246

Дани

преди 11 години

А къде е сега главният прокурор да се самосезира....?

245

Анонимен

преди 11 години

Преди около 1 4ас написах коментара си с максимума 400 думи .Той из4езна!!!Защо??? Асенова

244

абв

преди 11 години

Този психопат знае,че ако има избори, няма влизане в парламента.Затова е обезумял.Сега обаче е много удобен на комунистите и дпс.Хора,не бива да допускаме един луд да определя живота ни!

243

до Марс

преди 11 години

Съжалявам, но мисля,че не сте разпознали уредите :).Това са сателит и предавател за връзка с Кюриосити за предстоящата мисия до Марс, а тези до него са приятели астроновти.

242

монопола

преди 11 години

Волен да покаже документ за психично здраве

241

моджо

преди 11 години

Сидеров с охрана, мегафон и... полицейска палка в ръка... и вероятно с рязана турска палка у изхода на храносмилателната му система

240

IavO

преди 11 години

Добре, че има система за гласуване на коментарите, защото платените драскачи от бАТАКА едвам насмогват да пишат нови простотии, но 'файда' никаква - веднага се виждат зелените палчета по истинските коментари. А за платените драскачи - дано успеете поне да си купите пица с левчетата.. Айде по-здрави ;)

239

Анонимен

преди 11 години

Този лудия, защо не си го приберат в лудницата.Кой го пусна по улиците, няма оправия....

238

Спокойна

преди 11 години

" Сидеров отказа да отговори и на въпросите какво се е променило от вчера до днес, така че той и депутатите му да решат да се регистрират на днешното заседание и по този начин да осигурят нужния кворум." Е как какво паричките са преведени по сметката му.

237

БГ

преди 11 години

Факте е, че новообрязания *** гюьотферен сидер ага подкрепя правителството на Гея и Бея - ФАКТ за кой ли път вече! Юруш, това допада ли ви - в коалиция с ДПС?Някога майче поне говорехте против нея. Сега ви го слагат и на вас и на Станишката ви харесва. Аз обичам България и това положение не ми харесва.От провинцията съм и разбрах, че да станеш член на Юруш вече трябва да се обрежеш и да искаш да се правиш на бабаит пред българите! Това е "доблестна" постъпка на "патриотите" от Юруш.ОСТАВ

236

Петър

преди 11 години

До БългаринИстината е, че не само "красивите и интелигентните" протестиращи смятат Волен за болен. Иначе коментара с вибратора е некоректен.

235

Българин

преди 11 години

До ХХЛ 247Някой казвал ли ти е ,че си *** ? Ако не знаеш какво да пишеш ,не сядай зад РС -то. Ти сигурно си от "красивите и интелигентните" протестиращи ?Жалко за България с такива" интелигенти " като теб.

234

boza

преди 11 години

Peticia za otnemane imuniteta na Boyko Borisov i podvezhdane pod sudebna otgovornost.

233

ХХЛ

преди 11 години

Болен си носи вибратора в парламента, там си ги мерят със Станишев

232

варна

преди 11 години

На този човек няма ли кой да му по-търси отговорност за държанието му.

231

...

преди 11 години

Не трябва да се казва Волен, а Долен !!!

230

yulii

преди 11 години

хора де не се предаваме да ги махнем тези пиявици барабар с Болен.

229

boza

преди 11 години

Ne sum ot ATAKA , no sega gi podkrepjam , za eliminiraneto na GERB vsichki sredstva sa pozvoleni .

228

comment

преди 11 години

Е това ли е председателя на комисията по етика в Парламента? Нямам думи просто...

227

тодорова

преди 11 години

да живее България, но никога вече атака,срам и позор,речника на Сидеров е под всякаква критика,срам ме е ,че имаме такива представители в парламента с вулгарен,гаменски език.Не съм гласувала за Сидеров,но се срамувам и се чудя,как може такова нещо,какъв човек трябва да си,че да ръсиш обиди и използваш езика на най-долните гамени,това ли е лицето на българския парламент,няма ли санкции за такива парламенталисти,къде е председателя на НСи от трибуната му и в кулоарите му се носят гадости.