20

Симеон

преди 10 години

Честно ли.... Това ли са протестиращите? Ххьхахьахьхахьха. Предния път в защита на Орешарски бяха 10 *** :), сега 100 пенсионера от old school-ските на БСП :)

19

Михаил

преди 10 години

Къде сте бе платените? Предизвиквам ви?

18

Михаил

преди 10 години

Нали "5000" които всъщност са 30000 - 50000 не са мнението на народа? Какво е тогава 100?

17

Анонимен

преди 10 години

Митинг на Серго или концерт на Весо Маринов :)

16

#

преди 10 години

КОНСТИТУЦИЯ НА БЪЛГАРИЯЧл 11 ал 4 Не могат да се образуват политически партии на етническа основа точкаИма 3 варианта1Да се спазва конституцията руските и турските партии да се разформироват 2 Протести до дупка и революция 3 Да се намеси НАТО

15

Анонимен

преди 10 години

Президентът е единствения адекватен политик във властта!Росене, с теб сме!

14

Анонимен

преди 10 години

А аз си мислех че динозаврите измрели!

13

Анонимен

преди 10 години

ба, усетих аз някакъв трус, а то какво било - тия стотина души скочили.така като я гледам снимката, най-много да им е скочило кръвното ...

12

Монархист

преди 10 години

Айде Роскоооооо, народа ти иска оставката. Давай я и да правим нови избори за президент.

11

Пенсионери

преди 10 години

Ха! Ама те са само старци като гледам тази снимка... Извинете, речта на Президента Плевнелиев беше изключително силна и адекватна! Аз лично изключително се зарадвах, че поне една институция - Президентската е застанала в подкрепа на протестите и не се прави, че не чува недоволството на хората! Браво на Президента и напред към нови избори!

10

Dnes.bg.1

преди 10 години

И АЗ ПРОТЕСТИРАМ! ИСКАМ ПРЕДСРОЧНИ ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ! ОС-ТАВ-КА! ОС-ТАВ-КА!

9

Бойко Борисов

преди 10 години

Оставка-Оставка-Оставка.Аз съм интригант-вие сте прости а България е страната на Бизнесмените с кинти и Глупаците като вас на Площада.Ох да се върна пак на власт че да намаля заплатите защото сами виждате криза е и кинти няма....за вас...нас не ни мислете ние имаме милиарди окрадени от вас в прехода който никога няма да завърши просто защото нямаме интерес!Understaund My?

8

4321

преди 10 години

Чух интервю с една от протестиращите бабички. Извинете, ама дърта комунистка да ми обяснява за разни "офшорки" и "народни пари" си е чиста смехория. Пенсиите безспорно са важни, но не са всичко, така че нека пенсионерите се кротнат, а да не се оставят да бъдат манипулирани с обещания за връщане към носталгичните стари времена.

7

НАРОДА-ПРОВИНЦИЯ-БГ

преди 10 години

НАРОДЕ!ПОМНИ 9 ЮНИ 1923 ГОДИНА КОГАТО ДЯДОВЦИТЕ НА БОРИСОВ-ПАШАТА СВАЛИХА ЗАКОННОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ЗЕМЕДЕЛСКИЯ ЛИДЕР АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИИЙСКИ И ГО ЗАКЛАХА БЕЗ ГРАМ ЕМОЦИЯ КАТО ЯРЕ В КЪЩАТА МУ КАТО ТАКА ЛИШИХА НАРОДА ОТ ИЗБРАННИЯ ЗАКОННО МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ!ПАЗИ ДНЕШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ЗАЩОТО КОЙТО Е НАИВЕН И МИСЛИ ЧЕ ШАЙКАТА ДЖАГАЛИ НА БОРИСОВ НЕТОЧАТ СЕГА НОЖОВЕ ЗА ФАШИСТКИ ПУЧ ИЛИ Е С ДОБРО СЪРЦЕ КОЕТО ВЯРВА В ДРУГИТЕ ТАКИВА СЪРЦА....ИЛИ СИ Е ОБИКНОВЕН ***!НАРОДЕН ФРОНТ СРЕЩУ МАФИЯТА

6

Анонимен

преди 10 години

Айде, платените мекерета форумни писачи налазиха и тази статия !НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ БЕ, ЮДИ, ДА ПРОДАВАТЕ РОДИНАТА ЗА ЖЯЛКАТА БСП НАДНИЦА !ОАКАХТЕ ВСИЧКИ САЙТОВЕ ПОСЛЕДНИТЕ НЯКОЛКО ДНИ !НИКОЙ НЕ ВИ ВЯРВА !! ПРОЗРАЧНИ СТЕ !!

5

Росен Плевнелиев

преди 10 години

Защо плюете така Бкп-Бсп???Та аз бях Комсомолски секретар и член на Бкп като моят ментален учител батко Бойко който и досега си държи червената книжка до потрета на другаря Живков.Сега сме милиардери всички които сме тръгнали от нашата обща Майка-Партия а после станахме демократи като ви учим на Европеизъм-Морал както и разбира се да стягате коланите защото е кризаааааааааа глупави ли сте-нечувате ли ....криза е за....вас....до гроб!Ох какво лято ме чака сега с откраднатите пари от Народа.

4

Патриот

преди 10 години

Извънредни президентски избори СЕГА!!!!!!!!!!!!Вън троянският кон на бойко!

3

НАРОДА-ПРОВИНЦИЯ-БГ

преди 10 години

СЪЗДАДЕ СЕ НАРОДЕН ФРОНТ ОТ РАЗЛИЧНИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ И ИДЕОЛОГИИ В ЗАЩИТА НА ДЕМОКРАЦИЯТА КАКТО ПРАВАТА НА ГРАЖДАНИТЕ - СЕЛЯНИТЕ ОТ МУТРИТЕ-БИЗНЕСМЕНИ ГЕРБ НАЧЕЛО СБОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВЦВЕТАН ГЕНЧЕВ ЦВЕТАНОВРОСЕН АСЕНОВ ПЛЕВНЕЛИЕВ........както и ТЕХНИТЕ ПРОИЗВОДНИ=ПАШАТА-МАДЖО-МИТКО КАРАТИСТА-МАЙМУНЕКА(2)ДА ЗАЩИТИМ СТРАНАТА И СЕМЕЙСТВАТА СИ ОТ ФАШИСТИТЕ-МАФИОТИ!ОБЕДЕНЕНИ В ОБЩА НАЦИОНАЛНА КАУЗА-НАРОДА ТАКА Е СИЛЕН И ЩЕ ВКАРА ПО ГОРЕ ИЗБРОЕНИТЕ ОТ МЕН В ЗАТВОРАИНАЧЕ ВОЙНА

2

BG in USA

преди 10 години

Pogledni gi tezi starci!... Tova e otminaloto na Bulgaria.

1

Гражданин

преди 10 години

Пенсиите, затваряйте си плювалниците !!И не пречете на децата и внуците ви да си определят бъдещето !!Не ви ли е срам, 69 години само факална маса произвеждахте и сега пак пискате, не ви ли е срам да продавате родината си за жалките левчета към пенсията ! И с тях и без тях пак ще сте бедни !