116

VB

преди 10 години

Не искаме подкрепа, само кворум, че нямаме мнозинство!!! :D

115

!

преди 10 години

Цитат: "...правителството на Пламен Орешарски има доста ясна разграничителна линия с "Атака"...". Ндаам! Линията се пада точно между катарзиса и етиката. Съвсем ясна е линията - ако не са "Атака", това правителство не може да съществува. Не е ясна само сумата в посока "Атака" до този момент....

114

варненец

преди 10 години

Кой нормален човек се интересува от твоето мнение, Станишка !? Всичко в тебе е фалшиво !!!

113

-

преди 10 години

добре де как се грижите да имате читатели , след тази снимка хората повръщат ,псуват излизат от сайта и ред другипо добре би било статиите за отвратителното човече по скоро същество да се без снимки / предложение

112

ddd

преди 10 години

След 55 г. живот , най-обичам и уважавам растенията и животните !!!

111

Жоро

преди 10 години

ХА ХА ХА ... Набиха му канчето от ЕС и сега друга песен запя :)) Смехуран .. :) Той оня лудия ша та опрай с кат дойде с палката :))))

110

moli

преди 10 години

Каква е чертата ви,едо враме бащите ви държаха една линия на партията хранилница и добре ви хранеше от Рила/за по-младите- ресторанта на Калоян и Леге-тия имаха специален магазин и ресторант,който им носеше храна по домовете и каквото остане днес,утре не го ядат/това бяха бащите им ,това е Станишев сега и той е ял от там.Защ Станишев демагогства без Сидеров е умрял.На кого ги говори,защо лъже,какво каза ,ако Атака не дойде ,парламента се разпуска.ХАЙДЕ СИКТИРМАРШ!!!!!!!!

109

Анонимен

преди 10 години

Бе то е ясно - Без Волен нема правителство.

108

denim58

преди 10 години

Я гледай Станишев реагира с двуседмично закъснение на простотиите на Хайл Волен, а на самият КС се подсмихваше доволно! Само,че сега започнаха и от ЕП и от ПЕС да му обясняват, че Атака е антиевропейска,ксенофобска,националистическа/разбирай нацистка/партия! Станишев дискредитира не само БСП, но и ПЕС!

107

jamiro

преди 10 години

Станишко обясни ли в Бруксeл,чe ако атака нe осигурява кворума това правитeлство нeможe да същeствува

106

пи4а

преди 10 години

Късно е да се разграничаваш от волен. Ако имаше малко достойнство, досега да те няма.

105

Анонимен

преди 10 години

Да бе ........не искат и да са на власт ,не искат и да се обогатяват от власта ...........не искат и умишлено да спъват нормалното развитие на България и да печелят от това че държат народа в мизерия и простотия .........Още малко и ще кажат че не са искали да правят въоръжен преврат през септември 1944 година .......

104

До играча

преди 10 години

Мисля че болен е по противен от гея.

103

BlackMamba

преди 10 години

"[...]и взимането на заем ще е добре мотивирано." - тея пък комунисти човек ще си помисли, че американска майка ги е раждала. Все заеми ще искат! Алооо, после кой ще ги връща тези заеми!

102

МАНИПУЛИРАТ ВИ

преди 10 години

БЪЛГАРСКАТА КОНСТИТУЦИЯ Е НАРУШЕНА МНОГОКРАТНО ЗА НЕЙНОТО ИЗМЕНЕНИЕ Е НУЖНО ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ КОНСТИТУЦИЯЧл 11 ал 4 НЕ МОГАТ ДА СЕ ОБРАЗУВАТ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ НА ЕТНИЧЕСКА ОСНОВАРУСКАТА И ТУРСКАТА ПАРТИИ ДА СЕ РАЗФОРМИРОВАТ

101

Анонимен

преди 10 години

Гласувайте да му падне имунитета. По това ще проличи искате ли го или не. Тя и Моника не те иска ама нали си банкомат принудена е.

100

Анонимен

преди 10 години

Болене никой не те иска, ти са натискаш насила жена да ставаш.

99

1123

преди 10 години

До jamiroда и Волен не взе милионите(само ги съхранява) и позицията на шеф (просто помага ) на етичната комисия

98

tih velikan 681

преди 10 години

Ne si prav I maika ti ne e prava!!Dolu maznyo!!

97

versaux

преди 10 години

*** Маринкин, сега се сети да се "разграничаваш" от Атхака, след като ти СВИРНАХА яко от Брюксел ! А, когато трябваше да се гласува в НС, ходеше да целуваш *** на Востлен !