28

-10

преди 10 години

Тия 85% Мира Радева ли ти каза? Айде да видим как ще станете 200 000!

27

ОСТАВКА!ИЗБОРИ!СЕГА!

преди 10 години

Последният аргумент на Тройната коалиция да не подава оставка е,че протестиращите били само 20 000 и не им пука,че 85% подкрепят протеста.Ами хайде да им покажем,че не са прави!Нека оттук нататък,от подкрепящи станем участващи в протеста.Дали 100 000 души ще са им достатъчни.Ако трябва и 200 000 можем да станем,защото е ясно,че протеста има потенциал да расте,но много хора ги домързява или са прекалено заети.Мотивацията им да участват обаче ще расте пропорционално с ината им да ни управляват.

26

Иванчо

преди 10 години

Ще ти се!

25

Анонимен

преди 10 години

Това "движение" ще върне фашистите от ГЕРБ на власт или структури на десните фашисти от СДС и ДСБ, които гласуваха за ГЕРБ.

24

velijana

преди 10 години

Ха,ха-могъщо движение!Напънала се планината и родила мишка.

23

клозет

преди 10 години

Към 24: недей да се опитваш да пренасочваш енергията на протестиращите. Срането си го прави вкъщи, остави другите да преценяват къде и какво да вършат.

22

Анонимен

преди 10 години

Оп-пааааа! Още едно изкопаемо се появи!

21

Анонимен

преди 10 години

До Българин !.Тук се работи на принципа разделяи и владеи.Преди 23 г.разцепиха СДС .Сегасъщите сили деистват по същия начин.Целта е същата.Според тях народа трябва да си стои в калта и да мръзне и студува и т.н.

20

протестиращ

преди 10 години

Скъпи приятели нека днес да направим протестно шествие-сране в тоалетната на Бате Бойко в Банкя. Тя както знаете е оборудвана със СРС-та и друга записваща техника, така че ще имате удоволствието да чуете виковете си "оставка", "мафия", както и други звуци свързани с физиологичните ви нужди в центалната новинарска еминия на всички телевизии. Тоалетната хартия е осигурена безплатно!! Очакваме ви. Сборен пункт 18.30 пред министрески съвет

19

optimist

преди 10 години

Като им събереш процентите от последните избори и ще се види колко са мощни. ДСБ имат 2.9, Зелените 0.7, Кунева има 3.2, Касим Дал и Надето имат под 0.2. Значи общо към 7% - егати пауъра :)

18

стефан

преди 10 години

Дясното е компрометирано , г-н Неделчев. Още се помни как всяка сутрин куфарчето от ломската митница заминава при тогавашния секретар на СДС - Хр. Бисеров.Какво са правили с тези пари и парите получени от САЩ зоа фондацията на г-жа Костова и т.н. и т.н.

17

Анонимен

преди 10 години

Ха-ха-ха! Могъщо движение в десния спектър! Буря в чаша вода. Тези хора си мислят, че светът се върти около тях!

16

Анонимен

преди 10 години

""Ражда се ново могъщо движение"-от два файтона хора.Тези посинели *** се събудиха и започнаха да ръсят заклинания.А забравиха как се нагушиха като ликвидираха държавата.Тях първи трябва да окачат на едно дърво за да се усмихват на народа.коко

15

симпатичен младеж

преди 10 години

Не се сърдете на интелигентния и симпатичен младеж от снимката! Той, горкият, е с ампутиран мозък!

14

Анонимен

преди 10 години

Edinstwenoto spasenie za Bulgaria e da se sazdade partia koqto da zazdrawi vruzkite na Bulgaria s Rusia.V Rusia vinagi e imalo rabota za bulgarite.Blizka po ezik, religia, kultura i nawizi, pismenost i tradizii, tova e edinstwenata darjawa s koqto Bulgaria nqma da ima problemi!

13

Анонимен

преди 10 години

Поредния кандидат за славата. "Протестиращите" след като търпяха 4 години да ги управлява основателя на СИК, дега демонстрират морал. За дребни риби. След като се радваха на 4 годишни хвалебствия към Боко от медиите на Делян Пеевски, сега той вече не е наш и следователно лош. И повод да бутнем прамителство което е на 20 дни...Явно българите сме оперирани от срам.Предишните "протести" 97 година ни направиха последни в Европа, тези ще ни направят последни в света.А мутрите им плащат добре.

12

Професор ли??

преди 10 години

Па тоя, тая титла поради каква причина я е прикачил?С пари веке и академик ще стане.

11

Грушо

преди 10 години

Новите десни да не допуснат да им дават акъл такива доказани политически мухали, като М.Неделчев, Г.Марков, Ж.Желев, Е.Сугарев и др.знайни СДС мухали за да напрявят нещо свястно. В противен случай ново недоносче СДС.

10

Анонимен

преди 10 години

Единственото което се ражда в момента е поредното изгубено поколение!

9

Точно се чудих

преди 10 години

кой ще дойде да копа картофите?