94

123

преди 10 години

начи, като видя някого със стресница, сигур ше е един от посланиците, де са се уплашили извънредно много от другаря с неприличното име...

93

Анонимен

преди 10 години

Германия и Франция съсипаха икономиката на ЕС и нямат право на мнение. Скоро Италия ще банкрутира, а след нея се очертава същото и за Испания и това ще е края и на ЕС.

92

denim58

преди 10 години

vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5920511А пък Ханс Петер Уул направо го унищожи!

91

Коректор

преди 10 години

До Иво Това МУхаха или Бухахаха е прекалено грозна заемка.Колкото и да ти е сериозно изхождането по въпроса,звучиш много несериозно с тези възклицания приятел!

90

Анонимен

преди 10 години

Не подкрепям управляващите,но трябва да се признае,че това е правилния подход с някакви самозабравили се бюрократи. Посланици, които за щяло и нещяло се бъркат във вътрешната, повтарям вътрешната политика на една НЕЗАВИСИМА(поне на теория) държава. Друг въпрос е,че Орешарски и компания незабавно трябва да подадат оставка. Реално в ЕС българите и румънците редовно ги изкарват по-черни от дявола, как пък една държа не сложи клетва на гърците,където вкараха цялата еврозона в батака.

89

ми

преди 10 години

Тя и бълхата се кара на кучето. Е, и г-н Инджев ще бута съветските паметници. Духовният живот никога не е спирал.

88

Иво

преди 10 години

Тоя *** бил кастрил посланиците... Мухахахахаха. С такова държане скоро не в ЕС а и в Африка няма да ни искат. Тия *** от ден на ден все по-големи акита пускат и не щат да си извадят главите от задниците и да проуменят най-накрая какво им казват интелигентните хора. Запънали са се като магаре на мост, че нещо щели, можели а всъщност са невероятно некадърни, но за сметка на това високомерни и упорити тъпоъгли.Боже пази България от червената чума.

87

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Министър Вигенин се държи...мъжки,за разлика от Никито Младенов преди него на този пост,който се кланяше на всички западняци в Европа и зад...океана.Време е България да удари по масата и да раздаде отново...картите.Този път каре аса ще бъдат у...нас.

86

boyko_stoew

преди 10 години

Германия и Франция Официално са се извинили на Българското правителство за Позицията си.Вигенин им простил при условие ,че вече внимават какви ги говорят. Посланниците настоявали като компенсация за Грещката си да осигурят 50 милиарда безлихвен кредит за БГ

85

darcas

преди 10 години

Чисто дипломатически Вигенин е прав, което не пречи да е *** на Станишев

84

аса

преди 10 години

Toва е смешно.

83

Анонимен

преди 10 години

Една хиена се скарала на 2 слона.Те се почудили па си наместили хоботите и се почесали там дето ги не сърби,погледнали я добродушно и отминали.

82

Кочо

преди 10 години

Е, ще сбърка N-найсе X-иляди пъти момчето, пък накрая ще се научи. То дипломат от кариерата не се става за ден-два...

81

Кочо

преди 10 години

Е, ще сбърка N-найсе X-иляди пъти момчето, пък накрая ще се научи. То дипломат от кариерата не се става за ден-два...

80

Пиночет

преди 10 години

Дмитриевич е зает да плаши бебето на Моника и *** от ревност прави бели... ***, ***, 'ще ти се да предизвикаш Съюза да ни бие шута, за да се повърне "доброто старо време", ама не си познал. Съвсем объркахте полюцията с реалността, *** нещастни.

79

boyko_stoew

преди 10 години

Външната ни политика е във Възход...Нема Германци,нема Францизи...Кво са се размрънкали...Той и Дянков Обеща шамари на Русия....Амаха...Къде са тръгнали......Бе тук сме България бе ей...Който се заяжда с нас ,Вигенин и Дянков ще го опраят.

78

Черен Петър

преди 10 години

Тръгнал Заю да си мери оная работа с баба Меца.

77

Пинко

преди 10 години

Все едно някой просяк да скастри благодетелите си, защото са го посъветвали, че не е добре да си харчи парите за пиене и наркотици.....Крайния резултат е повече от ясен.....пари от ЕС през крив макарон за олигарсите.

76

Analenz

преди 10 години

До Не интелигентенГосподин Неинтелигентен,Естествено е дипломати,които представляват Европейският Съюз да изразяват мнение по въпроса за вътрешните ни тегоби.Та нали те са дошли тук не само да правят политика,а и бизнес. България е част от ЕС и трябва да се научи да понася критика,а също така да показва цивилизовано отношение както към своите граждани,така и към чуждестранните институции.Вигенин не е в позиция да скастря,а да се извини за неправилната външна политика,която се е следва.

75

456

преди 10 години

До СветославВярваш ли си или гледаш много филми!!!То бива ,то може чавешка глупост,ама да ми говориш за равнопоставеност в ЕС е все едно да ме убеждаваш че САЩ нападнаха Ирак щото имаха ядренно оръжие!Накрая и те самите не си вярваха!Ама за честта Бойкова и л*на ще ядете!