господи! Нека се пребори!

14

Как да стане това!?

преди 10 години

До ТрезвенВсе някой друг ни е виновен! И гранитни блокове да сложат, пак ще се намерят хитреци да ги заобиколят! Справка - подлеза на НДК, всички разбити и преместени от "съвестни" граждани антипаркинг колчета. Не се ли научим сами да контролираме поведението си на обществено място в рамките на търпимото и като се съобразяваме с околните, такива *** ще ги има и занапред! Никой нищо не може да направи, ако ние сами се държим като убийци и хуни!

13

Гошо

преди 10 години

Моля се детето да се оправи .... Не мога да си представя,ако съм на мястото на бащата .....Въобще няма да го бавя бакшиша ,като излезе от затвора(ако влезе въобще) .....

12

Svetlin

преди 10 години

Дано да се оправи малката. Стискам палци да има сили и късмет да се пребори. На майката бързо да се възстанови защото детенцето ще има нужда от нея.

11

полудевам полечка

преди 10 години

Къде да се явя да му отрежа главата на шофьора.

10

Майка

преди 10 години

Дано се оправи, милото....!

9

Трезвен

преди 10 години

Ако тъпата община беше обезопасила спирката това нямаше да има същите последици. Общината трябва да се съди до дупка. В нормална държава такова дело ще се спечели още на първа инстанция.

8

Възмутен

преди 10 години

В отделен коментар ще спомена, че макар и атеист, се моля за детето да оздравее, да се оправи от физическите и психическите травми! Дано да бъде щастливо! Защото и аз съм баща!

7

Света Анна

преди 10 години

Ще му наложат 500 лв. глоба на пияния шофьор и 1 год. да е без книжка - да не му съсипват и на него живота като на пострадалите. Ама той пак ще си порка и ще си кара и без книжката...

6

Възмутен

преди 10 години

До прокурорЩе си спестя обръщението, защото освен силно нецензурно, друго не може да бъде! Тук става дума за дете, което се бори за живота си! Тук става дума за майка, изправена пред възможността да го загуби! И едно ..... ще си драска политическите идиотизми! За тази работа има достатъчно други форуми! Аман от политиканстващи .....!

5

мимето

преди 10 години

Да оставим злобата и политиците настрана, не си заслужава. Да се помолим всички за здравето на детето и да му предадем цялата положителна енергия, на която сме способни.Аз вече го правя, а вие?

4

Анонимен

преди 10 години

Милото дете дано се оправи, стискам палци.А *** -убиец да не излезе жив от затвора!

3

прокурор

преди 10 години

Хайде великия министър на престъпната шайка БСП-ДПС-ДС Ц.Йовчев да хваща и бори дребната престъпност. Нали беше много велик , щял да прави реформа, ами хайде прави я. Да ама не. Той щял да отговаря като вицепремиер и за културата. Боже господи вземи си вересиите и ни пази от БСП-ДПС-Атака-ДС.

2

Debeliq

преди 10 години

Mnogo kusmet pojelavam s cqltoo si surce

1

Анонимен

преди 10 години

Стискам палци