448

антисайдер

преди 10 години

Първо с рупор, за да надвиква хората, после с палка, сетне с пистолет, утре ще влезе с картечница и плюнките-депутати пак мълчат ли, мълчат.Сидеров иска гражданска война, защото заветнатаму мечта е: президент и армията в негова власт. Той е сериозно опасен, никой ли не вижда?!

447

А.С.

преди 10 години

До питам"В царството на слепите -едноокият е цар !" Сидеров е *** !

446

nikolovm

преди 10 години

До питамТези до него са ***, вчера носеше палка днес пистолет за да се брани от тях

445

Анонимен

преди 10 години

До mеrcСлава Богу не са му дали тази възможност !Той е способен на мноооооооооого по-вече !

444

Бургас

преди 10 години

Браво на Сидеров!Така трябва да се държи всеки политик,и е прав за протестиращите!

443

Георги11

преди 10 години

ХУЛИГАНИ МЯСТОТО Ви е в затвора ще убивате втория Левски Волен Сидеров щото Ви пречи на кражбите и колонизирането на България!!!

442

А.С.

преди 10 години

От уроците по "Анатомия" помня ,че състоянието на дебелото черво пряко влияе на нервната система .Чета новините и се чудя ,кой и как е успял да "разхлаби" толкова нервната система на Bolen ? ;)

441

mеrc

преди 10 години

Уважаеми форумци ! Драги бедняци,бачкатори и роби за минимално заплащане ! Я да ви питам ? Сидеров ли завари 9 милиарда фискален резерв и остави 2.7 милиарда ! Сидеров ли източи сребърния и пенсионния фонд,парите на здравната каса,нашите пари от здравни осигуровки ? Сидеров ли ви вдигна пенсионната възраст и направи така да блъскате докато умрете ? Сидеров ли ви сложи данък на влоговете преди 7 месеца,данък на спестяванията на хорицата,на белите им пари за черни дни ! Заради Сидеров ли сте бедни

440

бивш

преди 10 години

От утре препасвам "Макаровия". Ако се срещнем с Волен... въпросът ще е "Кой кого"

439

Анонимен

преди 10 години

Тези *** са в състояние да докарат държавата до гражданска война и ще го направят без да им мигне окото, а Волен ще им изпълни поръчката. Стига с хората и кафетата НАРОДЕ, време е да ги изметем, докато не е станало прекалено късно!

438

Анонимен

преди 10 години

не е ли време да се отнеме имунитета на този така наречен родолюбец който пръв започна да подтиква към безредици. С всяко свое изказване или действие се афишира като най големия провокатор. КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА. Крайно време е да го приберат на подобаващо място.

437

ники

преди 10 години

Ненормалника да смени дилъра.

436

nikolovm

преди 10 години

До БългаринТой е коректен абсолютно към всички:Държава, НАРОД, ЗАКОНИ, и симпатизанти които вече клонят към 0

435

Българин

преди 10 години

Само преди по-малко от година не спирахте с хвалбите си към патриота Сидеров.Какво стана с вас бе приятели ? Май "интереса клати феса".Сега ви дават пари да го плюете, да го сатанизирате .Донорите са същите. Нали ? Само ,че ,но целите сега са други.Той им пречи.Декларирам ви ,че не съм фен на Сидеров .Нещо повече- не мога да понасям лиготиите, инфантилността му. Но в интерес на истината кампанията срещу него е меко казано некоректна.

434

nikolovm

преди 10 години

До Георги11За този българин болен ага законите не важат ли?Ходи въоръжен сякаш няма охрана а и не съм сигурен това оръжие дали е законно, но на полицаите им е наредено да не му търсят нарушенията на законите защото ще си изядат хляба.А колкото до протестите, това е обичта на народа за такива народни предатели

433

rsk3568

преди 10 години

НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС:Чл. 169б. Който чрез насилие, заплашване или друг незаконен начин попречи на някого да осъществи своите конституционни политически права, се наказва с лишаване от свобода до три години или ....Чл. 169в. Когато деянието по чл. 169б е извършено от длъжностно лице при или по повод изпълнение на служебните му задължения, наказанието е лишаване от свобода до 5 години.

432

Георги11

преди 10 години

Не са ли терористи тези който нападнаха централата на Атака с камъни бутилки ножове раниха 8 човека един от който народен представител и тези който призововат към убииства и желаят да заличат физически единствената народна патриотична Българска партия!!!

431

Георги11

преди 10 години

Българина Сидеров трябва да се защитава и другите Българи хулиганите и колонизаторите искат да ги убиват това мирни протести и ДЕМОКРАЦИЯ ЛИ Е??

430

nikolovm

преди 10 години

До журналистДадено

429

nikolovm

преди 10 години

Самозабравил се шизофреник.Няма ли изпълнителна и наказателна власт в тази държава.В найдобрия случай тези долни думи са мръсни игри за да върнат герб в парламента.А ако наистина го мисли това нещо като гражданска война,трябва той да бъде първия убит бандит, а се сещам за още много други от 3 буквени партии.Аз съм от Шумен,имам много колеги турци които като нас се мъчат да оцеляват и нямам нищо против тях, но тази шайка великоосмански агенти от дпс трябва да се изтрие от лицето на света