62

Анонимен

преди 11 години

Трябва да го обесят този селски ***. След това да го парадират гол из улиците на Пловдив. ***.

61

monte carlo

преди 11 години

smart

60

бай Генчо

преди 11 години

Моля, моля..:)За мен е истинско удоволствие да чета такива коментари. Визирам коментара Ви под номер 48 г-н Буревестников!:)

59

Баба Гица

преди 11 години

До Хуманист - Я се разкарай с твоята хуманност от тука,да сме го били подкрепили ! Прочети как бащата на момичето го бил съжалил преди години,работа му дал,място за живеене, а сега и кола,за да не ходи пеш на работа .И той какво ??? Никаква подкрепа -най малко 300 години затвор за тоя,като ги изтика всичките -да излиза и да се разкайва колкото си иска !!!

58

d

преди 11 години

Пицеядящ (59), Волен го предлага от чист долен атакуващ популизъм! А необходимостта от смъртно наказание е категорична и без разни полудели псевдонационалисти-фашисти да го предлагат! Жалко за младотата девойка, и дано убиецът страда до последно!

57

timi

преди 11 години

искам само да попитам къде са били родителите и какво значи те се познавали от години значи родтелите не са били против това да се виждат без всякъкъв контрол и после оле ле така стават поразите

56

до 46

преди 11 години

Уважаеми, силата на наказанието е в превантивната му функция. Преведено това означава, че след няколко изпълнени публично смъртни присъди всеки ще се замисли преди да убие някого и да го хвърли в реката. Ако всичко приключва с едно "съжалявам" никой няма да уважава закона и човешките права на другите. За най-сериозните престъпления срещу личността подкрепям смъртното наказание. Ако този го е извършил и наистина съжалява -изходът е в негови ръце. Тогава би бил достоен за една молекула съжаление.

55

майка

преди 11 години

До Анонимен наистина всичко идва от възпитание ,родителите са *** и невежи ,от там идва проблема РЕВНОСТ

54

АТАКУВАЩ

преди 11 години

лека й пръст на момичето, много е красива, тоя *** заслужава да гние в ада!

53

Анонимен

преди 11 години

Възпитанието и морала на младежите в България е на изключително ниско ниво , което води понякога до трагични случай.

52

Баба Гица

преди 11 години

Аз не съм близка на Стефи,дори не я познавам ,НО И АЗ искам смъртна присъда за убиеца,или поне доживот ! Особено след като прочетох колко добрини е направил на този изверг бащата на момичето . Мир на душата й !

51

Буревестников

преди 11 години

ДО 51 - БАЙ ГЕНЧО : Благодаря ти , Бай Генчо!!! :) Казвам каквото мисля и каквото виждам.... За кой от двата ми коментара по надолу смяташ че е "право в десетката" , Бай Генчо ?!?! Първия или втория?!?!.... Предполагам втория :).....

50

Хаджи Ахил

преди 11 години

Хуманист 46 - Интересно ми е какво ще говориш ако на някой твой близък човек му се случи такова нещо - да бъде съзнателно убит. Дали тогава ще призоваваш към хуманизъм спрямо убийците?

49

Сломен

преди 11 години

До ХуманистЗад кого да застана бе, *** такъв??!? Един откъс от статията ще ти копна и това ще стигне ли да си натегнеш умствения капацитет и да измъдриш нещо разумно и човешко!"момичето е било бито, след което бутнато в канал"Защитавал го бил, с такова мислене и ти са за затвора, папурко!!!

48

бай Генчо

преди 11 години

Стискам Ви ръката г-н Буревестников!Коментара Ви е точно в 10-ката!Браво!

47

Такива си ги търсят

преди 11 години

Незнам защо всички жени си търсят Биячи, Хулигани, Простаци... Така повече се възбуждате ли, кво? Ако си беше взела за Приятел някой Нормален, Добър и Нежен младеж, нямаше да умре от Бой... Уу-у-ф-ф, тогава пък сигурно щеше да умре от Скука?!...

46

Aston Villa

преди 11 години

Ех, толкова жалко за това момиче. Този *** по 20 пъти да го изнасилват на месец и да го убият малко преди да излезе. Такива пристъпници навън не ни трябват.

45

Буревестников

преди 11 години

.... В Англия няма смъртни присъди.... Но има "скромни" присъди БЕЗ ПРАВО НА ПОМИЛВАНЕ в размер на 200-300-400 години.... Пък ако може осъдения да ги изживее и след 200 години да излезе по живо и здраво ;) ! Не като тази смехотворна ( като цялата ни Държава...) БГ съдебна система.... Сега ще го осъдят "строго"... за пред медиите и обществеността... на "цели" 20 години ?!?! И след 10-12 години ще излезе за "добро поведение"... Но убитото момиче няма да излезе от гроба нали?!?! :(((....

44

Анонимен

преди 11 години

За каква цивилизованост говорите? Сигурно войните, които сащ и израел водят са върха на цивилизацията...

43

Хуманист

преди 11 години

За каква смъртна присъда говорите и се наричате европейци?! Никой няма право да отнема живот по какъвто и да е повод! За съжаление обществото не е узряло още за идеята че свободата е също свещенна и неприкосновена като живота, но някой ден ще сме живи да дочакаме победата на Разума над примитивните инстинкти и затвора също ще отпадне. Сигурен съм че момчето съжалява, обичал я е, няма по-голямо наказание от това да знае че той е отнел живота и. Трябва да го подкрепим, а не да го съдим!