126

фсб

преди 10 години

варнаа, вие утепахте рибата с това гласуване от една кръчма хора... баси безхаберието, заслужавате си да ви мачкат...

125

П_Петров

преди 10 години

Ниската избирателна активност е защото варненци разбраха как БСП и АТАКА манипулираха и яхнаха справедливия им протест срещу монополите и властта на олигархията върху държавата.Показателна е и подкрепата на БСП за Бозов - заместникът на човекът на олигархията - Кирил Йорданов.

124

xari potar

преди 10 години

LYJE6 SE ANONIMEN VIJDA SE VE4E 23 GODINI NEGLASUVANETO UTVYRJDAVA VLASTTA NA MAFIQTA NIKAKVA FORMA NA PROTEST NEEE PO TOQ NA4IN NI E*AVAT 23 G DANO PROUMEETE I SEGA KVO VARNA GERB *** 4ESTITONA NEGLASUVALITE.KARAITE VSE TAKA NE GLASUVAITE I NIKOGA NQMA DA SE OPRAVIM

123

Анонимен

преди 10 години

Какво се пените бе, Варна такава, онакава. Не гласуването също е вот в случая протестен. олигархията предложи на Варна кандидат кметове които варненци не искат и да чуят. Но при избор БСП-ДПС от една страна и ГЕРБ от друга избора на Варна е ясен. Долу мафията БСП-ДПС, не че ГЕРБ са по добри но варненци ненавиждат БСП-ДПС олигарсите. Резултата беше ясен още от самото начало. БСП-ДПС разиграха пак сценарии от типа на печатницата и пак в деня за размисъл, и пак им е вътре до кесиите.

122

П_Петров

преди 10 години

Правилният кандидат беше Чавдар Трифонов, но десните партии не успяха да популяризират достатъчно подкрепата си за него, както и причините, поради които го подкрепят. Изборът между БКП-БСП и БКП-ГЕРБ е винаги загуба.Да не се гласува не решава проблемите, единствено с промяна на статуквото можем да се надяваме на промяна към по-добро.

121

do 139

преди 10 години

Какви 40 000, не ме карай да се смея. Повече от 5000 диши нямате, да не говорим че на половината се раздават пари за да протестират в София. Колкото до Варна - 4 години морската столица стана едно село благодарение на герберастите, сега се очаква Варна да мине и зад Русе по всички показатели.

120

Анонимен

преди 10 години

Докато *** и Кирил Йорданов ви управляваха години наред,мислех,че варненци сте ***.После като излязохте на улицата и се противопоставихте на Киро и *** реших,че съм сбъркал и че вие ще промените статуквото и от Варна ще тръгне промяната.Искрено се радвах и ви подкрепях.Но сега разбрах,че вие наистина сте подвластни на мафията.Че си стояхте като пукели и не отидохте да гласувате и да си изберете кмет.Вече нямате право да протестирате.Нямате думата.

119

Мишо

преди 10 години

Айде ще помоля шопчета и разни други НЕварненци да не се изказват неподготвени. Протестът фавруари никога не е бил срещу ГЕРБ (което беше доказано и от резултатите на парламентарните избори през май). Протестът (и запалването на Пламен) беше срещу Кирил Йорданов персонално.... Сега на изборите се опитаха да ни пробутат протежето на Кирил, но за щастие Варна го на**ка мощно на ДПС и БСП ...

118

Анонимен

преди 10 години

Варна престъпната столица на България

117

ВарнаМретоСините..

преди 10 години

Варненци да не се обиждат , но тяхното бе малоумщина.Кмета им Кирчо предните избори стана Кмет с гласове повече от всички гласували на тези избори. Тоест той има повече гласове от Потник и Бозата взети заедно.Второ нормално ли е кмета на Варна да се избере с 30 хиляди гласа , а Фандъкова с 300 хиляди .Ами на следващите избори да гласува само Максуда и това е , а вие си говорете как нямало за кой да се гласува 9 кандидата - стига с това всичките са маскари. Независимите взеха по 1% .

116

УНСС боклук

преди 10 години

УНСС *** с промит мозък да им е честит на варненци, след 10 г Варна гордо ще обяви че е най-голямото село в БГ. Люпилнята на *** работи на пълни обороти-направете си труда да проверете колко техни възпитаници са били във управлението на страната и съответно хала до който ни докараха.

115

сф

преди 10 години

до 149, щото си *** брат. СОфиянци са 2 млн от 7.5 млн. Ако това е половината евалата. После и софия си има пенсионери - електората на бсп. И идеята изобщо не ми е да изкарвам сф като обетованата земя, просто варненци страшно много се издънихте (на фона на доброто представяне през февруари). И това го пиша и за другите градове - спрете да казвате: те в сф да протестират, там ще оправят нещата. Всички трябва да излязат!

114

XZ\XC

преди 10 години

Ще стане още по ДЕБЕЛ!!!! Гранда го оправи ,че тръгна и града . Честито пропадане съграждани !

113

25 дни стигат

преди 10 години

До 139А що софиянци (условно казано), които са полвин България и това респективно означава повечето избирни гласове докараха БСП и турците на власт? А сега се пенят вече 25 ден без резултат?

112

sf

преди 10 години

не може от 9 човека един да не ти хареса, абсурдно е на кметски избори да ми гласуват 25% и дори и да приемем че и 9мата са толкова ужасни, да си бяхте издигнали свои кандидат. Цяла България ви се смее и понеже ми спомена Бареков, той е единствения който ви оправда, явно хора като бареков са доволни от вашата активност. няма да ви пиша повече, на следващите избори, ако искате излезте 1000 души да гласувате

111

121

преди 10 години

Бреее, много разбирачи, много нещо!!!! Провинция сме били.... СМЕШНИЦИ!!!! Някой по-долу беше написал - обединявайте се, не се делете!!!! Слагайте ми минуси сега...

110

25 дни стигат

преди 10 години

До 139Пич, дето се пишеш сф, обаче предполагам, че животът ти е протекъл по следния начин: отишъл си да учиш в София, след което си захапал някоя службичка там и си довлякъл цялата рода да паркира в градинките, или може би бъркам и прабаба ти е родена в центъра на сф, айде да не ми говориш за провинция още повече, че не си запознат с кандидатите.Ако избора ти е примерно между Бареков, Царя, Доган кой би избрал?Защото аз съм сигурен, че ако Иван Станчов беше кандидат пр. резулт щеше да е 60

109

Анонимен

преди 10 години

Кой беше икономически заместник на К. Йорданов - Портних. Какво крадеше К. Йорданов - пари.А сега какво следа? Бог да ни е на ромощ!

108

Малоумниците в ДЯСНО

преди 10 години

Не мога да разбера така наречените десни , защо се пенят толкова.Първо правят десен блок начело с Пръмова... Е кой нормален човек би гласувал за такъв франкенщайн. А Пръмова и БСП са в коалиция срещу ГЕРБ във Варна. Пародия.Второ , плюят само по ГЕРБ и автоматично се насочват към опозиционната си роля , защото и на децата е ясно , че не могат да очакват да спечелят повече гласове от БСП и ДПС....Какво ще правят десните в парламента с 8-10% - Нищо ако не намерят общ език с ГЕРБ.ФАКТ

107

DO SPIRO

преди 10 години

Абе ей гербераст мръсен !! Знаеш ли че Потника го назначиха за директор на Гранда НА ВЪЗРСТ 21 ГОДИНКИ !?!?!!!! ммммм ? Ето затова гласувах срещу него ! Защото от шуробадженащина България е на това дередже !