102

ОСТАВКА !!!!!!!!!!!!

преди 10 години

До НепротестиращСАМО ДА ТИ НАПОМНЯ ЧЕ КАЛИНКА ИЛИЕВА БЕШЕ ВАШ ЧОВЕК !!! ТОЧНО ТЯ ТЕ НАТОПИ МИРО НАЙДЕНОВ !!!

101

honestly

преди 10 години

101, поне можеше да се обосновеш! Тези хора (няма да се спирам на това дали са умни, понеже няма статистически данни за айкюто на протестиращите; пък красотата е нещо много субективно!), но те имат право да са озлобени от безпътицата, в която се намират вследствие на калпавото управление. България няма да се оправи, понеже на болшинството явно не им писва от управлението, а им писва само, когато други хора престават да са пасивни като тях! Дано някога и вие прогледате... ама надали!

100

Непротестиращ

преди 10 години

То затова България падна до дъното на Европа през последните 4 години.Две-три хиляди бокопомазани слуги калинки пият кафе и рисуват плакати по цял ден,така както и през последните 4 години са работили. Те на площада,той си чеше дебелият *** и не му се ходи на работа в парламента. Нищо чудно че икономиката е в това състояние.

99

ОСТАВКА !!!!!!!!!!!!

преди 10 години

До boicho.boichev.7И 200000 НА УЛИЦАТА ЛИ СА ВИ МАЛКО БЕ ??????? ХАХАХАХАХХАХ !!!!ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КАКВА БЕЗКРУПОЛНА МАФИЯ ???

98

ОСТАВКА !!!!!!!!!!!!

преди 10 години

До boicho.boichev.7И 200000 НА УЛИЦАТА ЛИ ВИ СА МАЛКО БЕ ??????? ХАХАХАХАХХАХ !!!!ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ ХОРА КАКВА БЕЗКРУПОЛНА МАФИЯ ???

97

pathfinder 4656

преди 10 години

Като работих в БНБ още преди кризата направо се опитаха да ме подкупят с апартамент или пари олигархията за създаване на кредитна експанзия и криза. Това са всъщност притежателите на банките, телекомите и електрото, които идват от Европа. Всички са под техен контрол и подкупени от президент до министри до БНБ. Тогава подадох жалба до президента (която може да се намери ако не е скрита както правят обикновенно), че са корумпирани и ме уволниха. Георги

96

Анонимен

преди 10 години

Я си намерете няква работа да ва еб* в куците магарета!

95

и на мене ми писна

преди 10 години

всеки ден гледам протестиращите-работя в центъра-предимно озлобена тълпа,която явно е решила,че има право на всичко и има право да крещи и от мое име.ДА,АМА НЕ-не искам и не съм от "умните" и "красивите" и предпочитам да се плащам кафето,а не да ми го дават милостиня. А ако Сугарев е Ентелигенцията- Боже, пази България и пази,Боже,сляпо да прогледа!

94

Бай Хой от Ханой

преди 10 години

Когато протестиращите са по-малко от дупетатите, не бива да им бъде позволявано да блокират улици. Това е терор над софиянци. Който иска да протестира да блокира улицата на Тиквата, СърГей, Доги Бой или Волен Лудото. Да тероризират когото трябва. Защо пречат на обикновените хора да работят и да си изкарват хляба ???????

93

гост

преди 10 години

До boicho.boichev.7Ти така ли ще направиш!Възпитаник на болевиките!Не сме 1944-1960г.,когато "другарите"прибираха и пращаха по лагерите и затворите интелигенцията на България.Мисли с главата си /ако имаш такава/и не повтаряй като папагал изказванията им.

92

Революционер

преди 10 години

Чакам протестиращите да се стопят на 5. Извинявайте, но ако си мислите, че можете да свалите правителство с 200 човека се лъжите много. Толкова са полицаите там, а депутатите в парламента дори са повече-240

91

Bob

преди 10 години

През деня повечето хора са на работа. Иначе бройката щеше да е доста по-различна!

90

boicho.boichev.7

преди 10 години

Лъжат ви, деца!Обясняват ви, че всичко се дължи на едни лоши хора,/"олигархия","задкулисие","мафия"/ и като ги "махнем" всичко се оправя.Така лъжеха и през 1989та и през 1997ма , и през 2001, и през 2009,та си мисля, че лъжците са същите като тогава.А всички беди са плод на една полотика-ултрадясна, улттралибарална, ултракапиталистическа.Непрекъснато затягане на коланите-парите в България намаляват непрекъснато и за всичко-режат се разходи за здравеопазване, за образование,за заплати и пенсии, за всичко.Валутен борд.Тотална приватизация и разгром и разграбване на всичко държавно. И пропаганд

89

666

преди 10 години

До БГТо лошото е, че и за терминал 2 не стигат жълтиците. Кътаме, пестим и накрая пак на терминал 1 отиваме, при нискотарифните!

88

boicho.boichev.7

преди 10 години

200 000? Ами не стигате партията ви да влезе в парламента.Значително по-малко от избирателите на Атака примерно.

87

boicho.boichev.7

преди 10 години

нА СТОТИНА ИЗПЕРКАЛИ НАРКОМАНЧЕТА И ФАШИСТЧЕТА-КАКВО ИМ ЦЕПИ БАСМА ПОЛИЦИЯТА?нЯМА ЛИ ВЛАСТ В ТАЯ ДЪРЖАВА?пО ЕДНА ПАЛКА ПО ГЪРБА- И В КЪЩИ!

86

макето

преди 10 години

до сега правителството направи неколоко неща които са в полза на хората на бат Бойко и през ум не му минаваше че има фермери работници хора дет секи ден требе да ядат и да работят знае си он неговото сабалето гледан обикаля посланниците да получава нарежданияайде да пием по ена ракийка и да товарим сеното

85

ОСТАВКА !!!!!!!!!!!!

преди 10 години

До boicho.boichev.7ДА 100-200 СМЕ. А НЕДЕЛЯ И ПОНЕДЕЛНИК НЕ БЯХМЕ 200000.

84

мунчо 2

преди 10 години

добро утро на хеитърите-------------------------------------започнете деня с усмивка и нещо позитивно-злобата просто разболява носителя си

83

ОСТАВКА !!!!!!!!!!!!

преди 10 години

До MenТАРИФАТА Е ОБЩО ПОЛОВИН МИЛИАРД НА ДЕН.