81

До Бакшиш 2121

преди 10 години

Абе вие *** ли сте бе!!!!!!!!!!!!! Какво значи , че момичето е виновна, че не се е пазела????? Как може да пиете и да се качвате зад волана???? Мислите си, че на пътя сте със специален режим на движение и можете да спирате където си искате или пък да карате с превишена скорост?!?!?! НО НЕ СТЕ!!!!! Трябват ви едни здрави проверки и доста солени глоби, защотот лично аз съм се возила в такси, което е спирало с само с ръчна спирачка...За хигиената да не говорим. Европейци ми били? Ай сиктир!!!!

80

Латекса

преди 10 години

Вчера се лансираше теорията, че трагедията е заради спукана гума. Днес става ясно, че единствената спукана гума е презерватива на баща му на тоя пиян самозабравил се бакшиш. Този трябва да лежи и да плаща мин. 10 години.

79

Анонимен

преди 10 години

Линейките се карат от шофьори, до тях е медицинското лице. Едно че няма достатъчно линейни, втори няма особено много кандидати, които да искат да работят за мизерните пари в спешните отделения! Трето, в тази лудница в София няма как да стигнат да толкова малко минути. И е необходим по-голям контрол от страна на полицията, да купят 4-5 тира дрегери, и като нищо ще запушат ямата в държавния бюджет. Мир на душата на починалата жена!

78

az

преди 10 години

Писна ми да чета за пияни бакшиши, за катастрофи с бакшиши - ето в нашия град преди няколко месеца следобяд пиян бакшиш блъсна човек на мотор. Къде са проверяващите и къде са КАТ, който следят дали се спазва движението по пътя. Не стига, че ги търпим да ни секат пътя по улиците, ами сега трябва да предвиждаме и че вероятно са пияни! Е няма такава държава!!!

77

М

преди 10 години

Трябва да се променят законите у нас: доживотен за пияните убийци, 3г. затвор ако те хванат пиян,а за Таксиметровата компания, която е работодател за това, че е допуснала техен пиян служител на работа и съответно да отнеме човешки живот - отнемане на лиценза и поне 3г. затвор за управителите и собствениците.

76

Анонимен

преди 10 години

ex za6to zakonite ni ne sa kato v kitai,da vidim dali nema da se opravim..

75

Анонимен

преди 10 години

"По информация на bTV водачът е карал с 1,8 промила алкохол в кръвта."АЛКОХОЛЪТ Е ТЕЖЪК НАРКОТИК!... Всеки, който приема ПО-ОТЧЕТЛИВА ДОЗА разреден или концентриран алкохол да знае, че поне В ПЕРИОДА НА УПОТРЕБАТА Е ПАРЕКСЕЛАНС НАРКОМАН!

74

Анонимен

преди 10 години

Тия куфтори таксиметровите шофьори на друго на са способни. Това е най долната и просташка прослойка в България. ***, бивши затворници, рецидивисти и хора без грам възпитание, смърдящи на *** и пот. Във Англия за да станеш такси се изискват един куп лицензи, сложни тестове и изпити. Тука всеки *** може да стане. А да не говорим за състоянието на раздрънканите им автомобили.

73

Христо

преди 10 години

Да умреш в мъки *** бакшишче !!!

72

Parcuc

преди 10 години

*** долна пияна *** ! Обесете го тоя бе ! Е*ати ужаса !!!!

71

Мимоза

преди 10 години

Бог да прости загиналата. Дано останалите се оправят...Но имам един въпрос: Къде са ДАИ? Те контролират таксиметровите автомобили! Има Закон за движение по пътищата и НАРЕДБА ЗА ПРЕДПЪТНИТЕ МЕДИЦИНСКИ ПРЕГЛЕДИ! Всички шофьори /автобусни, тролейбусни, таксиметрови и др./ преди излизане на работа ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се проверяват за употреба на алкохол от мед. лице!Защо ДАИ не контролират стриктно спазването на тази Наредба!!! Закони в държавата има, но нищоправенето, простотията и корупцията взеха връх!

70

Анонимен

преди 10 години

До Бакшиш 2121Ако попадна някой път на теб да ме повозиш, аз ще ти покажа как се кара пил, *** мръсно!Ще ти се видят още по-тесни улиците на София, ГНИЛТАК!

69

до vv

преди 10 години

Случилото се е трагедия..., но проблемът не е в спирките... те и сега са си в локалното... просто хората са се научили да седят на острова между Цариградско и локалното... и трудно ще се отучат...

68

Боб Марли

преди 10 години

Отговорност трябва да се поеме и от този, който отговаря за обезопасяването на спирките! Подобен инцидент може да се случи и без водача да е пиян или да кара бързо. Безумие е на толкова скоростен път това нищо да не дели хората от автомобилите.

67

vv

преди 10 години

При толкова случаи на катастрофи по спирки на Царигратско защо просто непреместят спирките в локалното а не да са на пътя по който се кара със 80 и повече километри

66

dida

преди 10 години

Трагедия!Съболезнования на близките!Дано другите се оправят, но най-жалкото е че*лето е живо(шофьора).Да умират тия дето са виновни.Мръсен ***!

65

Анонимен

преди 10 години

Бакшиш 2121Измисли нещо друго, защото това със спуканата гума НЯМА ДА МИНЕ! Гумата е спукана СЛЕД удара, а не преди.

64

Анонимен

преди 10 години

А колко е гнусно да се качиш лятото в такси и вътре един некъпан, не бръснат, по чехли с черни и мръсни крака, вунящ на пот и цигари, които е смукал в таксито. Е няма такава мизерия!

63

Анонимен

преди 10 години

Ставийски-условна,убиецът на Лора от Варна - условна, бандитът Йоско убил двама души с 2,26 промила алкохол-8 години,в последствие намалени на 6. Да изброявам ли още?!? Е как ще се научи този народ,че като караш пиян и убиеш,това си е умишлено убийство.Добре,че направиха промени в НК и подобни дела вече няма да се гледат по съкратената процедура.

62

Анонимен

преди 10 години

проклетници!,мир на душата й! да си отиде млад живот заради тази пасмина -таксиджийте,непростимо!колко пъти минават на косъм от мен дори на пешеходна линия